Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר פייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יש לכם פייסבוק? כמה חברים יש לכם?  

151 הצבעות

1. 1. יש לכם פייסבוק? כמה חברים יש לכם?

• אין לי פייסבוק
      25
    • יש לי בין 0-200 חברים
      60
    • יש לי בין 201-500 חברים
      35
    • יש לי בין 501-1000 חברים
      23
    • יש לי בין 1001-2000
      4
    • יש לי מעל 2000 חברים
      4

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון, צר לי, אבל ההודעה שלך ממש מעידה על בורות בנוגע לכלי הזה. לשם השוואה: זה כמו שאשתי תכנס לגיבוב באוף טופיק ואז תסביר לי על הרמה בקארס.

ספציפית, רמת הדיון בפידים מסוימים בפייסבוק מעניינת בכמה סדרי גודל יותר מדיונים אחרים כאן.

וכמובן שיש לא מעט שרשורים עם רמה נחותה ב*הרבה*.

היופי זה המגוון, והאפשרות שלך לשלוט בו. בקארס כל חוגר יכול להלל על עצמו כמפתח, וראיתי את זה קורא לא מעט פעמים. בפייסבוק כשזה קורה אתה תוך 10 שניות יכול לדעת שאתה מדבר עם מישהו חסר ניסיון / השכלה, או סתם טרול.

בכ"א בתור מישהו שפעיל בשתי הפלטפורמות (קארס פייסבוק), בניגוד אליך לפי העדות והדברים שאתה אומר, אני יכול לומר לך בכנות שהניתוח שלך פגום. בשורה התחתונה אני יכול להעיד על עצמי שלמדתי הרבה יותר מדיונים בפייסבוק מאשר בדיונים באופטופיק כאן (וכמובן שפרמטר איכות שני הנ"ל אינו mutually exclusive)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, צ׳מע... יכול להיות שאני פוסל מראש כי אני לא אוהב את הפלטפורמה של הפייסבוק.

מצד שני, אף פעם לא ראיתי דיון רציני שם, אולי כי אני באמת אפילו לא מנסה. אבל פלטפורמה של רשימת הודעות אחת גדולה (ללא עימוד, ללא אפשרות לצוטט אחד את השני ועוד כמה דברים שיש בפלטפורמה מוכוונות דיון כמו הקארס) חותרת מראש לפוסט + תגובות קצרות של "אדייייר" או "אמ"לק". מהנסיון שלי זה מה שיש שם, כמה פעמים ראית הודעה ספציפית שהיא יותר מתגובה לתגובה ? איך אפשר לנהל שם באמת דיון ? הרי אחרי מספר הודעות הכל הופך למישמש (כן נכון... אפשר לסדר לפי comment time, אבל זה לא באמת מכוון לשם).

זה מכוון ל like פה like שם.

שוב, כנראה אני לא מחפש את התוכן ולכן כמובן גם לא מוצא אותו (חוץ מ flightradar שאני עוקב שם :) ).

מה אני יגיד לך... לא אוהב את האתר הזה ולא מרגיש שאני מפסיד כלום.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
טוב, צ׳מע... יכול להיות שאני פוסל מראש כי אני לא אוהב את הפלטפורמה של הפייסבוק.

פייסבוק זה לא טוב וזה לא רע.

זה מקום וירטואלי.

מה שממלא אותו זה האנשים שאתה מחובר אליהם, אלא שאתה בוחר לצפות בהם (ואלו שלא), והם הופכים את המקום לכזה או אחר.

כמו שציינו פה, זה משמש אותי כאחלה כלי לשמור על קשר עם כל מיני קרובים-רחוקים, להיות מודע למצבם ולאתר מידי פעם איזו שנינות כזו או אחרת. זו לא פלטפורמה לדיונים עמוקים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי חשבון כמה שנים, כולם חברים שלי בדרך זו או אחרת גם במציאות.

כמעט ולא מעלה סטטוסים, ובטח לא מהחיים הפרטיים שלי.

משתמש בו בעיקר כדי לעלות כתבות שלי במגזין של קארספורום ולשתף אותן בקבוצות הרלוונטיות.

על פי רוב, נמנע מלהשתתף בדיונים בפורומים שאינם מנוטרים בקפידה, וזה רוב מה שקורה בפייסבוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

אלון, אם בא לך דוגמא למקום בו אני חושב שיש דיונים מעניינים (בלי קשר לכן/לא מסכים עם הדעות), מזמין אותך לבדוק את העמוד 'דעת מיעוט'.

תעיף מבט באיזה פוסט או שניים, אין מה להפסיד.

(אין לי קשר לעמוד הזה)

לגבי הסלידה הניכרת שלך מפייסבוק, מציע לך את אותה עצה שאני בד"כ ממליץ על כמעט כל תחום אחר - השתדל לשמור על ראש פתוח, אל תפסול דברים מראש. בגדול זו גישה ש(לדעתי)מציעה יותר יתרונות מחסרונות.

לגמרי ייתכן שפייסבוק זה לא בשבילך(!!), אבל אם אתה אומר שזה אתר שתמיד היה ויהיה מטומטם, אתה בעצם אומר בסאבטקסט שגם אם הוא יהפוך מחר לדבר הכי מתאים עבורך - וספציפית פייסבוק בהחלט עבר ועובר אבולוציה - אתה לא תדע על כך.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

~

אני מופתע שאף אחד מסניגורי הפייסבוק לא נותן את הדעת על היחס הסלחני של האתר כלפי תכנים אנטישמיים וגזעניים, לעומת תכנים פרו-ישראליים שנחסמים לעתים תוך דקות. כתבתי בעבר שהיו לי סיבות רבות לעזוב את הפלטפורמה ולהגר לטוויטר, אבל כשדיווחתי על התמונה הנ"ל וקיבלתי תשובה שהיא 'לא מפרה את כללי הקהילה' שלהם, זה היה הטריגר:

Avigdor%25BEN+HEINE12520Lieberman%252520%2528Ben%252520Heine%2529.jpg

מי שמכיר אותי יודע שזיקתי ליהדות ולישראל רופפת ביותר, ובכ"ז... יש גבול.

פורסם

פייסבוק היום = 144 כולם שם, ואפשר לשלוח הודעות לאנשים "רחוקים" או זרים...

ואפשר למצוא קבוצות כמו מודעות דרושים, דירות להשכיר ודיונים על רכב.

מרגישים את הירידה בהתעניינות בפייסבוק, ולא סתם הם קנו את וואטסאפ כי הקבוצות היום בוואטסאפ - שזה מחריד בעיניי.

בקיצור דפי זהב של השנים שלנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
~

אני מופתע שאף אחד מסניגורי הפייסבוק לא נותן את הדעת על היחס הסלחני של האתר כלפי תכנים אנטישמיים וגזעניים, לעומת תכנים פרו-ישראליים שנחסמים לעתים תוך דקות. כתבתי בעבר שהיו לי סיבות רבות לעזוב את הפלטפורמה ולהגר לטוויטר, אבל כשדיווחתי על התמונה הנ"ל וקיבלתי תשובה שהיא 'לא מפרה את כללי הקהילה' שלהם, זה היה הטריגר:

Avigdor%25BEN+HEINE12520Lieberman%252520%2528Ben%252520Heine%2529.jpg

מי שמכיר אותי יודע שזיקתי ליהדות ולישראל רופפת ביותר, ובכ"ז... יש גבול.

אני משתדל לסנן כאלה תכנים כי

1. אם אני מגיב לכזו תמונה הסיכוי שבן אדם נורמלי יענה לי בחזרה נמוך מאד, זה לא כמו בדיונים בפורום.

2. אני לא מתחבר לאינטרנט בשביל להתעצבן.

זאת הבעיה הכי גדולה של הפייסבוק. דיון רציני יכול להפוך לshitstorm בשניות כי אין סינון של המגיבים. בד"כ גם בקבוצות סגורות לא באמת בודקים את כל המשתתפים לפני שמאשרים אותם. יותר כמות, פחות איכות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נצל"ש שאלת פייסבוק.

יש לי עמוד עסקי, אני מעלה לשם מדי פעם רעיונות או פרויקטים.

אממה.. אמא שלי היא האב-אבא של כל הפדחנים ותמיד טורחת לרשום איחולי הצלחה (כאילו אני בן 14).

בקיצור כיצד אני מונע כל אפשרות תגובה לפוסטים האלו (ממנה ומאחרים)?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תלחץ בחץ בצד,יפתח אופציה,תנעל את האפשרות להגיב.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
כשדיווחתי על התמונה הנ"ל וקיבלתי תשובה שהיא 'לא מפרה את כללי הקהילה' שלהם, זה היה הטריגר

אני משתדל לסנן כאלה תכנים כי

1. אם אני מגיב לכזו תמונה הסיכוי שבן אדם נורמלי יענה לי בחזרה נמוך מאד, זה לא כמו בדיונים בפורום.

אולי לא הייתי ברור: לא הגבתי לתמונה אלא דיווחתי עליה להנהלת פייסבוק. הצנזורים שלהם החליטו שזה בסדר ולא עובר על שום כלל. זו לא הייתה החלטה של אדמין בקבוצה סגורה או משהו.

משתדל לסנן או לא - לא על כך הדיון.

פורסם

למה לא? o_O

מכפתלי

• תוכן חדש...