Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למטאל - אבל טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא מכיר האלווין, תנסה. הם להקה ותיקה מאוד (דיסק ראשון ב- 1986) שעדיין פעילה ומוציאה אלבומים (אחרון לפני שנה), אבל יש קצת הבדל בסיגנון בין האלבומים (לא כולם, הרוב נשמעים די דומה). ממליץ להתחיל עם החומר הישן יותר, אפשר מהאלבום Chameleon ו- Keeper of the seven keys.

פורסם (נערך)

[פלייטומרס] אממ... אני...? פותח השרשור וזה

עם הגדרות יחסית ברורות למה אני מכוון בהודעות שלי

תודה על ההמלצות :)

עריכה:

האלויין, איך לאמר בעדינות... לא בכיוון. נשמע כמו להקת בנים קיטשית... יותר פופ ממטאל לפי דעתי. מנסים להשמע כמו דיו אבל לא שם. מחפש דברים קצת יותר כבדים

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

riot זו אחלה להקה אוסטרלית, אחד השירים האהובים עלי זה

שלהם, אפילו קשור לפורום.

פרימוס זו להקת מטאל פסיכדלי מגניב, גם אם לא ממש התחברת,

. לס קלייפול הוא אחד הבסיסטים המטורפים עלי אדמות שעוד בחיים.

accept זו להקת מטאל גרמנית משנות ה80, ששרים באנגלית ומזכירים קצת את AC/DC, לפחות לי,

.

איך אתה לא מכיר את

את הסרט קראנק לא ראית?

w.a.s.p זו הלהקה של blackie lawless הסוטה. לא בטוח שתאהב

אני צריך להרביץ לעצמי שלא הצעתי לך לשמוע גם את diamond head עם

שמטאליקה עשו לו קאבר פחות מוצלח לטעמי.

budgie' במיוחד השיר הזה ש(שוב) מטאליקה עשו לו קאבר.

נזכרתי גם בmetal church שיש להם כמה שירים טובים,

לדוגמא.

יש עוד ועוד ועוד, רק צריך להיזכר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

riot קצת מזכירים לי מגדאת'... יבדק לעומק

פרימוס נשמעים כבד ו... שונה. יבדק (למרות שפחות התחברתי ל"שירה")

אקספט להקת חיקוי לאיירון (יותר מידי גיטראות וזה, אבל סבבה), גם יבדק למרות שפחות התחברתי... המוסיקה פחות מעניינת (מקצב גנרי) ושירה לא מספיק טובה כדי לפצות.

--- מה שכן, גוגל הציע את black label society ששמעתי את השם אבל לא הכרתי שירים - נשמעים לא רע בכלל :). zz top רק פחות קאנטרי

קוואייט ריוט - שמעתי כמה שירים, חלק מהם מכיר, פשוט לא את הלהקה. בהחלט יבדק (רק שוב, אחרי הרבה אלכוהול למחוק את הקליפים המזעזעים עם הספנדקס ושיט )

WASP - יותר מידי מוטלי קרו. חזרתי רגע לBLS

ראש יהלום - טוב לקידוחים. יבדק

מטאל צ'ירצ' - יכנס לרשימה אבל בינתיים פחות אהבתי. אין לי כוח עכשו לקצב\ רעש הזה

היום שמעתי\ קראתי משפט חכם - המוסיקה הייתה הרבה יותר טובה כשלמכוערים היה מותר להתעסק בזה (או משהו כזה... אני ער רק בזכות 5 כוסות קפה וחיקוי רד בול דוחה)

הולך לדפוק את הראש בכרית :)

תמשיכו להציע!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נזכרתי גם בiron butterfly, לא מטאל אלא רוק כבד משנות ה60.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מגהדת׳

אוריה היפ

תנסה גם לפי גיטריסטים כמו סטיבי ריי ווגן

תנסה גם כיוון שונה - רוק סימפוני לא זוכר כרגע להקות ספציפיות אבל הסיגנון נחמד.

פורסם

אוריה היפ זה ממש לא מטאל. זה פרוגרסיב רוק משנות ה70 (שזה דבר מעולה בפני עצמו)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוריה היפ, דיפ פרפל, ריינבו וכולי- רוק כבד (המושג בעברית) הארד רוק (המושג באנגלית) וניצנים של הבי מטאל.

אם אתה שואל אותי הם יותר הבי מטאל מפרוגרסיב רוק (ותאמין לי, יש לי קילומטראז' רציני בפרוגרסיב רוק)

פורסם

כי הבחור לא רוצה גראולינג.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...