Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למטאל - אבל טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אחרי שהייתי לפני שבוע בהופעה של בלאק סאבאת' - טור הפרידה שלהם, ושלשום בהופעה של אליס קופר - שעשה כמה קאברים מעולים לאגדות ז"ל הגעתי למסקנה שמתחילים להגמר לי האומנים שאני אשכרה יכול ללכת להופעה שלהם בכיף.

אני מגיע למטאל מהבלוז - אז אני אוהב את המטאל הקלאסי והכבד, לא רעש ופחות את זה שמשלב היפ הופ ואלקטרוניקה שהייתה מצויינת בתחילת ה-70' (פינק פלוייד), נחמדה בשנות השמונים (לא באמת) ונשמעת מזעזע היום (לדוגמא הלהקת חימום שהייתה לאליס... מה זה היה אמור להיות?). פחות אוהב גם את הסימפוני (סאבאתון?)

בלאק סאבאת' ואוזי זה הרפרנס, the who, זפלין, מוטורהאד, מטאליקה, פאנטרה (מוטלי קרו וקיסס פחות אוהב, צריך להיות על קוקאין בשביל כל כך הרבה אנרגיה, אפילו בתור מאזין), ZZ top, אסי דיסי, TOOL, פינק פלוייד, קנזס, Blue oyster cult, דיו, אלקטרז... זה הבסיס.

בהופעה האחרונה של דיפ פרפל בארץ לא הייתי. התאכזבתי בקודמת כשגילאן בקושי סחב

מחפש המלצות ללהקות טובות בכלל וכאלה שעדין שווה לנסוע להופעות שלהם בפרט.

כמובן שאין צורך (הפעם) להמליץ על בלוז (ביבי המלך, קרוקר, קלפטון, מאדי ווטרס, האחים ווהן וכ'ו)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

יש לך כמה דברים שונים בתכלית, אז בעיה לקלוע לטעם שלך.(כאילו אני מת על מוטורהד ופנטרה, אבל אין בניהם שום קשר..)

תהיה יותר ספציפי.

גרואולינג אתה אוהב?

פורסם

ניסית את איירון מיידן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני שומע biohazard מאז שהייתי בן 13 בשנות ה90'

כשאני אומר שומע שזה שאני שומע עד היום, כמעת כל יום וגם כל יום שלא אז אני מזמזם לעצמי כמה פעמים ביום קצת ליריקס שלהם, ככה שהלהקה הזו כלכל בראש שלי כל הזמן ויותר מ 25 שנים לא נמאס לי, פשוט מחובר אליהם קשות

זה מטאל ברמה הלא הכי כבדה וכל דיסק שלהם הוא בעל אופי שונה וזה נכר בכל התהפוכות שהם עברו עד היום, כן עד היום הם פעילים במרץ רב, אפילו היו בארץ שנה שעברה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ריצ'י בלקמור עשה עכשיו כמה הופעות בהן ניגן שירי עבר, אולי יהיו עוד.

אני די אוהב את האלבומים הראשונים של dream theater, והייתי ב-2 ההופעות שלהם בארץ.

גם סימפוני איקס נחמדים - ז'אנר די דומה.

פנטרה, שלא קיימים יותר, וגם rage against the machine, אם אתה מתחבר גם להיפ הופ ברמה כזו או אחרת.

כמובן, יש גם את a perfect circle שקרובים לטול, מן הסתם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

Porcupine Tree!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דיסטרבד

זה בדיוק מה שהוא לא רוצה

Porcupine Tree!

לא מטאל, אבל פרוגרסיב רוק, שזה מעולה גם.

לפות"ש, אם אתה בא מהבלוז, ומחפש משהו יותר מתוחכם ובלי צרחות/גרואולים/ראפ/רעש, אז הייתי מסתכל לכיוון פרוגרסיב, להקות כמו Dream Theater, Spock's Beard, Vanden Plas, Mystery, Shadow Gallery, Queensryche.

אם יותר לכיוון מטאל קלאסי, אז יש את Iron Maiden, UFO, Manowar.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איירון מיידן שומע, מנואר צריך לתת צ'אנס נוסף (זוכר ששמעתי פעם ופחות אהבתי, לא זוכר למה)

גרולינג פחות אוהב (כל הסקנדינביים למיניהם) - פנטרה זה הכי גרולינג שאני מוכן לשמוע

סלייר זה הדבר הכי כבד שאני שומע

פרפקט סירקל קצת הרדימו אותי... לא דומים מספיק לטול

דרים ת'יאטר גם שמעתי לפני כמה שנים ולא אהבתי, לא זוכר למה (במהלך השנים בדקתי די הרבה להקות, לא זוכר כבר את כולם :) )

אלקטרז זה הכי סימפוני שאני שומע, סימפוניX נשמעים לי קצת סימפוניים מידי ולא האדבנגינג :)

את השאר אני אבדוק

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ג'ודס פריסט?

Riot?

פרימוס?

סקורפיונס?

מוטורהד?

Accept?

Quiet riot?

Rainbow (זה של רוני ג'יימס דיו גם)

W.a.s.p?

twisted sister?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שונא גראולינג בגלל השירה, או שונא דת' מטאל. לא אותו דבר. אני לא אוהב דת', במיוחד לא טכני, אבל אין לי בעיה עם גראולינג במסגרות אחרות (בלקנד דת', דום וכו'). שתי המלצות מטאל חזקות, עם אלמנטים של גראולינג אבל לא דת' ומוזיקה מעולה - INBORN SUFFERING שזה צרפתי (כבר אומר שחורג מהגדרות ז'אנר מוכרות) - מוגדר דום/דת' אטמוספרי אבל תכל'ס זה פשוט מטאל גיטרות/תופים כבד מאוד ומדהים, אני שומע את האלבום Regression to Nothingness כבר הרבה זמן והוא לא נמאס. סגנון אחר - להקה אירית, PRIMORDIAL. שורשים בבלאק ובדרך עשו קצת פולק מטאל, אבל אלבומים אחרונים לטעמי הם פשוט מטאל מעולה בלי הגדרה ספציפית. תכל'ס להקה שהייתי מאוד רוצה לראות בהופעה - במיוחד האלבומים האחרונים, הבוגרים שלהם - WHERE GREATER MEN HAVE FALLEN, ועוד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם אהבת את בלאק סבאת', בטח תהנה גם מסינדרלה וטוויסטד סיסטר.

יש לי עכשיו פלאשים מסוף שנות ה-80 , כש"הד בנגרס בול" היה פלא עולם בשביל הישראלים.

דיסקים היו מביאים למפגרים כמוני במיוחד מחו"ל, בפיקדילי רקורדס בדיזינגוף, ואח"כ גם באוזן השלישית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)
ג'ודס פריסט? יאפ

Riot? לא מכיר

פרימוס? מי?

סקורפיונס? שומע

מוטורהד? כמובן... כתבתי. הקאבר שהיה בהופעה של אליס קופר (מקווה שהיית) עשה לי את ההופעה :)

Accept? לא מכיר

Quiet riot? לא מכיר

Rainbow (זה של רוני ג'יימס דיו גם) ודאי!

W.a.s.p? לא מכיר

twisted sister? חושב ששמעתי קצת ולא אהבתי, ננסה שוב

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

האלויין לא מכיר

לא אוהב דאת' מטאל נשמע לי כמו רעש סטטי, פחות אוהב גרולינג בגלל השירה. לפי דעתי צורם ומפריע למוסיקה אבל זה כבר תלוי כמה גרולינג וכמה המוסיקה טובה

בזמן האחרון אני שומע קצת דרופקיק מרפיז גם

OK, שמעתי עכשו כמה שירים של TS ונשמע סבבה, ניתן עוד צ'אנס (רק צריך להתגבר על הטראומה של הגלאם המזעזע של ה80' :) )

עריכה אחרונה על ידי I.G

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משעשעת אותי הכותרת... מי החליט שטוב?

המטאל היחידי שמעניין אותי לשמוע אלה 2 להקות -

MASTODON

SLEEPYTIME GORILLA MUSEUM

יש מצב שיש בהן קצת גראולינג אז לא יודע אם תאהב, אבל זה הדבר היחידי שאני מוכן להגדיר כ"מטאל טוב" :lol:

• תוכן חדש...