Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר פייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יש לכם פייסבוק? כמה חברים יש לכם?  

151 הצבעות

1. 1. יש לכם פייסבוק? כמה חברים יש לכם?

• אין לי פייסבוק
      25
    • יש לי בין 0-200 חברים
      60
    • יש לי בין 201-500 חברים
      35
    • יש לי בין 501-1000 חברים
      23
    • יש לי בין 1001-2000
      4
    • יש לי מעל 2000 חברים
      4

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 1000+ ולא אתפלא גם אם 1500, אין לי מושג כמה בדיוק.

למה כ"כ הרבה? כי מעולם לא מחקתי, זה מייגע, צריך לעבור אחד - אחד .

את הפייסבוק פתחתי לפני כמעט עשור כשעוד הייתי ילד בן 14-13, צברתי חברים מהבית ספר, מהרשת, מהצבא, מעבודות, מתחומי עניין משותפים, תחרויות ספורט וכו'.

מניח שאת הרוב המוחלט אני כבר לא אפגוש בחיי, אבל זה לא מפריע לי, אם אני ארצה להתעדכן בחיים של מישהו, או שאני אדבר איתו או שאסתכל באופן פרטני.

בנוסף הפרופיל שלי בכל אופן ציבורי, לכן גם עוקבים אחריי אלף אנשים (לא יודע מה הם מוצאים בי כ"כ...)

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא עברתי בפייסבוק את הסף של 150 חברים.

היתה תקופה שעשיתי נקיון יסודי ונשארתי "רק" עם 80 איש שבאמת חשובים לי.

היום יש לי חלקם הגדול משפחה וחברים ומכרים מהעבודות שבהן עבדתי, חלקם גם חברי CF שעמם אני נמצא בקשר מחוץ לפייסבוק מדי פעם.

כיום יש לי 120 חברים.

בכל מקרה, פייסבוק זה בעיקר כדי להתעדכן מה חדש עם אנשים, לפעמים הדברים עוברים יותר מהר בפייסבוק עד שאדם מצליח למצוא את הזמן להתקשר ולעדכן.

פורסם

אז ככה,

יש לי בפייסבוק 4600 חברים, 2300 עוקבים.

זמן הפייסבוק שלי הוא המון, אני בודק כל חמש דקות בערך מה חדש וכשאני נכנס יש לי 10 +/- התראות.

מצאתי המון חברים בפייסבוק, חברים שאני בקשר איתם יום יומי, אני נמצא בקבוצות טכנולוגיה שמעניינות אותי ועוקב אחרי דפים שנמצאים בתחום שלי.

אבל עיקר הפעילות שלי היא מול החברים והעוקבים. אני מה שנקרא "צייצן" (אומנם הביטוי מגיע מהטוויטר אבל משתמשים בו גם לפייסבוק).

הרווח שלי - חשיפה גדולה מהמשתמש הממוצע, אני יכול לקדם דברים ויותר אנשים יחשפו אליהם. אני מפרסם מוצרים תמורת כסף ועסקים מבקשים ממני לנהל להם את דף הפייסבוק שלהם.

אז אני לוקח את הפייסבוק ככלי עסקי וכללי ליצור חברויות.

לאחרונה רציתי לצאת לחופש ולהירגע מהכל, אז השבתתי את הפרופיל שלי לתקופה.

פורסם

עמוד הפייסבוק שלי הוא כלל לא על שמי ומשמש למתרות איסוף וינטאג' בלבד.

אין חברים פרטיים, אין קרובי משפחה, אין תמונות מחו"ל ושאר קשקשת הפייסבוק.

יש בעמוד 800 חברים שהרוב המוחלט הם סוחרי ואספני וינטאג'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היה לי פייסבוק עד לפני שנתיים. הייתי פעיל ברמה של אדם ממוצע, ז"א נכנס 10 פעמים ביום לפחות.

הפייסבוק היה כלי נחמד - עזר לתקשר עם אנשים בחו"ל, ובכלל סתם לפרסם ולראות דברים שאחרים מפרסמים

אבל מה כול התרבות שם של דחיפת דברים לגרון, זה משהו לא נורמלי.

כול יום איזה צבוע פלצן חיב להראות כמה הוא הומני ומתחשב בכך שהוא מזהה עם הטרנד הקטסטרופי של אותה שעה, (למרות שדקה לפני היא בכלל לא עניינה אותו)

כול יום מישהו היה חייב לפתח דיון על שיט עכשווי של הצהובון טמקא,שנועד לחמורים המתלהמים שיפרסמו אותו בפייסבוק

הבנתי שאם אני אמחוק את כול האנשים מהסוג הנ"ל אני אשאר עם 10 חברים שגם ככה אני בקשר קבוע איתם. אז בשביל מה אני צריך את זה?

מאז אין לי פיסבוק, ולפעמים שאני רואה את זה דולק אצל חברה שלי, אני סתם מקבל עצבים.

פורסם

you should look into it

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי הפורום הזה נטול טמטום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

30 ומשהו אנשי קשר, אבל זו לא אינדקציה לכלום.

דווקא האנשים שאני בקשר איתם ביומיום אינם נמצאים באנשי הקשר של הפייסבוק מסיבות כאלה ואחרות.

בגדול הצטרפתי לפייסבוק בכדי לעקוב אחר תחומי עניין שלי ופחות אחרי אנשים (למרות שאני תמיד שמח אם מישהו עושה לייק לנשים יפות וכו')

נכנס לפייסבוק מידי שעה או מידי כמה שעות (תלוי),

אני משתדל לא לצרף אנשים מהעבודה או שכנים.

Gn'f'R

פורסם

מה זה הסייפבוק הזה שכולם מדברים עליו?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני בין ה-4 שיש להם בין 1001-2000. כרגע יש לי בערך 1350.

אני בן 28, הפרופיל שלי פתוח לכולם וניתן לעקוב אחרי.

אני משתמש בפייסבוק כפלטפורמת נטוורקינג בעיקר. אני מאשר כל מי שמבקש חברות בתנאי שהוא אדם אמיתי ולא זיוף.

אני מבקש חברות מאנשים שאני מכיר אישית (85%-90% מהחברים בפייסבוק) ומאנשים מובילי דעה בעלי עניין משותף (מאי גולן, וויל רוט, לב סולודקיןף יותם זמרי).

לא רואה סיבה למחוק אנשים, מתישהו הם יכולים לעזור לי או שאני אוכל לעזור להם.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אחלה תזכורת לעשות קצת ניקוי של "חברים" מהפייסבוק.

יש לי מעל 600 חברים, חלקם חברים מקבוצות עניין משותף, חלקם משפחה, חלקם אנשים שפעם היינו בקשר והיום כבר לא ( אותם אני צריך לנקות).

כמו כן לקוחות של העסק.

עבורי הפייסבוק הוא כלי להתעדכן עם משפחה וחברים מהארץ ופלטפורמה עבור התחביב המוטורי ואמור כלי עסקי שבמסגרתו אני שומר את הלקוחות מעודכנים במוצרים חדשים בעסק וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

69 חברים בדיוק,מכיר את כולם (כמעט,לפחות את רובם) גם בחיים האמיתיים.

כמו כולם הרשימה מורכבת ממשפחה\חברים\בעלי תחום ענין משותף וכו'.

באמת זמן טוב לקצץ מעט.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אוף טופיק בדרך כלל מסונן ברמה טובה

לדעתי האישית המנהלים פה עושים עבודת קודש כדי לשמור על רמה גבוהה, ואני אומר את זה ברצינות גמורה, ולא כדי להתחנף למישהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...