Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר פייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יש לכם פייסבוק? כמה חברים יש לכם?  

151 הצבעות

1. 1. יש לכם פייסבוק? כמה חברים יש לכם?

• אין לי פייסבוק
      25
    • יש לי בין 0-200 חברים
      60
    • יש לי בין 201-500 חברים
      35
    • יש לי בין 501-1000 חברים
      23
    • יש לי בין 1001-2000
      4
    • יש לי מעל 2000 חברים
      4

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם, כשהתחיל הפייסבוק, זכור לי שסקורניצקי אמר על מישהו ש"יש לו מעל 500 חברים", ולא ברור לו איך מישהו מכיר כל כך הרבה אנשים.

מאז עברו כמה שנים, ולהרבה משתמשים יש הרבה יותר חברים מ-500. אבל לכמה?

היום קראתי הודעה של פאלו שענה שאצלו הפייסבוק משמש לחברים קרובים ומשפחה בלבד.

איך זה אצלכם?

שולחים בקשות לזרים?

מאשרים זרים שלא פגשתם או לא מכירים?

מאשרים חברים של חברים של חברים?

מאשרים "עוקבים" או לא?

או שאין לכם בכלל פייסבוק?

מוזמנים לענות לסקר הקצר (הוא בעילום שם, וניתן לסמן רק תשובה אחת, פעם אחת).

אפשר גם להשאיר תגובה עם הודעה מפורטת, אם יש לכם לתרום לדיון מעבר לנתון מספרי בסקר.

מסקרן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני מאוד רציני בפייסבוק.

.קוראים לי בפייסבוק Opel Rekord, יש לי תמונת פרופיל של כוכבי בברלי הילס 90210.

אני משתמש בו כדי לעקוב אחרי פוסטים של flightradar24 ואחרי הדוגמנית Anna Channel, מומלץ היא כוסית על.

אתר מטומטם, תמיד היה ותמיד יהיה.

לחברים שלי אני מתקשר בטלפון ואין לי שום צורך להעלות סלפי שלי תוקע סושי בארוחת צהריים בעודי מחייך חיוך מטופש.

אתם מוזמנים להציע לי חברות ולעשות לי like.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לחברים שלי אני מתקשר בטלפון

זה כבר ענין אחר, גם מסקרן.

באייפון אפשר לראות את צריכת הסוללה לפי שימושים באפליקציות וכו'.

שיחות טלפון הן צרכן זעום, אני בקושי משתמש במכשיר לשיחות.

את חברים שלי אני פוגש (ממעט בשיחות בכלל, ובשיחות ארוכות בפרט), וכדי לתאם פגש, משתמש בסמס, לא בשיחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האמת שהיום קובעים פגישות בוואטסאפ.

הכוונה היתה ללדבר באופן אישי, בדכ זה אכן כדי לתאם מפגש פנים מול פנים.

כמובן שהתדירות ירדה כי אין זמן אבל זה כבר לא קשור לפייסבוק.

גם כשהייתי צעיר יותר בלי ילדים לא הרגשתי שום צורך לספור חברים בפייסבוק, אני פשוט לא מבין את זה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לי אישית פייסבוק בעיקר בשביל לראות עידכונים בנושאים שמעניינים אותי כמו חנויות קונסולות בארץ,מעבר לזה,אין לי מה לחפש שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינתי זה אך ורק כניסה לראות את הילדים שלי שנמצאים בחו"ל.

במיוחד הבן בגדול שנע בין מכסיקו,קולומביה,אזרבייג'ן עקב עבודה. זה הדרך שלי לראות אותו שם

ולהרגיש קרוב...כמובן שאין כמו שיחת טלפון.

מעבר לזה הפייסבוק לא מעניין אותי. למרות שנעים מידי פעם לראות חברים/משפחה בכל מיני אירועים

או סתם חברים קרובים/רחוקים "מתפתחים"

פורסם

משתמש פחות כדי לתקשר עם אנשים, יותר כדי להתעדכן בכל מיני דברים. משהו א-לה אתר חדשות אישי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

~

לתופעת האלף חברים פלוס נחשפתי לראשונה באוניברסיטה, כשהייתי מוקף בילדודס בני 18-22. אלו מהם שעדיין פעילים בפייסבוק נוהגים 'להתחבר' עם כל מי שהם פוגשים בו במקום, לאו דווקא כדי לשמור על קשר לטווח ארוך אלא ע"מ לעקוב אחרי הפוסטים שלהם בפיד. למעשה הם מכופפים ואונסים את הפלטפורמה להתנהג כמו מערכת ה-follow של טוויטר, וזה אחד מהשינויים בהרגלי הצריכה בקרב מנויי האתר בשנים האחרונות.

פייסבוק כבר לא באופנה אצל צעירי העולם המערבי, לעומת כמה סטודנטים זרים מאפריקה שפגשתי וכיום רק מגלים את האתר. הצעירים של היום פעילים יותר באינסטגרם, טוויטר וסנאפצ'ט, אבל פייסבוק מצליחה לשמר את חלקם עם פרסום ממוקד ואפקטיבי. בכל מקרה, להשוות את הצרכים והדרישות שלהם מהמערכת לאופי השימוש של אדם בן 30 פלוס שמחזיק שם חשבון מזה עשור זה פשוט לא רלוונטי.

וזה מביא אותנו לנקודה האחרונה: אדם שמחזיק חשבון כבר עשור, סביר להניח שהחליף מספר מסגרות חברתיות (מקום עבודה, לימודים וכו') ולכן צבר את ה-150 חברים הקרובים שלו מספר פעמים. אז אלא אם כן הוא פדנט שמקפיד לנקות את רשימת החברים שלו אחת לתקופה (ורוב האנשים אינם כאלה), הגיוני שמצטברים אצלו 400-500 חברים שהגיעו מכמה 'סבבי גיוס' שונים.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

פייסבוק דיי שומר על הקשר שלי עם החברים, אין לי כל כך דרך אחרת (עבודה / חיים / סביבה).

היום אני בן 28 וחצי, אבל אני זוכר שבזמן כשגרתי באילת (22 אחרי צבא), מרוב כל האנשים שהיו באים והולכים מצב החברים בפייסבוק אצלי נסק עד איזור ה 4000.

איך הגעתי לשם לא יודע, אבל כשעזבתי את העיר ישבתי ועברתי אחד אחד, בדקתי אם מכירים ואם יש טעם להשאיר, מחקתי יותר מ 3000 איש.

היום המצב עומד על 750 בערך, כמעט את כולם אני מכיר אישית מהצבא / חברים / עבודה וכו'.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי 500+ אבל ציינתי בין 201 ל-500. אני פשוט מחכה לימי הולדת של אנשים ושלא כמו בעבר שהייתי מאחל לאנשים שהכרתי דקה וחצי מזל טוב על הקיר הפעם אני מוחק אותם.

בעיקרון אני רוצה להעיף את הפייסבוק לעזעזל אבל יש לי שם קצת תוכן שיבאס אותי שימחק ויש כמה אנשים שנחמד לי להיות מחובר איתם כי לפעמים זה נוח לפטפט איתם שם. בנוסף, ברוב טיפשותי נרשמתי לכמה שירותים כמו Spotify באמצעות הפייסבוק ולא ידועות לי ההשלכות של סגירת הפייסבוק לגבי שירותים אלה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לי פיסבוק "פאסיבי", כלומר משמש בעקר למעקב אחר אתרים מקצועיים או של תחומי עניין אחרים (לא כולל CF, אחריו אני עוקב מול הפורום).

"חברים" בסביבות 70, אבל זה כיון שאני מייצג את אשתי שמסרבת לפתוח פייסבוק והחברים שלה מפיעים ברשימה שלי. נראה לי שרבים מהם פתחו פרופיל לפני 6-7 שנים ומאז הוא נותר ללא שינוי.

שימוש אקטיבי - רק להחלפת לינקים עם בני המשפחה (מתעצל לפתוח חלון של ואטסאפ במחשב) ולפעמים להעלאת אלבום מהטיול השנתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אצלי יש 50~ חברים שהם חברים טובים ומשפחה שחלקם בחול ושאני מעוניין שהם יראו קצת מה חדש אצלי וליהפך (במעט שאני מעדכן), ממש מעגל קטן.

את הוואצפ מחקתי מהסיבה של בלבולי המח, במקום קבוצת חפירה מקלידה, אני מתעקש לשבת על בירה או ארוחה עם החברים

לא מזמן עדכנתי לתמונת פרופיל שמתמצתת את המוטו הזה

4be4f5f3b9057027d9f594d98353c6d5.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי כרגע 93 חברים שכולם מורכבים מ-חברים, אנשים שאני צריך ותחומי עניין (יש כאלה שפותחים חשבון רגיל, ולא עמוד).

בעבר היו לי 700 +. מחקתי את כולם. הגעתי למסקנה שלא מעניין אותי לראות בולשיט של אנשים שאני בקושי רואה.

זוגתי עשתה the same. כעת הFEED מורכב לרוב מדברים שמעניין אותך לראות (למרות שעדיין פה ושם יש בולשיט).

פייסבוק זו אחלה דרך לשמור על קשר עם אנשים שאין לך כל כך אינטראקציה ביום יום, אבל היית רוצה לשמור על קשר. כמו למשל חברים מהצבא, קרובי משפחה שגרים רחוק וכו'. זה יותר טוב משיחת טלפון, ואתה יכול להיות מעורב בחייהם.

אך האם המחיר שווה את זה? שפעם אחת חיפשתי כיסוי לבריכה לפני כמה חודשים, ועכשיו כל הפייסבוק מוצף במודעות של כיסויים איכותיים ובטיחותיים לבריכה? אינני יודע. כנראה שכן אם אני לא מוחק עדיין.

פורסם

אחרי גיל 27 בערך, כמות החברים שיש לך נמצאת בפרופורציה ישירה לכמות ההזמנות לחתונות שתקבל. אז עדיף להיות אנטיפאט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי איזה 150 כזה. רק אלו שמעניין אותי לעקוב, להתקשר ולהיפגש פעם ב...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...