Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקחת את המגבר והסאבוופר מהרכב הקיים שלי מיצובישי [בלי הקומפוננט -

JBL 6508C - לא מת על הסאונד שלהם לכן אשאיר אותם במיצובישי

] ולהעביר אותן לרכב שאני צריך לקבל שבוע הבא -

טויוטה אוריס TS היברידית 2016.

מגבר : Nippon , דיגיטלי , TD-48 .

סאב: JBL GTO804

זה מה שהמתקין דאז מכר לי [לאחר שיחות פה בפורום הבנתי שיכולתי לרכוש הרבה יותר באותו כסף..] , אין לי כוונה בשלב זה לרכוש אחד חדש ואני גם לא חושב שיש צורך.

בשלב זה לא אתייחס לנושא התקציבי כי אני מעוניין להשתמש בציוד הקיים עד כדי הוספת קומפוננטים.

להלן שאלותיי:

אז האם זה מומלץ להשתמש במערכת + רמקולים קיימים בטויוטה [שמעתי אותה היא ברמה סבירה +] יחד עם מגבר וסאב? מישהו ניסה את זה? או שזה נועד מראש לכשלון...

האם החלפת הרמקולים הקיימים [הקדמיים] במורל טמפו למשל עם המגבר והסאב יתנו תוצאה הרבה יותר טובה או שחבל על ה650 שקל של הרמקולים?

מעוניין בהמלצות למתקין באיזור הצפון [קריות\עכו\כרמיאל] שיכול לעשות לי לבצע את ההעברה וההתקנה, אם יש לכם המלצות אנא שלחו לי בפרטי .

האם מישהו התנסה בהתקנת מגבר על טויוטה [מערכת טויוטה טאץ' 2] ? האם זה מסובך..? במיצובישי נניח זה קלי קלות, אם גם כאן זה ככה נניח אולי אעשה את זה בעצמי.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

מכיוון שלא קיבלתי תגובות לפוסט הקודם שלי ניסחתי מחדש את הנושא שכנראה יהיה יותר רלוונטי לאנשים שהתלבטו האם רק להוסיף סאב וופר מוגבר ובכך לתת יותר עוצמה בתדרים הנמוכים.

אציין שהמערכת הנוכחית בטויוטה היא טובה אך לא מדהימה. יש בה 4 רמקולים סטנדרטים בדלתות + שני טוויטרים.

אז האם מישהו התנסה בהוספת סאב מוגבר בלבד ויצא מרוצה?

או שאין טעם ללכת על זה וזה נועד לכשלון מראש.

פורסם

תודה על התגובה אורן.

האם מישהו מכיר מתקין מתקין מומלץ

באיזור הצפון [קריות\עכו\כרמיאל] שיכול לעשות לי לבצע את ההעברה וההתקנה, אם יש לכם המלצות אנא שלחו לי בפרטי .

פורסם

מותר להמליץ גם בפומבי (כל עוד אין סופרלטיבים מיותרים).

כך גם תוכל פוטנציאלית לקבל דעות מנגד אם מישהו נתקל בבעיות עם מתקין זה או אחר.

שתי המלצות שנתקלתי בהן מספר פעמים בפורום באזור קריות/חיפה ואין לי נסיון מולם - אוטו'ס סאונד וליאור מולטימדיה.

פורסם

תודה טום.

עוד שאלה שמטרידה את משנתי.. בהרבה מקומות יצא לי לשמוע שהמורל טמפו 6.5" רכים ולא מתאימים למוזיקה אלקטרונית מהירה.. האמת לא יצא לי לשמוע אותם , אבל הם הכי מומלצים פה בעלות של עד 700-800 לקומפוננט. מצד שני יש כאלה שממליצים יותר על דגמים של פוקל למשל באותה עלות. אני לא רוצה ללכת על הטמפו ולהתאכזב מרמקול שלא מתאים למוזיקה אלקטרונית. האם יש מישהו שיוכל להפריך את הטענה הזו?

• תוכן חדש...