Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 7 - איכות מנסיון אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני כתבתי את אשר אני חוויתי. מנגד אני מניח שגם ישנם כאלו ללא בעיות, כלומר לא צריך לפסול על הסף. אני רוצה להאמין שבמקרה שלי זה פשוט bad luck . אם ישנם בעלי גולף נוספים שיספרו כאן מנסיונם, אז הסטטיסטיקה תדבר.....

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במוו סדרה 1 לא מאובזרת נמכרת עכשיו ב159, a3 לא מאובזרת גם, Volvo v40 גם אופציה.

מופנה לd300

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

פשוט הזוי , איך מייצרים רכבים כאלו איכותיים ומהנים לנהיגה אבל כל שני וחמישי הם במוסך על תקלות אינסופיות וסדרתיות.

איך מכונאי חבר אמר:הן עדיפות על היפניות בשקט, איכות נסיעה ולפעמים גם ביצועים אבל רק עד שנגמרת האחריות.(שנתיים - שלוש).

פורסם

כחבילה קומפקטית, אין לגולף 150 (כמעט) מתחרות.

שילוב מעולה של ביצועים, מרווח פנימי, הנדסת אנוש מעולה והתנהגות כביש מצויינת.

שוב, למעט העננה הקלה שתמיד מרחפת מעליה.

ראבל מצד שני, כל עוד המכונית באחריות אתה לא אמור לדאוג יותר מידי, וסה"כ הגולף נותרה מכונית מבוקשת כיד שניה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
במוו סדרה 1 לא מאובזרת נמכרת עכשיו ב159, a3 לא מאובזרת גם, Volvo v40 גם אופציה.

מופנה לd300

תודה, אבל אני לא אוהד של במוו.

פורסם

אני מכיר אישית שתי גולפים 7 1.2 TSI בנות שנתיים עם 0 תקלות, והן החליפו גולפים 6 שאחת מהן היתה אף היא עם 0 תקלות.

מקרה אחד לא משליך על כולם, ותמיד שומעים על הבעיות ולא על אלו שמרוצים.

אל תשכחו שרק בחצי שנה האחרונה נמכרו כאן 4,000 אוקטביות, שזהות מכאנית לגולף, ובינתיים הן מפגינות אמינות מצויינת.

פורסם

המתחרות היחידות שאני יכול לחשוב עליהן לגולף 150 הן המאזדה 3 ספיריט או לאון FR, אבל שתיהן פונות לקהל יעד אחר.

נסעתי על אלו ואחרות (אסטרה, פוקוס, 308, ואני מצטער, אבל הגולף היא (לדעתי האישית) עדיין מלכת ההאצ'בקים-משפחתיות.

אמינות בצד.

פורסם
ואני חשבתי שהרכב הבא שלי יהיה גולף, אז מה לרכוש במקום באותה איכות מוצר, גודל רכב, מנוע מתקדם (אני חשבתי ללכת על ה 150 כ"ס) יש משהו דומה בשוק המכוניות במחיר דומה? אולי אלפא.

פתרונות בבקשה.

אני זוכר לפני שהחלטתי על הגולף, בדקתי יונדאי, קורולה, מאזדה 3, גולף ונוספות. איכות הגימור בגולף ובמאזדה עלו על האחרות בצורה מוחלטת. בסוף התחברתי יותר לגולף. נהגתי לאחרונה בקורולה 2016 ואיכות גימור הפנים ברכב נראה לי ממש פשוט ביחס לגולף למרות שהטויוטה איכותית ביותר

פורסם

אל תשכחו שרק בחצי שנה האחרונה נמכרו כאן 4,000 אוקטביות, שזהות מכאנית לגולף, ובינתיים הן מפגינות אמינות מצויינת.

חצי שנה זה המדד שלך? יפה.

ואני בטוח שאין לך סטטיסטיקה רצינית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם לך אין סטטיסטיקה רצינית, למעט מכרים ושמועות.

בעצם יש סטטיסטיקה מדוייקת, אך היא נמצאת במחשבי היבואן ומוצפנת היטב..

כל מי שקיבל אוקטביה, ואני מכיר כמה כאלה שזו להם האוקטביה השניה, מביעים שביעות רצון מלאה.

ומהם תמיד תשמע את האמת, כי המכונית לא שלהם.

פורסם (נערך)
פשוט הזוי , איך מייצרים רכבים כאלו איכותיים ומהנים לנהיגה אבל כל שני וחמישי הם במוסך על תקלות אינסופיות וסדרתיות.

איך מכונאי חבר אמר:הן עדיפות על היפניות בשקט, איכות נסיעה ולפעמים גם ביצועים אבל רק עד שנגמרת האחריות.(שנתיים - שלוש).

תחת ידי עברו כבר שתי מכוניות פולקסווגן, והשלישית בדרך. הראשונה הייתה פולו 2007 ידנית שעבדה היטב וללא תקלות, והיא הייתה אצלי משנת 2012 עד 2014 כלומר- עם ותק של 5-7 שנים על הכביש.

השנייה עליה אני יכול להעיד, היא פולו החדשה 2014 90 כ"ס, שהייתה אצלי שנתיים פחות שבועיים ונמכרה לפני שלושה ימים- האוטו היה פשוט מצויין ללא שום תקלה בשנתיים שהוא היה אצלי.

במכון הבדיקה שהרוכשת ואני הלכנו- הבוחן אמר לה שהיא מקבלת אוטו חדש. מעבר לזה שזה מאוד שימח אותי, ושדי שמרתי על הרכב- זה גם מעיד לדעתי על האיכות שלו. כחודש אחרי שקניתי את הפולו הזאת, קנה עמית לעבודה גם כן את אותו הדגם- וגם אצלו שקט תעשייתי. אז לא להכפיש את פולקסווגן, כי אפשר למצוא הודעות על בעיות ברכבים חדשים גם בחברות אחרות.

כעת אני ממתין לבואה של הגולף 150 כ"ס שהזמנתי ותגיע אליי בעוד כשבועיים, מקווה שאהנה מהרכב ושגם הוא יהיה אפס תקלות.

אם אתם שואלים למה החלפתי רכב שהוא חדש? התחשק לי לגדול קצת במרווח ובהנאה מהנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי roeyd102

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

יש לי חבר עם סיאט ליאון 2013 1.2 TSI וגיר DSG. הרכב עם 35,000 ק"מ, כשתיים וחצי ברשותו עם אפס תקלות. הוא מאוד מרוצה....כך שיש ויש.....

פורסם
גם לך אין סטטיסטיקה רצינית, למעט מכרים ושמועות.

לכן אני לא כותב דברים כמו שאתה כתבת. הם פשוט מיותרים ולא רציניים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...