Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 7 - איכות מנסיון אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי בחו״ל שבועיים על גולף חדשה 125 ידנית. היה פשוט תענוג צרוף. מעבר לכך שמערכות העזר למניעת הדרדרות די משכיחות שהרכב ידני, בידוד הרעשים היה מדהים וגם נוחות הנסיעה. אני מניח שלא יהיה פה קהל לרכב כזה ידני, אבל כנראה שזו תהיה קניה מדהימה אם כן יגיע מתישהו.

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברשותי היה A3 1.8T שסבל רבות מבעיות ה - DSG,

לאחר מכן הוחלף לסיאט לאון משנתון חדש(2013) ונאמר כי תקלות ה DSG נפתרו

התקלות ממש לא נפתרו וגם ברכב הזה חוויתי בעיות, בנוסף גם תקלות נוספות שידועות כבעיתיות כגון

מנעולי דלת ותא מטען ועוד

מביחנת איכות , חווית נהיגה,מנועים חזקים וטובים, אין מתחרים לרכבים אלו

בעיית האמינות פוגעת מאוד בחווית הקניה.

לאחר התלבטויות רבות, החלפתי למאזדה 3 חדשה.

פורסם (נערך)

מעניין אם יש בפורום אנשים עם 7 DSG שכן הצליחו לעשות קילומטראג' גבוהה בלי תקלות בגיר.

תמיד מגיבים רק אנשים עם בעיות....

בפורומים בחו"ל הרבה מדווחים על יותר מ100K בלי תקלות.

שכן שלי שעובד ברפאל, סיפר לי שהרבה עובדים לקחו את האוקטביה 1.2+DSG7. הוא לא שמע על אף מקרה חריג.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

בפורומים בחו"ל הרבה מדווחים על יותר מ100K בלי תקלות.

אני חושב שההבדל בין מזג האוויר בארץ לבין מזג האוויר בחו"ל הוא הגורם לשוני בין כמות התלונות כאן לעומת שם.

פורסם (נערך)

הבעיה היחידה בdsg7 זה מכטרוניק שמתחמם.אנשים שעומדים בפקק המון והילוכים קופצים מ 1 ל 2.זה פשוט מחסל את מכטרוניק.רכבים שמבלים בנסיעות ללא פקקים לא סובלים בכלל מבעיות.אז כן זה דפקה ופקק לא צריך להגביל שום רכב.מצד שני ניתן גם למנוע את זה על ידי העברה למצב ידני ולהשאיר את הגיר בהילוך ראשון.אבל זאת לא סיבה להעדיף מזדה על פני גולף.ולגבי אלה שטוענים שמי שרוכש וואג הוא פראייר כי הטכנולוגיה לא בשלה ואנו שפני נסיונות,אז כרגע זה יצרן עם טכנולוגיית גיר/שלדה/מנוע הכי מפותחים שיש בעולם ,כמובן בצד הזה של פרארי.ומישהו צריך להריץ אותה כדי שהטכנולוגיה תשתפר וכל הבאגים יעלמו.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

רוב הנסיעות שלי בשעות מוקדמות ומאוחרות בעיר, כאשר כבר אין פקקים, אבל עם די הרבה רמזורים וזינוקים בעליה. זה גם מקצר את אורך החיים של הגיר?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

לא טוען שרוכשי הרכבים מהקונצרן הם פריארים אבל לאחר כמעט 6 שנים עם הרכבים האלו

החלטתי לוותר מעט על הפינוק וחווית הנהיגה לטובת אמינות גבוהה יותר,

והכי חשוב שמרכזי השירות והתיקון בארץ מחפירים ברמתם ואני מעדיף לבלות בהם כמה שפחות

זה השיקול שבגללו החלטתי לרכוש רכב חדש לא מהקונצרן.

לגבי חו"ל אכן ההבדל העיקרי הוא מזג אוויר ותנועה עירונית צפופה יותר בישראל.

פורסם

לדוד שלי יש סיאט טולדו 2013 מנוע 1.4 dsg7.

בטיפול 30,000 הוחלפו מצמדים עקב רעידות.

סביב 40,000 הוא נתקע עם הרכב באמצע הקניות לשבת ביום שישי כי הלך המכטרוניק. היה 3 ימים ללא רכב.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

תזכורת, כשפתחתי את השירשור, הוחלפו המצמדים בגולף 7 שלי 125 כ"ס ( בציר אוגוסט 2015) ב 20,000 ק"מ עקב חריקה בהחלפת הילוכים בתחילת נסיעה ובמעבר משני לשלישי. נאמר לי שהוחלף לדגם משופר (עוד אתייחס לזה בהמשך). לאחר כ 10,000 ק"מ (ב 30,000 ק"מ) אותם חריקות חזרו בהחלפת ההילוכים, אם כי לסירוגין.

חכיתי עד כ 40,000 ק"מ כדי שהרעש יופיע בתדירות גבוהה יותר (מה שאכן קרה) וקפצתי לצמפיון מוסך מרכזי בשורק.

הבוחן שנסע עימי, מיד הבחין בבעיה וקבע שיש להחליף שוב מצמדים. הוא התפלא שהבעיה חזרה וערך בדיקה לגבי ההחלפה הקודמת, והתברר לו שבהחלפה הקודמת שמו סט מצמדים זהה בגירסא למוחלף (כלומר לא גירסא משופרת כפי שנאמר).

נקבע תאריך להחלפה חוזרת, והרכב הוכנס אחר כבוד להחלפה. הפעם הקפידו לשים לי סט מצמדים ממק"ט אחרון המעודכן ושונה מהקודם מתוך תקווה שזה אכן סט משופר והבעיה לא תחזור (הקודם המק"ט הסתיים ב L והנוכחי ב G).

אספתי עכשיו את הרכב, החלפות ההילוכים שקטות וללא רעידות מורגשות (מעט מאוד עד זניח בזחילה). ברצוני לציין שגם קודם, לאחר ההחלפה הקודמת, הרעידות בזחילה היו זניחות יותר מאשר היה לפני ההחלפה, אולם לאחר מספר אלפי ק"מ הם הפכו למוחשיות יותר בזחילה, אבל עדיין לא משהוא מציק. אני מניח שעכשיו, כאשר אני שוב חש בסט החדש שהרעידות פחות מורגשות מאשר לפני ההחלפה, זה יהיה למספר אלפי ק"מ ואז זה מעט יגבר (השערה שלי).....

חייב לציין שאני מזדחל עם הרכב בפקקי בוקר וערב באיילון, כך שאולי זה תורם במשהוא לרעידות שמתגברות (בנסיעה פגוש לפגוש עובר לידני כדי לצמצם את החלפות ההילוכים ולשמור על המצמדים, לא בטוח כמה זה עוזר בפועל).

ברצוני לציין את צוות המוסך שהיה יעיל ומקצועי ועשה הכל לסיים את הסיפור במהרה ובמינימום טירחה ממני (יום עבודה). שאפו לשירות המצויין....

כמובן שאותי איכות הרכב מאכזבת.....

נראה לי שנפלתי על דגם "לימון". מקווה שאחרים עם הרכב הנ"ל לא חווים את מה שאני עובר.

ניחא, אם מעתה הכל יהיה בסדר, אז הכל טוב.

כשהרכב תקין, איכות הנסיעה בו גבוהה מאוד ביחס לרכבים בקטגוריה זו (לדעתי אין מתחרים בתמורה ביחס למחיר כאשר הרכב תקין).

מעניין לראות את הגולף המחודשת שתגיע בעוד מספר ימים לאולמות התצוגה.....אולי שם יהיה גיר DSG משופר ואמין יותר?????

פורסם

אני חושב שיומיים במוסך מתוך שנתיים זה לא נורא ביחס ליתרונות של הרכב הזה, מעבר לזה שאף אחד לא מבטיח לך שטויוטה קורולה או מאזדה לא יסבלו מכשל כזה או אחר.

פורסם

בעיניי,

עיקר היתרונות של וואגיות למיניהם אלו גירסאות TDI ידניות. שילוב חסכוני, חזק ואמין.

הגיר הידני לא מציק גם בזחילת פקקים היות שהמומנט הרחב מפחית את הצורך בהחלפת הילוך בכל שינוי במהירות.

רק התמחור פשוט שערורייתי :(

פורסם
פרט למצמדים, אילו עוד תקלות קרו שאתה חושב שנפלת על לימון?

מפורט בהודעה הראשונה: החלפת מולטימדיה מקורית, החלפת פנל מסביב לידית הילוכים שהתקלף, החלפת פיקוד חלונות חשמל שאיבד לסירוגין את פעולת ה one touch

פורסם

פולו 2012 חדשה מהחברה, בעיות מחשב חוזרות ונשנות כבר ב20000 ק"מ שהצריכו כניסות תכופות למוסך, רעשים וחריקות לא מאובחנות מכיוון הגיר\מנוע, ב80000 ק"מ (השנה) הוחלף הטורבו ועוד נלוים בקרוב ל10K שקל, נהגת יחידה ותיקה ורגועה, מטופל ביבואן. נמכר ביותר מ20K מתחת למחירון (טריידאין) אחרי שפורסם חודשים רבים בכ10K מתחת למחירון ללא הועיל.

אתם חייבים להבין שיש אנשים שסיפור כזה, יכול למוטט אותם כלכלית !

• תוכן חדש...