Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 7 - איכות מנסיון אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3. רעש אקראי שהופיע בערך ב 15,000 ק"מ (כמו של מיסב חורק) בתחלית נסיעה שמופיע באופן רנדומאלי שהרכב חם ללא רעידות או תופעות אחרות - כ 50% מהזמן - נאמר לי שמוכר וקורה במספר מעט של רכבים. הבוחן נסע ושמע את הרעש וקבע שיש להחליף סט מצמדים פלוס מיסב מחטים. הוחלף ועכשין תקין.

שלום

התקלה של הרעש האקראי שהופיע לך קשורה בגיר ה DSG או שאין קשר ?

יש רעש דומה (לפי התיאור שלך) אבל לא על רכב VAG

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נאמר לי במפורש שהרעש נובע מסט המצמדים ולא מהמיסב. הוחלף ועכשיו שקט. לא היו רעידות, החלפות ההילוכים היו חלקות. רק רעש צורם מדי פעם...

פורסם

גם בהנחה של 33% לא קונה שום דבר מיצרן ומשווק חצוף זה.(vag/צמפיון)

עושים נסיונות על לקוחות,מוכרים טכנולוגיות בוסר קלוקלות,ומספרים ציזבטים שהפתרון מעבר לפינה.

הציבור מטומטם,ולכן הציבור משלם,תקלת ה-dsg לעולם לא תעלם.

פורסם
אנטיקה [emoji28]

אני עברתי לא מזמן בדיוק את אותה התלבטות. גם אני חשבתי שהגולף יותר מהנה לנהיגה רק שבסוף הלכתי על המאזדה.

אעדכן אם זה היה חכם אחרי שאצבור קצת קילומטרים.

תצאו מהסרט. גם מכונית יפנית יכולה להיות מהנה. ומאזדה 3 בגרסת 2 ליטר בהחלט מספקת את הסחורה. ואם גם צפויה אמינות גבוהה אז ברור שהייתי מעדיף את המאזדה. מה גם שגרסת הגול של פות"ש מספקת 125 סוסים צנועים ביותר.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

דגם ה 125 של הגולף משתווה בתאוצה למאזדה 3 2 ליטר, גם לי הנתונים וגם בהרגשה שיש בנסיעה. לדעתי היתרון של הגולף בא לידי ביטויי בדחיפה חזקה בסל"ד נמוך משמעותית יותר משל ה 3.

פורסם (נערך)

רוב לקוחות גולף הינם לקוחות שבויים. ככה זה גם במשפחה שלי.כל פעם קונים גולף. עכשיו עברו 3 שנים עם הגולף וזו תהיה כנראה הגולף האחרונה. לא היו תקלות גיר אצלנו אבל ברור לכולם שאמינות המותג נפגעה ולא רוצים להיות שפן לא יום אחד אחרי תום האחריות. גם ב 2016 ברור לנו שאין פתרון לבעיות הגירים . אנחנו פוזלים לכיוון פיאט או אלפא או משהו אחר .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
רוב לקוחות גולף הינם לקוחות שבויים. ככה זה גם במשפחה שלי.כל פעם קונים גולף. עכשיו עברו 3 שנים עם הגולף וזו תהיה כנראה הגולף האחרונה. לא היו תקלות גיר אצלנו אבל ברור לכולם שאמינות המותג נפגעה ולא רוצים להיות שפן לא יום אחד אחרי תום האחריות. גם ב 2016 ברור לנו שאין פתרון לבעיות הגירים . אנחנו פוזלים לכיוון פיאט או אלפא או משהו אחר .

אתם דואגים מאמינות ופוזלים לכיוון פיאט? ע״פ consumer reports היצרן הכי לא אמין שיש.

פורסם (נערך)

לפחות לא ניפול רחוק . לא פוסלים מלוכסנת עיניים כלשהיא . כרגע על הכוונת ה 308 המאובזרת 1.2 puretech כי הטורבו ממכר .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ה 308 היא המתחרה הכי חזקה של הגולף 150 לדעתי, בגזרת המשפחתיות המוגדשות, יחד עם ה c4 שמוצעת במחיר מאוד אטרקטיבי. אגב, אין סיבה שלא לפזול לאלפא...בינתיים, לא ראיתי הרבה תלונות לגבי אמינות הג׳ולייטה (בעיקר מבחינת גיר), לפחות פה בפורום, כך שבהחלט כדאי לשקול.

פורסם

בתור אחד שנהג על הגולף שבוע, 308 שבוע, וחזרה לגולף.

נשכח מאמינות, ושאר דברים רשמיים.

הגולף הרבה הרבה יותר אוטו. נקודה.

פורסם

שבוע שעבר פגשתי את דוד שלי שעובד כסוכן של חברה מסוימת.

לפני יותר משנה הוא קיבל רכב חברה חדש, סיאט טולדו 1.4 dsg.

הרכב עבר כבר 80k ועובר כול חודש קצת יותר מ 5k ק"מ וננהג בצורה מאוד רחוקה מעדינה.

לרכב אין תקלות והוא נוסע בדיוק כמו ביום שיצא מהחברה. התקלה היחידה שהייתה לו התרחשה אחרי שהוא פספס את הטיפול 30k בכמה אלפי ק"מ וכתוצאה מזה נדלקה מנורת חוסר שמן. במוסך החליפו שמן ומאז הכול תקין.

פורסם

יש בהחלט אקזמלפרים מוצלחים. אין לי ידע מספיק לקבוע מתי הגיר יעשה בעיות ומתי לא.( כנראה שגם צמפיון לא) ניחוש שלי בלבד: זחילה בפקק בחצי קלאצ' גומרת אותו ואולי גם החום .

פורסם
התקלה היחידה שהייתה לו התרחשה אחרי שהוא פספס את הטיפול 30k בכמה אלפי ק"מ וכתוצאה מזה נדלקה מנורת חוסר שמן. במוסך החליפו שמן ומאז הכול תקין.

אתה מבין שאתה מתאר רכב בעל צריכת שמן היסטרית, כן?

איך אמרו הגשש לפני הרבה שנים 'בטח אוכל שמן, מה אתה רוצה שיאכל ברבוניות?'...

פורסם

אם הבנתי נכון, כול מנוע טורבו צורך שמן קצת יותר ממנוע אטמוספרי בגלל שהבוכנות לא מספיקות להוריד את השמן מדפנות הצלינדר חזרה לקרטר.

שמעתי גם שמנועים צורכים יותר שמן כשהם חדשים.

במוסך אמרו לו שזה שנוצר מחסור בשמן ברכב שעבר 20K אחרי ההחלפה האחרונה זה סביר ביותר.

• תוכן חדש...