Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שימו לב, 90 אחוז מהתגובות בפוסט הם ציניות. אף לא תשובה אחת לשאלות ש 60% מהעם האמירקני שואל עד היום. אני מניח שהייתי מגיב בצורה דומה אם לא הייתי רואה את הסרט.

מישהו מכם ראה?

נ.ב - אני מניח שאלו היו גם תגובות על חטיפת ילדי תימן אם הפוסט היה נפתח 10 שנים קודם. פרשה אגב שקרתה בשנות ה 50 והתפוצצה בשנות ה 2000. עד אז היו בטוחים שזו קונפירציה.

והנה - עם קטן עם הרבה מעורבים בפרשה, והסתרה של כ 50 שנה.

סתם שאלה, האם זאת הקונספירציה היחידה שאתה מאמין לה? אני נותן 95 אחוז שלא.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יהודים, בטוח.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
מוזיקה לתמיד,

אפילו ההנחות שלך מלאות באי דיוקים.

פרשת ילדי תימן התפוצצה בשנות 2000 ?!

נו באמת.

האם ההקשרים שלך מגובים או שזה סתם חומר שקראת באינטרנט? יש סימוכין?

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
פות"ש, מי לדעתך רצח את רבין ז"ל?

מה לא ברור?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שלא זוכר ניסו להפיל את מגדלי התאומים גם ב 1993

מעניין מדוע אז לא הפעילו את מטעני הפצצות שהוטמנו בעת הבניה?

אולי תא אחר של אלקעידה שלא ידע על הפצצות שהוטמנו על ידי תא אחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאז המצאת המצלמה הדיגיטלית נעלמו כל הדיווחים על עב"מים ועל רוחות רפאים. משעמם.

הציבור צריך למצוא משהו אחר לעסוק בו, ומכאן האובססיה לקונספירציות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מבלי קשר , הגיחוך שלכם על דברי פותח האשכול לא נראה טוב.

סתם לידע כללי, על אחמד קדירוב שמעתם פעם? נשיא צ'צ'ניה שנהרג בפיצוץ באצטדיון ע"י מטען שנטמן בתוך קורות הבטון בזמן הבניה. פתאום לא כלכך תלוש מהמציאות?

ועכשיו כן בקשר לנושא הספציפי - לעולם לא אצליח לקבל איזושהי טענה שה"ממשל אחראי" וכל זאת במטרה לצאת למלחמה.

אך עם זאת, ברור שיש כאן כסת"ח ענק שאולי לעולם לא נדע את מה הוא מכסה. אולי סתם רגשות בושה של הממשל/רשויות החוק, אולי איזה משת"פ בכיר מבפנים, אולי הרבה יותר.

סיפור טיסה 93 תמיד יראה לי מוזר. בתור צופה ותיק של תעופה בחקירה, וסתם סקרנות בנושאי תעופה, ראיתי המון התרסקויות מכל הסוגים. לעולם לא ראיתי התרסקות מטוס נוסעים שנגמרה במכתש חולי עם שרידים בגודל של לא יותר מכמה סנטימטרים. או שהוא יורט ונורה או שהוא פוצץ ע"י מטען, או שלא יודע מה, אבל את סיפורי הגבורה על חברה שהשתלטו על הקוקפיט וריסקו את המטוס באדמה אני לא קונה.

לגבי הפנטגון, רק ביום שישחררו את הצילומים מאותו יום נדע מה באמת קרה שם. הצילום היחיד ששוחרר הוא צילום מסונוור על 2fps בערך משער של חניון. להזכירכם, מדובר בפטגון שמרושת במאות רבות של מצלמות בכל כיוון, אך הוחלט לא להוציא שום צילום נוסף של האירוע.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם

ואם תחפשו תמצאו באינטרנט שמעולם לא נחתו על הירח והכל צולם באולפן טלביזיה (זה באינטרנט אז ברור שזה נכון)

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם (נערך)
סתם לידע כללי, על אחמד קדירוב שמעתם פעם? נשיא צ'צ'ניה שנהרג בפיצוץ באצטדיון ע"י מטען שנטמן בתוך קורות הבטון בזמן הבניה.

הנה הציטוט המדויק מהויקיפדיה:

The bomb was said to have been built into the concrete of a supporting column during recent repairs.

אתרגם לך:

נטען כי הפצצה הוטמנה בעמוד בטון בזמן תיקונים שנערכו בסמיכות לארוע.

ואתה רק מוכיח את הטענה שכאשר מדובר בקונספירציה היא מתגלה מהר.

לגבי מה שכתבת על הפנטגון, כתבו על הנושא הזה כל כך הרבה שאני לא רואה טעם לחזור.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מבלי קשר , הגיחוך שלכם על דברי פותח האשכול לא נראה טוב.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

למה בלי קשר? אם זה בלי קשר אז אין על מה לדבר.

עכשיו, אף אחד לא מגחך עליו, אלא פשוט יוצא (אם יותר לי לדבר בשם הרוב) כנגד ה"תאוריות" שהוא כותב כאן, כאשר הוא בעצם מסתמך על חומר של אתרים צהובים מהאינטרנט.

כפי שכבר רשמתי מקודם: כאשר מישהו בא עם הצהרות שכאלה, טוב יהיה ונכון אם יביא סימוכין ולא משהו בסגנון "באתר הזה והזה אמרו שכך וכך".

מי שלא ניראה כאן טוב זה לא אנחנו.

דחילק, אנחנו לא ילדים והפורום הזה מתהדר ברמה ואיכות.

• תוכן חדש...