Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמותי מתאימה צבע של אטבים לצבע של בגדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם עושים כביסה? זה כל כל שנות ה90...

פעם בשבועיים יש לי עוזרת שמחליפה מצעים, מקרצפת את הדירה, עושה כלים וכביסות, מקפלת ומסדרת את הכל בארון.

פעם בשבועיים כשאין עוזרת אני לוקח את הכל למכבסה ושם כל החולצות עוברות ניקוי יבש והכביסה הרגילה חוזרת מקופלת ומגוהצת.

לוקו, תפתח kickstart ואני משקיע את ה100 ש"ח הראשונים במכונת הכביסה.

haters will hate

פורסם

כן.

אנחנו עושים כביסה (ומחליפים מצעים פעם בשבוע...) וגם מקפלים הבגדים ומניחים בארונות.

כביסה מיוחדת (אם רוצים חולצה טיפ-טופ לאירוע חשוב למשל) - יש מצב ששולחים למכבסה ומקבלים נקי ומגוהץ וכו'.

alfa 156 2.5.

פורסם

למעשה בעת הקניה אני מבצע מבחן קטן- מבחן העגיל,

אם זה כואב לי באוזן אז כנראה שזה יפגע לי בטקסטיל.[ATTACH=CONFIG]462649[/ATTACH]

לוקו, זה ידוע שאת המבחן יש לעשות על הפיטמות!!!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

רק תזהר מכוויות, אנחנו נכנסים לקיץ, ומתכת בחום בחוץ נוטה לטפס בטמפרטורות. ממליץ לקנות גם את זה

4cd4bb73bf79b09b07c16e621d4f6787.jpg

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
רק תזהר מכוויות, אנחנו נכנסים לקיץ, ומתכת בחום בחוץ נוטה לטפס בטמפרטורות. ממליץ לקנות גם את זה

4cd4bb73bf79b09b07c16e621d4f6787.jpg

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

בחום הישראלי הכפפות עלולות לגרום להזעת יתר בידיים, או לחלופין לעלייה מסוכנת של טמפרטורת הגוף. לכן מומלץ להוסיף לחבילה גם כזה:

Mobile-Cool-Portable-Air-Conditioner-Emergency-Heat-Pump-_57.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רובוטים זה רעיון גרוע כי צריך צוות מקצועי שידע לכייל אותם ולעשות להם בדיקות מקיפות כל כמה זמן. עדיף להעסיק טכנאי מזגנים במשרה מלאה. כך גם אתה תורם לשוק העבודה בנוסף על הכביסה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק לי זה נראה כמו פתרון יצירתי של מפעל למקלות תיפוף למכור את המקלות שיצאו קצרים מדי מהמכונה??

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...