Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככל שאתה נכנס יותר לאתרים של תיאוריות קונספירציה ולקבוצות פייסבוק שלהם אתה קולט כמה אנשים שרוטים.

אני מכיר לא מעט אנשים שנכנסים לזה עמוק מאוד ופשוט בטוחים שהעולם נשלט על ידי כמה מאות אנשים שהם בעצם לטאות, שמזג האוויר הוא משהו שאפשר לשלוט עליו עם כפתור, שתאונות דרכים קורות בגלל שיש לנו שבבים מתחת לעור שגורמים לנו לדיכאון או להתאבדויות וכו'.

אנשים מקדישים את כל החיים שלהם לדברים האלו.

פורסם

בלי קשר לכל מה שנכתב, כשאני ראיתי את last chase בפעם הראשונה גם אני הרגשתי שקשה לי מאוד להתווכח עם חלקים גדולים ממה שנאמר שם. לכן אני לגמרי מבין את ההלם הראשוני של פות״ש וקצת קשה לי עם העליהום שנפתח עליו. הדרך הנכונה לדעתי היא להכווין אותו למקורות מידע של חשיבה ביקורתית אמיתית ולתת לו להבין את הטעות בעצמו (אכן יש משתמשים שעשו כך).

בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ בחום על הספר ״חשיבה חדה״ של גלעד דיאמנט. הזמנתי את הספר מהאתר שלו, קיבלתי תוך שבוע בדואר ואני מאוד נהנה ממנו.

הנה הלינק לדף הרכישה

https://sharp-thinking.com/book/

יום טוב גם לך

פורסם

מדובר בסרט קונספירציות מ-2005 שכבר נטחן על גבי כל במה אפשרית.

חיפוש מהיר באינטרנט מוצא המון דפים שמתייחסים לטענות שמועלות בסרט ומפריכים אותן בזו אחר זו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
נחתו על הירח לפני כחמישים שנה ומאז לא חזרו על התעלול הזה, למה?

בטח הסיבה היא שהיום יש המון טלסקופים ואמצעי מעקב כך שקשה לעשות נחיתה (או אי נחיתה) על הירח מבלי שהדבר יתגלה. מה הפתרון?

בוחרים יעד רחוק יותר לדוגמא מאדים, לשם אין עיניים פרטיות צופות ואפשר למכור לציבור הכל.

תשיג לייזר מספיק חזק, ואני אשיג לך את הקואורדינטות (כולל תיקון עיוות אטמוספרי) לאן לכוון אותו כדי לקבל את הפידבק מהרפלקטור שהחבר'ה של אפולו 11 הניחו שם. סתם ככה כבונוס, אני אתן לך גם את אלו של אפולו 14 ו 15, הרפלקטורים שהם הניחו אפילו גדולים יותר.

מצחיק אותי שאנשים בכל מיני מקומות כולל ארה"ב טוענים שזו קונספירציה ומה לא בזמן שברה"מ, שהיה להם כל אינטרס לטעון לשקר, הודו שהשיגו אותם.

מוסדות המחקר ברוסיה השתמשו ברפלקטורים שהאמריקאים הניחו שם בשביל מדידות עדכניות של מרחק הירח. בגלל שאין בירח רוח ושום דבר לא מתכסה באבק, הרפלקטורים בני ה 40 ומשהו האלו משמשים למדידות גם היום.

אני מחכה לרגע שה TMT יהיה מוכן, ואז יוכלו להראות לאנשים, בצורה אופטית, את נחתות הירח שהושארו ע"י המשימות השונות ולסתום להם את הפה אחת ולתמיד.

ועד שזה יגיע, הנה, תמונות מה LRO

http://c3.staticflickr.com/6/5445/17229073722_12c3a1d2a5_h.jpg

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב פיקה, למה אתה חושב שזה ישכנע אותם?

פשוט מידי...

פורסם

אין בכלל קונספירציה כאן

הבניינים לא היו קיימים מלכתחילה, וזה היה רק הדמיה על ידי מחשב עד שמישהו הוציא את הפלאג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מחכה לרגע שה TMT יהיה מוכן, ואז יוכלו להראות לאנשים, בצורה אופטית, את נחתות הירח שהושארו ע"י המשימות השונות ולסתום להם את הפה אחת ולתמיד.

ואז חובבי הקונספיקציות יגידו שה-TMT מציג מידע מפוברק כי הוא נבנה על ידי קבלן שמקושר לממשל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קודם שהאסטרונומים יפסיקו לריב. אז נדבר על TMT.

וכשהוא יקום מתי שהוא בעוד כמה עשורים יהיו תאוריות קונספירציה שהצילומים שלו מזוייפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יוסי , בצע מחקר סוציולוגי.. מדוע אנשים עם דעות מסוימות.

כותבים תדהמות :wink: בלועזית . (אם נגמרו המילים בעברית - יש יידיש)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני זוכר שראיתי סרטים על מאגיה שחורה וממש חיפשתי דרך למכור את נשמתי לשטן. אם מישהו יכול לכוון אותי, אני עדיין פתוח להצעות...

haters will hate

פורסם
תשיג לייזר מספיק חזק, ואני אשיג לך את הקואורדינטות (כולל תיקון עיוות אטמוספרי) לאן לכוון אותו כדי לקבל את הפידבק מהרפלקטור שהחבר'ה של אפולו 11 הניחו שם.

לכל ספקן באשר לנחיתות של ארה"ב על הירח יש להציג שאלה פשוטה - אם הצלחת הנחיתה פוברקה לפחות פעם אחת, לשם מה היה צריך לפברק גם כשלון (ע"ע אפולו 13)?

פורסם

בשביל הסרט

הכל קונספירציה של יהודים

ויהודים כידוע שולטים בהוליווד ( או שלטו )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...