Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר פייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יש לכם פייסבוק? כמה חברים יש לכם?  

151 הצבעות

1. 1. יש לכם פייסבוק? כמה חברים יש לכם?

• אין לי פייסבוק
      25
    • יש לי בין 0-200 חברים
      60
    • יש לי בין 201-500 חברים
      35
    • יש לי בין 501-1000 חברים
      23
    • יש לי בין 1001-2000
      4
    • יש לי מעל 2000 חברים
      4

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

אם עכשיו אני מאשר פונקציית עוקבים, בקשות החברות שלא אישרתי ולא מחקתי הופכות לעוקבים?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה.

אם עכשיו אני מאשר פונקציית עוקבים, בקשות החברות שלא אישרתי ולא מחקתי הופכות לעוקבים?

לא נראה לי.

ורוני, אם אתה מאנפרד מישהו הוא לא נשאר עוקב שלך.

פורסם
תודה.

זה לא רטרואקטיבי

פורסם

הפעם האחרונה שהעלתי עדכון לפייסבוק הייתה יותר משנה, יש לי המון חברים שאת רובם אני אכן מכיר אישית אבל אני שומר על פרופיל נמוך, לא רוצה שידעו איפה אני ומה אני עושה, אני מעלה תמונות לאינסטגרם פה ושם, זהו בערך.

המסנג'ר של פייסבוק מצפצף לי כמה פעמים ביום כי שולחים לי סרטונים מפגרים שזה בערך כמו הוואצאפ.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

לי יש שלושה חשבונות פייסבוק.

אחד הוא פעיל עם בערך 200 חברים.

יש שם בערך 30 אנשים שאני "חייב להיות חבר שלהם" בגלל שהם ייעלבו אם לא (קרובים שלא יבינו אם אני לא אאשר אותם ואין לי כוח להתעסק עם הסברים).

בחשבון הזה אני בדרך כלל כותב דברים מצחיקים או משתף דברים שמשעשעים אותי.

Keeping it light.

לצערי אין לי יותר מדי זמן חופשי אז רוב האינטראקציות החברתיות שלי הן דרך פייסבוק, קארספורום ו9GAG.

גם וואטסאפ עובד קשה.

החשבון השני שלי הוא הוא חשבון ישן. שם יש לי יותר מ500 חברים, בעיקר חניכים מתגלית ותכניות אחרות שבהן הדרכתי.

תמונת הקאבר היא הודעה בספרדית, עברית ואנגלית שהחל מיוני 2013 החשבון הזה לא פעיל יותר.

אני באמת לא נכנס לשם אף פעם אבל משום מה שומר אותו כי הוא רשום על אחת מכתובות המייל העיקריות שלי.

החשבון השלישי הוא בשביל מחקר והטרלה.

הוא משמש אותי בשביל להכנס לכל מני קבוצות מוזרות של תיאוריות קונספירציה, ימין קיצוני, פמיניסטיות מיליטנטיות וטבעונים ולקרוא מה שהם כותבים בשביל להשתמש בזה אחר כך בשביל סרטונים ביוטיוב.

הוא לא רשום עם השם האמיתי שלי וכל התמונות שם הן תמונות שהעבירו לי אנשים אחרים ואין להן עוד עותק באינטרנט אז אין בעיה שמישהו יחשוב שזה פרופיל פיקטיבי.

אם מישהו מסתכל באלבומים הוא ייראה המון נסיעות לכל מני מקומות וכמה תמונות לא ברורות.

פורסם

החשבון השלישי הוא בשביל מחקר והטרלה.

הוא משמש אותי בשביל להכנס לכל מני קבוצות מוזרות של תיאוריות קונספירציה, ימין קיצוני, פמיניסטיות מיליטנטיות וטבעונים ולקרוא מה שהם כותבים בשביל להשתמש בזה אחר כך בשביל סרטונים ביוטיוב.

הוא לא רשום עם השם האמיתי שלי וכל התמונות שם הן תמונות שהעבירו לי אנשים אחרים ואין להן עוד עותק באינטרנט אז אין בעיה שמישהו יחשוב שזה פרופיל פיקטיבי.

אם מישהו מסתכל באלבומים הוא ייראה המון נסיעות לכל מני מקומות וכמה תמונות לא ברורות.

עדיין אפשר להגיע אליך - IP & MAC

קובי

:-)

פורסם

פרנקוס אני כבר אוהב אותך

בנצי - תבטל את אופציות הסאונד דרך האפליקציה, ככה לא תקבל התראה כל פעם והצקה באוזן

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...