Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה דפוק?

אני תותח בלחנוק את הנחש שלי זה אומר שאני היהי שחקן פורנו איכותי ומהיום הראשון שלי אני אקבל סכום שמתאים לשחקן פורנו עם אלף סרטים?

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר, מציע לך להתחיל לעבוד באיזה מוסך ולראות כיצד אתה מתקדם.

לפעמים כימיה עם בעל הבית עושה את ההבדל הגדול, לפעמים נאמנות שווה יותר מ300 שקל או סכום אחר בתוספת.

פורסם

אני לא מבין אתכם במדינה שלנו 8000 אלף זה לא הרבה כסף אני לא מבין מה הבעיה יש ניסיון יודע לעבוד חוש טכני יש לי את כל הנתונים ומכונאות זה מקצוע לא פשוט מורכב ומלוכלך מה הבעיה לשלם את הסכומים האלה אני לא מבין זה מטריף אותי.

פורסם

למה אתה מתכוון? למשכורות בענף הרכב או לפות"ש?

כי המצב בענף הרכב הוא כמו שכותבים פה, שמעתי על זה ממקורות שונים כבר.

פורסם

אני רוצה גם

יהודה פוליקר

מילים: יהודה פוליקר ויעקב גלעד

לחן: יהודה פוליקר

גם אני רוצה לצאת, לשתות, לרקוד, לבגוד, לשדוד

גם אני רוצה לדפוק שמחת חיים ברמקולים של אוטו עם כבוד.

גם אני רוצה לחטוף, לאכול, לטרוף, לזלול, להקיא את הכל

לרמוס את כל מי שעומד בדרכי, לעמוד על שלי בלי ליפול.

גם אני רוצה אקדח קטן שפותח דלתות וסוגר עניין

אני רוצה לשלם במזומן מתחת לשולחן לאיזה עבד נאמן פודלמן.

גם אני רוצה לשלוף מהשרוול, לצחוק בביטול ולהגיד בזלזול:

קניתי, מכרתי, פתחתי, סגרתי, כיוונתי, יריתי, פגעתי בול.

גם אני רוצה להיות בן של מי שרימה והונה וקיבל חנינה

בן של אבא יסדר לי חיים קלים בצבא, אבא ישלם ויבטל את התלונה.

גם אני רוצה להשתעמם, להתרגש, להתחתן, להתגרש

להשכיב, להשתמש, לזרוק, להתכחש, לגמור מהר, לרוץ ולספר.

גם אני רוצה שיכתבו עלי בספורט, ברכילות, בחדשות

שיפיצו שמועות, שמות, שקרים, סקנדלים ובושות

גם אני רוצה לכתוב רומן אוטוביוגרפי חינוכי וחושפני

לחפש אותי ולמצוא את עצמי, להגיד אני, זה אני, זה אני.

אני רוצה הכי גדול, הכי מהר, הכי יפה.

אני רוצה הכל הכי טוב, הכי הרבה.

אני רואה את זה מולי, צבעוני, טבעי, על המסך שלי.

אני רוצה להיות שם, אני רוצה להיות שם,

אני רוצה גם, אני רוצה גם...

גם אני רוצה לקנות לי קבוצת כדורגל או כדורסל

אני רוצה על הקיר את מונה ליזה אורגינל.

אני רוצה להיות ידיד בין ידידי המוזיאון

גם אני רוצה סלון עם חלון, במגדל שמשקיף לים התיכון.

גם אני רוצה חבר בכנסת ובמס ההכנסה

גם אני רוצה להריץ ולהקפיץ, להפיל את הבורסה

גם אני רוצה שומר ראש נהג צמוד ולימוזינה גדולה

גם אני רוצה מקום בהנהלה של מפלגה, שתיקח אותי אצלה.

אני רוצה הכי גדול, הכי מהר, הכי יפה.

אני רוצה הכל הכי טוב, הכי הרבה.

אני רואה את זה מולי, צבעוני, טבעי, על המסך שלי.

אני רוצה להיות שם, אני רוצה להיות שם,

אבל איפה אני,

ואיפה כולם?

איפה אני,

איפה כל העולם?

מה אני יושב כאן סתם,

הכל כללי כמו הים,

אני רוצה גם, אני רוצה גם,

אני רוצה הכי גדול, הכי מהר, הכי יפה,

אני רוצה את הכל הכי טוב, הכי הרבה.

אני רוצה להיות מוקף עיניים, שפתיים, רגליים וזרועות.

אני רוצה להיות הבן של כל האימהות.

המסר שלי ברור?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני לא מבין אתכם אתה עושים מ8000 אלף שקל משכרות של 28 אלף זה פחות מהממוצע במשק שזה 9500 בערך לפי מה שזכור לי אני לא מבין מה הבעיה לשלם סכום כזה זה לא נראה לי הרבה בכלל אני מצטער אבל מפחות מ8 אי אפשר לפרנס משפחה ואי אפשר להתקדם לשום מקום כי בסופו של דבר אני לא רוצה להישאר פועל כל החיים אני רוצה לפתוח מוסך משלי וממינימום אני לא יפתח בחיים מוסך אז תעשו לי טובה(גם ככה הבעל בית מרוויח על הגב שלי)!!!!!!!! אלעק קשוחים איתי מה אני נראה לכם ילד קטן אני יכול לפתור תקלות שמוסכנקים מפחדים להתעסק איתם למשל אמריקאיות.

ואני לא צריך שום קורסים ושום הנדסאי יש לי ידיים מדהימות ואני עובד אם ההיגיון אני יודע לחבר את הפאזל נכון ולהגיע לפתרון כולל הרכבת מנועים למדתי כמעט הכל ויש עוד הרבה מה ללמוד ביוטיוב ובאינטרנט שזה דבר מדהים ואין חלק שלא אצליח לפרק להרכיב לתקן ואם לא, נדבר איתו בסינית!! דיי נמעס לי מכל זה לא חבל לאבד בחור שעובד איכותי ונקי זה לא אמור לקדם את העסק/המוסך? אני תמיד משתדל לעשות את העבודה באיזון בין עבודה מהירה לבין עבודה איכותית.

אתה יודע שמנתח מוח מרוויח פי 5 ממכונאי. אני מציע לך בחום להתחיל ללמוד את התחום ביוטיוב. את הסטאז תמיד תוכל לעשות באבו כביר שמעתי יש להם מחלקה נהדרת, והחולים אפילו לא מתנגדים [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38].

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם (נערך)

תיהיה כמו ריצ׳ארד רולינגס, תעשה פליפים עם רכבי אספנות. תקנה בזול איזה במוו או סוסיתא, תרסס ספריי קרבורטורים ותמכור להבא בתור, אפשר להתפרנס מזה נראלי. למה להיות שכיר ולעבוד בשביל מישהו במשכורת רעב. אם אתה טוב כמו שאתה חושב שאתה, אתה תצליח.

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם

יש לזה שם:סוחר רכבים.

לגבי סדנת שיפור רכבים מצריך תעודות כי אף בן אדם עם שכל לא יקנה סיוויק משופרת ממישהו בלי תעודות.

פורסם (נערך)

סבבה, הוא יעבוד שנה-שנתיים, יחסוך כסף ויפתח סדנת שיפורים עם תעודות, כמו ריצ׳ארד רולינגס.

אם תיהיה טוב במה שאתה עושה, תצליח.

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם
אני לא מבין אתכם אתה עושים מ8000 אלף שקל משכרות של 28 אלף זה פחות מהממוצע במשק שזה 9500 בערך לפי מה שזכור לי אני לא מבין מה הבעיה לשלם סכום כזה זה לא נראה לי הרבה בכלל אני מצטער אבל מפחות מ8 אי אפשר לפרנס משפחה ואי אפשר להתקדם לשום מקום כי בסופו של דבר אני לא רוצה להישאר פועל כל החיים אני רוצה לפתוח מוסך משלי וממינימום אני לא יפתח בחיים מוסך אז תעשו לי טובה(גם ככה הבעל בית מרוויח על הגב שלי)!!!!!!!! אלעק קשוחים איתי מה אני נראה לכם ילד קטן אני יכול לפתור תקלות שמוסכנקים מפחדים להתעסק איתם למשל אמריקאיות.

ואני לא צריך שום קורסים ושום הנדסאי יש לי ידיים מדהימות ואני עובד אם ההיגיון אני יודע לחבר את הפאזל נכון ולהגיע לפתרון כולל הרכבת מנועים למדתי כמעט הכל ויש עוד הרבה מה ללמוד ביוטיוב ובאינטרנט שזה דבר מדהים ואין חלק שלא אצליח לפרק להרכיב לתקן ואם לא, נדבר איתו בסינית!! דיי נמעס לי מכל זה לא חבל לאבד בחור שעובד איכותי ונקי זה לא אמור לקדם את העסק/המוסך? אני תמיד משתדל לעשות את העבודה באיזון בין עבודה מהירה לבין עבודה איכותית.

חבר'ה... אתם עוד לא מבינים שזה טרול? תראו את סגנון הכתיבה, הציניות (לפתוח מוסך וידיים מדהימות וכו'), אתם סתם מאכילים טרול.

אתה לא תתקדם לשום מקום בחיים עם דעות שכאלה. בלי תעודות אתה תהיה פועל שנים רבות עד שתחסוך.

משפחה לא מביאים כשאין כסף - את זה בעלי התעודות יודעים, מה שבעלי הללא תעודות לא יודעים = כל ההבדל.

עכשיו, צא לעולם וכבוש אותו במו ידייך (תרתי משמע).

פורסם

טרול? זה אדם מיוחד במינו. אין הרבה כאלו בעולם. גם לאחר תחקירים רבים לא נמצאה התשובה

איך טרולים לומדים וקולטים מקצועות דרך היוטיוב, מה שלוקח לאחרים שנים רבות של לימוד מעשי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...