Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 7 - איכות מנסיון אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן שמן מאוד יקר וחייב להשתמש במקורי.

+1

ולא כדאי להתעסק עם תחליפים שלך ותדע מה ייגרם לך מזה בעתיד.

לא שווה את הסיכון כלל

קובי

:-)

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
כמה ליטר צריך? מעניין אותי לבדוק את המחיר של השמן בחו״ל

צריך את זה - מק"ט VW מספר G052182A2

https://www.amazon.de/Original-Volkswagen-Ersatzteile-%C3%96lwechsel-Touran/dp/B00KYL9VR8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491206753&sr=8-1&keywords=vw+dsg+6+oil

ממוכר ששולח לישראל

למשל

https://www.amazon.de/gp/product/B00KYL5YSI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3HFZ3QDSKVUEC

או מאיבי (אירלנד)

http://www.ebay.ie/itm/GENUINE-VW-SEAT-AUDI-SKODA-6-SIX-LITRES-DSG-GEARBOX-OIL-FLUID-G052182A2-/161327239076?hash=item258fda4fa4:g:6wUAAOxyLtFTjzBK

5 ליטר שמן, ופילטר לתיבה

ההמלצה לפי VW להחליף בסביבות 65K

http://www.volkswagen.co.uk/owners/servicing/what-we-check-and-why/dsg-transmission-oil-and-filter-change

כאן יש מדריך למי שרוצה לבצע לבד

http://www.myturbodiesel.com/wiki/dsg-fluid-drain-and-replacement-service-vw-and-audi-stronic-oil-flush/

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: בשבוע שעבר הלך לעולמו המצבר היקר ברכב לאחר כשנה ועשרה חודשים. הוחלף בחדש מקורי בצמפיון במסגרת האחריות.

אציין שבמרבית הזמן ה S&S אינו פעיל, כך שאני מופתע שהמצבר "פרש לגימלאות" כל כך מהר.

המצבר המקורי פשוט מת ונסיונות הטענה לא הועילו אפילו להתנעת חסד אחת.

אני מניח שאם המצבר לא היה באחריות, הייתי צריך משכנתא בכדי לממן את המקורי.

לדעתי כל החיסכון בדלק (השולי) שפונקציית ה S&S נותנת, מאבדים בזמן רכישת מצבר FEB תואם (לא מקורי) שיקר משמעותית ממצבר סטנדארטי.

כמו שניתן לקרוא בשירשור, הרכב שלי כנראה רכב לימון....

שבוע טוב לכולם.

פורסם

אני מאחל לך הנאה ושקט תעשייתי מהרכב.

נראה שהתלונות שלך הן חלק מהרפרטואר הקבוע שקוראים בפורום בכל הקשור לרכבים של VAG.

כרכב,אין לי ספק שהגולף רכב טוב,הבעיה היא שסמל האיכות שעליו בנתה VW את המוניטין שלה כבר במשך שנים רבות מוכיח את עצמו כסמל ותו לא.

פורסם
עדכון: בשבוע שעבר הלך לעולמו המצבר היקר ברכב לאחר כשנה ועשרה חודשים. הוחלף בחדש מקורי בצמפיון במסגרת האחריות.

אציין שבמרבית הזמן ה S&S אינו פעיל, כך שאני מופתע שהמצבר "פרש לגימלאות" כל כך מהר.

המצבר המקורי פשוט מת ונסיונות הטענה לא הועילו אפילו להתנעת חסד אחת.

אני מניח שאם המצבר לא היה באחריות, הייתי צריך משכנתא בכדי לממן את המקורי.

לדעתי כל החיסכון בדלק (השולי) שפונקציית ה S&S נותנת, מאבדים בזמן רכישת מצבר FEB תואם (לא מקורי) שיקר משמעותית ממצבר סטנדארטי.

כמו שניתן לקרוא בשירשור, הרכב שלי כנראה רכב לימון....

שבוע טוב לכולם.

אומנם החסכון בכסף של הדלק אל מול המצבר היקר לא תמיד משתלם אבל החסכון בזיהום אוויר חשוב יותר.

פורסם
אני מאחל לך הנאה ושקט תעשייתי מהרכב.

נראה שהתלונות שלך הן חלק מהרפרטואר הקבוע שקוראים בפורום בכל הקשור לרכבים של VAG.

כרכב,אין לי ספק שהגולף רכב טוב,הבעיה היא שסמל האיכות שעליו בנתה VW את המוניטין שלה כבר במשך שנים רבות מוכיח את עצמו כסמל ותו לא.

אני לא בדיוק מבין, איך רכב הוא טוב אם הוא בעצם רע. כמות כזו של תקלות ברכב חדש ויחסית יקר - המצמדים, אכילת השמן, המצבר, לא קראתי את כל השרשור... אני הייתי מתבאס ביותר. יש אחריות, אבל מה עם הכאב ראש בזבוז הזמן ובעיקר ההרגשה שמי יודע מה הדבר הבא שיתקע אותך? בשביל זה קונים רכב חדש? ואנשים פה "נמנעים מצרפתיות..."

אגב יש לי גולף, ישנה על גבול העתיקה, ידנית, פה ושם גם לה יש תקלות - לא הרבה ולא יקרות לטיפול (תודה רון!) - אבל מה שניתן לצפות מרכב שעולה כמו נסיעה למשחק של ברצלונה זה לא מה שמצפים מרכב שעולה כמו שליש משכנתא.

מזדה 3, 308 והאסטרה לדעתי עברו את הגולף במימד האיכות. אולי לא בבטיחות (האסטרה כן?)

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
למה האסטרה בטוחה פחות מהגולף?

ההיפך - האסטרה כנראה הבטוחה בסגמנט לפחות מבחינת ריבוי המערכות האקטיביות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לכל התקלות אין קשר לאיכות הבסיסית.

כמעט בכל המאזדה 3 החדשות המצבר מתפגר אחרי פחות משנתיים.

זה מעיד על משהו ?

כל זמן שלא יצא שקל מכיסך, הכל בסדר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מסכים. יש תקלות ויש בלאי. צריך להבדיל ביניהם. מה גם שהחליפו לך את המצבר במסגרת האחריות אחרי כמעט שנתיים שזה יפה מאוד.

מצבר שהולך זה בלאי. בכלל מצברים זה המון מזל, לפעמים מחזיקים המון לפעמים מעט. תלוי שימוש ו...מזל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אומנם החסכון בכסף של הדלק אל מול המצבר היקר לא תמיד משתלם אבל החסכון בזיהום אוויר חשוב יותר.

ייצור מצבר חדש, שינועו והחלפתו בחדש, כשצריך גם למחזור את הישן ( בתיקווה) לא כרוכים בזיהום אוויר והסביבה?

פורסם
אני לא בדיוק מבין, איך רכב הוא טוב אם הוא בעצם רע. כמות כזו של תקלות ברכב חדש ויחסית יקר - המצמדים, אכילת השמן, המצבר, לא קראתי את כל השרשור... אני הייתי מתבאס ביותר. יש אחריות, אבל מה עם הכאב ראש בזבוז הזמן ובעיקר ההרגשה שמי יודע מה הדבר הבא שיתקע אותך? בשביל זה קונים רכב חדש? ואנשים פה "נמנעים מצרפתיות..."

אגב יש לי גולף, ישנה על גבול העתיקה, ידנית, פה ושם גם לה יש תקלות - לא הרבה ולא יקרות לטיפול (תודה רון!) - אבל מה שניתן לצפות מרכב שעולה כמו נסיעה למשחק של ברצלונה זה לא מה שמצפים מרכב שעולה כמו שליש משכנתא.

מזדה 3, 308 והאסטרה לדעתי עברו את הגולף במימד האיכות. אולי לא בבטיחות (האסטרה כן?)

אני לא הייתי קונה רכב של VAG בכל מקרה רק להבהיר.

אבל לנהיגה/נסיעה הגולף רכב טוב יותר בהרבה מאסטרה,קורולה,קיה,יונדאי,וכו..וזאת הייתה הכוונה.

• תוכן חדש...