Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה אוקטביה 2014 ללא עדשות הדגם הפשוט יותר.

רציתי לדעת מה עדיף טורבו לד או קסנון

יש לי קסנון ממש איכותי שרציתי להזמין ואז חבר אמר לי שטורבו לד טוב יותר גם בגלל שאין לו מגברים וגם בגלל שזה חוקי.

דבר נוסף שרציתי לדעת זה את גודל המנורה הבנתי שלכל הגרמניות זה H7

תודה לכל העוזרים

פורסם

לא יודע מה זה טורבו לד. אני מכיר רק לד רגיל.

טורבו זה אוסף רכיבים שמרכיבים למנועי בנזין. בדרך כלל הם לא פולטים אור (בהנחה שהכל בסדר).

לקסנון חובה שיהיו מתזי שטיפה, מה שכנראה אין לך. סביר שבטסט הראשון יעשו לך על זה בעיות.

בכל אופן, למה להחליף? מה רע במנורות של הרכב?

פורסם

טורבו לד זה מילה ישראלית, השם האמיתי הוא הוא לד קרי (לד דור שלישי). צריך לבדוק שיש מספיק מקום בתוך הפנס לנורה של הלד כי המאוורר לפעמים מפריע לסגירה. גם הלד וגם הקסנון לא חוקיים, אפשרי להחליף לפנסי after market בעלי עדשה ואז איתם יהיה פחות בעיות בעתיד.

נשלח ממקום סודי.

פורסם

יש שירשור ענק בנושאי נורות לרכב(מכל הסוגים בערך)

הינה קישור.

בגדול אם ההתקנה תקינה והעוצמה איינה מוגזמת(נורת לד 55W ואור נמוך זה מוגזם,כמו עוצמה זהה לאור נמוך בקסנון)

אם הנורה הייתה עד 20W(לנורה) סביר להניח שלא היו אומרי לך נורה, וכניראה לא החבאת את המגברים כמו שצריך.

לפותח השרשור,

אם הרכב יש עדשה, קסנון נורמלי עם כיוון אורות טוב לא ימשוך יותר מידי צומי(כל עוד הוא בצבע לבן 5000K) אם הוא מתחיל לקבל גוון כחול ועוד ציבעי קשת בהצלחה עם השוטרים.

אם באוטו יש לך ריפלקטור אותו סיפור עם נורת לד. לא להגזים,בגל של הגג 20W לנורה לא מעבר,כמובן גם כיוון אורות.

אל תשכח, נתפסת אתה יכול לאכול הורדה מהכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...