Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורנו ברגע שהוא נצפה, לא שווה פרוטה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
פורנו ברגע שהוא נצפה, לא שווה פרוטה

פורנו לא מגבים מכיוון שתמיד מחפשים משהו מלהיב יותר.

לפעמים העלילה לא ברורה בצפייה ראשונה :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

1. הרדיסק חיצוני.

2. במחשבים אחרים בבית.

3. בענן.

ההרדיסק שלי במחשב התחיל להראות סימני גמגום (WD GREEN 2TB בן חצי שנה), לחלק מהתמונות כבר אין גישה אפילו. יש סקטורים פגומים. אבל אני רגוע כי יש לי גיבוי של הכול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באלבום התמונות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממליץ לכולם להשמיש מחשב ישן או לקנות NAS קטן שווה את ההשקעה.

האפלוד בארץ מזעזע גיבוי בענן יכול לקחת שעות/ימים פרונו ב 4K יכול להיות כבד.

פורסם
על המחשב ועותק נוסף על הרדיסק חיצוני שמחובר רק בזמן הגיבוי ונשמר מחוץ לדירה במחסן

מחזק.

ענן... יכול להוריד גשם ולהיעלם.

alfa 156 2.5.

פורסם

כמו רבים בשרשור, יש לי כונן גיבוי אחד בבית ואחד מחוץ לבית ככה שמכל המידע שאני לא מוכן לאבד יש לי 3 עותקים, לאחרונה שידרגתי את שני הכוננים ל 4 טרה כל אחד :-)

פעם מה שהיה עולה כסף זה הפילים והפיתוח, היום התמונות בחינם אבל לשמור עליהם עולה כסף :-P

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
ממליץ לכולם להשמיש מחשב ישן או לקנות NAS קטן שווה את ההשקעה.

האפלוד בארץ מזעזע גיבוי בענן יכול לקחת שעות/ימים פרונו ב 4K יכול להיות כבד.

לקח לי כמה שבועות טובים להעלות את ה400 ומשהו GB תמונות שיש לי על המחשב. :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אזל לי המקום בשני חשבונות onedrive שהוא באמת היה לי הכי נוח וכעת פיקאסה (שהיו אגב בלתי נסבלים, לא ידידותיים ובקיצור - אסון) נסגרה וכל התמונות שגם שם היו לי, שמורות בגוגל תמונות.

הבעיה שלי היא שגוגל תמונות עדיין לא נעים לשימוש וגם צופן כל מיני שיטות מוזרות או לא קיימות בכלל, למשל איך אני יוצר אלבום בתוך אלבום? מדוע אם אני מעביר תמונות אל אלבום מסוים הן עדיין קיימות באיפסון התמונות הרגיל? ועוד שלל קושיות.

מי מכם עובד עם גוגל תמונות?

האם יש מדריך ידידותי?

אשמח לכל הערה, הארה ומידע.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל

• תוכן חדש...