Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגע שקלתי לכתוב את דעתי על המשותף בין חובבי קונספירציות אבל היו לי מספיק אזהרות החודש. שא ברכה ודרך צלחה ושבוע טוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולכם טועים.

שימו לב: ניין, אילבן. 9 - 11 --> 911 --> הטלפון של המשטרה בארה"ב --> השוטרים מאחורי המתקפה

זה לא הכל, 911 זה גם דגם של פורש --> פורש גרמנים --> גרמנים הם נאצים

נעשה אקסטרפולציה לנתונים הנ"ל: השוטרים הם נאצים, והם מאחורי המתקפה.

חברים, 911 בגימטריה שקול ל"אל תיהיו טיפשים", ומה שרשמתי לעיל זה בייסיק קומון סנס.

מש"ל

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לי הספיק לראות את הפרצוף של בוש כשסיפרו לו לראשונה את החדשות כדי להבין שזה בטוח לא קונספרציה.

עדיין רוב הסיכויים שהיהודים עומדים מאחורי זה בדרך זו או אחרת.

פורסם

אבל רגע, אם יש ביוטיוב סרטונים שטוענים שמדובר בקונספירציה אז זה חייב להיות נכון, לא? זה באינרטנט!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לי הספיק לראות את הפרצוף של בוש כשסיפרו לו לראשונה את החדשות כדי להבין שזה בטוח לא קונספרציה.

עדיין רוב הסיכויים שהיהודים עומדים מאחורי זה בדרך זו או אחרת.

אברהם יהודי.

ישמעאל בנו הוא אבי הערבים.

הטרוריסטים ב9/11 יהודים.

מש"ל

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אני זוכר שאיתי אנגל ריאיין אנשים באפגניסטן והם אמרו בן לאדן הוא מוסלמי, הוא בן אדם טוב.

היהודים עשו את זה.

הבניינים בנויים לעמוד ברעידות אדמה, יש להם גמישות.

בשביל לעמוד בקריסת מטוס צריך לחזק את הבניין.

אם אתה מחפש תאוריות קשר תחפש ביוטיוב את אובמה.

אייל

פורסם

למשל, מדברים על כך שבשביל לשתול את הפצצות בבניינים היו צריכים לערב כמות מסויימת של אנשים שישמרו על שתיקה - הנה, תאוריה נוספת: מי אמר שהפצצות לא הוטמנו שם בסמוך לזמן הבניה ורק המתינו להפעלה ביום מן הימים?

להודעות שלך צריך להוסיף מנגנון השמדה עצמית כלומר לאחר שאתה לוחץ אנטר ההודעה תופיעה למשך 3 שניות בפורום ותעלם.

או פשוט הגיע הזמן לקרוא למנעולן של הפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם

שימו לב, 90 אחוז מהתגובות בפוסט הם ציניות. אף לא תשובה אחת לשאלות ש 60% מהעם האמירקני שואל עד היום. אני מניח שהייתי מגיב בצורה דומה אם לא הייתי רואה את הסרט.

מישהו מכם ראה?

נ.ב - אני מניח שאלו היו גם תגובות על חטיפת ילדי תימן אם הפוסט היה נפתח 10 שנים קודם. פרשה אגב שקרתה בשנות ה 50 והתפוצצה בשנות ה 2000. עד אז היו בטוחים שזו קונפירציה.

והנה - עם קטן עם הרבה מעורבים בפרשה, והסתרה של כ 50 שנה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לרגע שקלתי לכתוב את דעתי על המשותף בין חובבי קונספירציות אבל היו לי מספיק אזהרות החודש.

אני יכול לבדוק עם הנשיא אם אפשר לארגן לך חנינה למפרע על הודעה יחידה שתתכתב בעדינות עם כללי הפורום.

או פשוט הגיע הזמן לקרוא למנעולן של הפורום.

המנעולן קרא את ההודעות, והחליט שאין עבירה על חוקי הפורום, ואין סיבה לנעול.

מותר לכל אדם להחזיק בדעה שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מוזיקה לתמיד,

אפילו ההנחות שלך מלאות באי דיוקים.

פרשת ילדי תימן התפוצצה בשנות 2000 ?!

נו באמת.

האם ההקשרים שלך מגובים או שזה סתם חומר שקראת באינטרנט? יש סימוכין?

פורסם
שימו לב, 90 אחוז מהתגובות בפוסט הם ציניות. אף לא תשובה אחת לשאלות ש 60% מהעם האמירקני שואל עד היום. אני מניח שהייתי מגיב בצורה דומה אם לא הייתי רואה את הסרט.

מישהו מכם ראה?

נ.ב - אני מניח שאלו היו גם תגובות על חטיפת ילדי תימן אם הפוסט היה נפתח 10 שנים קודם. פרשה אגב שקרתה בשנות ה 50 והתפוצצה בשנות ה 2000. עד אז היו בטוחים שזו קונפירציה.

והנה - עם קטן עם הרבה מעורבים בפרשה, והסתרה של כ 50 שנה.

איזה תגובות אתה רוצה?

בעולם הקונספירציות קל מאוד להמציא תיאוריות שקשה מאוד להפריך.

נתתי לך מאמר שמראה למה לא סביר שהטמינו פצצות בבנינים, אז ישר הבאת לי תאוריה חדשה, שאולי הטמינו אותן בזמן הבנייה (כאילו שבבנייה של שני מגדלים כאלה לא מעורבים אלפי אנשים).

בקיצור הרשת מלאה בהפרכות של התיאוריות ההזויות. צא ולמד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...