Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 7 - איכות מנסיון אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור סוכן מכירות של פולקסווגן לשעבר ועשיתי המון עסקאות טרייד אין לחלק מהלקוחות שלי, אין מצב 20% מתחת למחירון בפולו.

אם הרכב פיקס מבחינת תאונות וק"מ אמורים לקבל על פולו מחירון מינוס 5-7% ואולי מינוס 1000-2000 על שריטות ומכות.

אני מניח שהמחירון של הרכב שרכב שדובר הוא בסביבות ה60K, המחיר הריאלי טרייד אין הוא 53-55 אלף לרכב במצב טוב.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיר נראה לך שאחרי חוויה כמו שהוא תיאר אדם שפוי יבצע עסקת טרייד אין על הפולו הזו עבור פולו חדשה או כל דבר אחר מהתוצרת המקולקלת הזו?

מה מבחינתך הוא פיקס מבחינת ק"מ? רכב שנסע 5K בשנה והוחלפו לו רק פעם אחת הקלאצ'ים לאחר 15K?

אני לא יודע מתי היית סוכן מכירות של VW, אבל דברים משתנים, במיוחד מצב שוק היד 2 השתנה לרעת המוכרים ולטובת הקונים. אני לא מבין מי האנשים שקונים את הרכבים האלה בתום האחריות, אז 20% פחות מהמחירון מבחינתי זה תסריט אופטימי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתור סוכן מכירות של פולקסווגן לשעבר ועשיתי המון עסקאות טרייד אין לחלק מהלקוחות שלי, אין מצב 20% מתחת למחירון בפולו.

אם הרכב פיקס מבחינת תאונות וק"מ אמורים לקבל על פולו מחירון מינוס 5-7% ואולי מינוס 1000-2000 על שריטות ומכות.

אני מניח שהמחירון של הרכב שרכב שדובר הוא בסביבות ה60K, המחיר הריאלי טרייד אין הוא 53-55 אלף לרכב במצב טוב.

האם שמעת הרבה תלונות על הגיר כסוכן מכירות?

או שמה שקורה כאן בפורום באמת לא מייצג

פורסם
האם שמעת הרבה תלונות על הגיר כסוכן מכירות?

או שמה שקורה כאן בפורום באמת לא מייצג

המון לקוחות שעשו טרייד הזכירו את תופעת התקלה בגיר, אבל זה לא היה דיל ברייקר חוץ מפעם אחת שאני זוכר אותה שהגיע לקוח לפגישה איתי ואז באמצע הפגישה אמר "רגע רגע בג'טה הקודמת שלי הלך גיר, מה אני עושה פה בכלל?" והלך :lol:

פורסם (נערך)
תמיר נראה לך שאחרי חוויה כמו שהוא תיאר אדם שפוי יבצע עסקת טרייד אין על הפולו הזו עבור פולו חדשה או כל דבר אחר מהתוצרת המקולקלת הזו?

מה מבחינתך הוא פיקס מבחינת ק"מ? רכב שנסע 5K בשנה והוחלפו לו רק פעם אחת הקלאצ'ים לאחר 15K?

אני לא יודע מתי היית סוכן מכירות של VW, אבל דברים משתנים, במיוחד מצב שוק היד 2 השתנה לרעת המוכרים ולטובת הקונים. אני לא מבין מי האנשים שקונים את הרכבים האלה בתום האחריות, אז 20% פחות מהמחירון מבחינתי זה תסריט אופטימי.

רכב פיקס זה רכב שלא חרג בקילומטר עפ"י לוי יצחק.. זאת אומרת כ17 אלף ק"מ בממוצע לשנה(מנוע בנזין). לא עבר תאונות או תיקוני צבע,מצב חיצוני סביר, יד ראשונה,לא ליסינג ולא חברה.

אם החליפו גיר 10 פעמים ומנוע 5 פעמים לא יפגע בעסקת הטרייד אין גם לא ב100 שקל.

ולשאלתך, הייתי סוכן ב2015-16

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

כלומר מבחינתך מדובר ברוכש של VW עם נתונים טובים שבא לעשות טרייד אצל VW.

מה קורה אם אותו רוכש לא רוצה לעשות טרייד אצל VW, כי נניח הרכב גילה אמינות ירודה מאוד ודרש ממנו להשקיע סכומים גבוהים מאוד באופן יחסי לגיל ומצב הרכב?

כמה הוא יקבל בשוק?

על שאלה כזו לא אני ולא אתה יכולים לענות. הבנאדם טוען שמכר ב20% פחות, אני נוטה להאמין לו. אם היה טוען שמכר ב20% יותר זה כבר חריג ומוזר.

גם הגולף של פותח השרשור לא נשמעת להיט. פעמיים החלפת קלאצ' בק"מ מצחיק. בסדר סיפרו סיפורי סבתא על קלאצ' ישן וקלאצ' חדש. עדיין קלאצ' שמחזיק 20K?

פורסם

לא ברור לי איפה יש יותר סיכויים לתקלות האלה, ברכב שכבר החליפו מצמדים או ברכב שעוד לא.

בכל מקרה, מבחינתי המסכנה ברורה - אין זאת חוכמה גדולה להחזיק רכבים עם הגיר הזה מעבר לתקופת האחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אלא אם כן מחירי המצמדים יירדו לרמה כזאת שהלחליף אותם כל 50 אלף ק״מ זה לא נורא.

החלפתי קלאצ' ל205 שלי לא מזמן. הייתי עד לכל התהליך ולקחתי בו חלק. אם ברכב שלי זו פרוצדורה קטנה לא נשמע לי להיט רכב עם DSG שעבר זאת שוב ושוב ושוב. אולי אני טועה, יש גם מצב שהחברה שם כבר מתורגלים וגם אם תעיר אותם באמצע הלילה הם יחליפו קלאצ'ים לDSG בעיניים עצומות ועם לדרמן, וגם הכל יחזור למקום.

פורסם

עלות החלפת מצמדים היא כ-₪3000, לא משהו מטורף. החלפה של המכאטרוניק היא כבר באזור ה-₪8000.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...