Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה שואל אותי תהפוך אצלך את התחום הזה של המכונאות לתחביב ולא למקצוע. קנה לך כלים ופשוט תעשה לך עבודות. אם זה למישפחה וחברים או אם זה לעזור לאנשים פה שייצטרכו. שעובדים בתחום הזה כמיקצוע זו לא אותה אהבה ואני מכיר לא מעט אנשים שניגשו לעבוד בתחום כי הם אהבו אותו וכל המאסיביות והלחץ וזה שיושבים לך לא מעט על הראש פשוט שחק אותם כך שהם כבר מאסו בתחום. שתתעסק בזה מאהבה בזמנך הפנוי אני מבטיח לך שתיהנה מכל רגע. כמובן שאין להתעלם מהמשכורות הנמוכות בתחום שאי אפשר להתקיים איתם במדינה הזו!

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צר עולמי כעולם הנמלה...

אלפי מכונאים עובדים ומפרנסים משפחות בתחום בלי התבכיינות חריגה במיוחד ותתפלא שיש עוד כאלו שגם שומרים את האהבה למקצוע למרות השחיקה שיש בענף.

משכורות נעות בין ה- 6,000 ועד ל 8,000 שקלים חדשים נטו ואף צפונה מזה בהתאם לוותק, כשרון יעילות, בעלהבית, מיקום גאוגרפי ועוד.

מי שמוכשר בתחום ועם רקע טכני חזק ואנגלית טובה יתקדם ויעשה מזה קרייירה הייטקיסטית של ממש בתחום האבחון, כי הרכב של היום ואני לא מדבר על יונדאי גטס, זה מכונה מורכבת יותר מאשר אתה מדמיין והתמודדות היא ברמת מחשוב, אלקטרומכניקה, BT, WIFI, חשמל מתח גבוה (EV HEV), תמסורות מורכבות, אקוסטיקה, מולטימידה, קישוריות ועוד.

בתחום הזה משכורות יכולות לעבור את ה 8,000 ש"ח נטו ומעלה (וגם תנאים כמו רכב צמוד ועוד) וזה כמובן תלוי איזה מוסך, מי בעלהבית, מיקום גאוגרפי, כמה אתה באמת מוכשר ועוד.

בענפי צמ"ה ורכב כבד זה עוד 20-100% לשכר.

פורסם
ועוד משהו דיברתי לפני כמה ימים עם חלקי חילוף ברחובות העבודה היא על המחשב ולהביא חלקים ללקוחות וידע במכונאות וחשמל הוא רוצה לשלם לי 30 שקל לשעה ועדיין לא החזרתי לו תשובה כי אני מעדיף לעבוד עם הידיים במוסך ולא לשבת בחלקי חילוף וזה 9 שעות ביום כולל שישי מה אתם אומרים אם אני לא ימצא כדאי לשקול את זה?

ועוד מה הוא אומר לי אל תספר לאף אחד מהעובדים שאתה מקבל 30 שקל כאילו זה מיליונים חה חה חה אם הם ישאלו תגיד 26 שקל

איזה שטויות. וזה מה זה הרתיח אותי! :evil:

אל תהיה פראייר, לך על החנות חלקי חילוף. זה גם בסופו של דבר מתקשר לתחום ואפשר ללמוד גם כך על חלקים וכו' וגם אתה לא בדיוק עובד קשה.

עבדתי בחלקי חילוף כנהג, אתה "מקושר" פתאום למלא מוסכים ומכירים אותך ואתה מביא חלקים ודברים כאלו.

עבודה מגעילה עם הרבה לחץ אבל הסתדרתי אחלה עם כולם אז היה מגניב.

וכמו שרועי אמר וכמו שאפילו מורים שמלמדים מכונאות או משהו יגידו, היום זה התחום של החשמל\דיאגנוסטיקה.

פורסם
לאיזה תחום אתה מתכוון שאתה אומר תחום האבחון? כי הכיוון שלי זה 8000+

מכונאי עם וותק יגיע לסכום כזה במוסך הנכון שמעריך עובדים טובים.

אל תצפה בתור מתחיל להגיע לשכר כזה או קרוב לשכר כזה.

תוכיח את העצמך ותתמיד וזה יקרה.

תשלב לימודי ערב לאוטוטרוניקה או הנדסאים וזה יקדם אותך מהר יותר מבחינה מקצועית וכמובן תגמול שכר.

יתרון בעבודה במוסך זה מסגרת שעות עבודה קבועה. רוב המוסכניקים בחמש בערב כבר בבית.

עוד טיפ בשבילך, בראיון עבודה, תשמיט את העבודה שחלק מהניסיון שלך זה צפייה ביוטיוב..

פורסם
לאיזה תחום אתה מתכוון שאתה אומר תחום האבחון? כי הכיוון שלי זה 8000+

מבלי לפגוע, אבל על מה אתה דורש 8+? על שנתיים נסיון עבודה פרקטית עם הידיים במוסך וצפייה בסרטוני יוטוב? (אני בכוונה קשוח).

אתה הנדסאי? מהנדס? בעל תעודות בתחום האחבון, דיאגנוסטיקה? ידע בטיפול ברכבים מורכבים מלבד להחליף בלמים ושמן? (שאת זה כל אחד מיוטוב יכול בבית).

הנדסאים בעל השכלה בתחומים טובים מרוויחים בתור התחלה פחות מהסכום הזה.

45 שקלים לשעה מדובר על 8,900 ברוטו ללא נסיעות אשר עם נסיעות = בערך כ 7,000-7,300 נטו.

תתפלא, יש מהנדסים תואר ראשון ממכללות בכמה תחומים שעוברם זה שכר חלום בתור התחלה.

כמו שאמרו, אתה צעיר, ללא נסיון ותעודות כלל , בסה"כ נסיון פרקטי בעבודה במוסך.

ברכבים החדשים דרוש ידע מקצועי, הפעלת ראש וידע מתקדם בכדי להרוויח שכר הוגן.

במה אתה שונה מפועל או הנדסאי בפס ייצור שעושה מליונים ביום והוא מרוויח בדיוק כמוך אבל מתקן מכונות שעולות מאות אלפי שקלים ואף יותר? הבנת את העיקרון.

כולם עובדים קשה, להוכיח זה קשה עוד יותר.

כל עוד אתה ללא תעודות, הסמכות מקצועיות וידע פרקטי רציני ורלוונטי, אין לך מה לדרוש שכר על עיניים יפות, ואני בכוונה קשוח ומקצין.

תתחיל, תוכיח ותתקדם בתחום ותתחיל ללמוד במקביל (יש לימודי ערב להנדסאים גם, עדיף שתלך למכללה כלשהי לתאור ראשון ערב).

פורסם

לגבי ללמוד בקורסים אין צורך כי למדתי הכל ביוטיוב ובאינטרנט זה פשוט גאוני כבר יש הכל באינטרנט וגם אם אני יסתבך תמיד באיזה בעיה תמיד אוכל לגשת לאינטרנט ושם אוכל ללמוד עוד.

פורסם
לגבי ללמוד בקורסים אין צורך כי למדתי הכל ביוטיוב ובאינטרנט זה פשוט גאוני כבר יש הכל באינטרנט וגם אם אני יסתבך תמיד באיזה בעיה תמיד אוכל לגשת לאינטרנט ושם אוכל ללמוד עוד.

:roll:

פורסם

אני לא מבין,אתה מצפה לקבל 8 אלף ש"ח על זזה שיש לך פרצוף יפה.

לא לימדו אותך שעל מנת לבקש יותר כסף קודם כל צריך להוכיח את עצמך ואז לבוא ולדרוש כסף,אם כל הכבוד לאינטרנט

(ויש כבוד) מוסכי יבואן יעדיפו לקדם מישהו עם קבלות(תעודות ממוסד מוכר) הדרך להתקדם בכל מקום עבודה בלי קשר לתחום שלו היא דרך לימודים או דרך הבת של הבוס.

פורסם

הבעיה שהאינטרנט עוד לא יכול ללמד אותך להבין ולהתבגר ולהיות גבר, או לקבל ייעוץ של אחרים מבלי להגיב שטויות.

חבר'ה, אפשר לנוח מכיוון שהטרול חשף את עצמו. נו באמת.

הבחור צריך ללכת ללמוד הנדסאי, אבל הוא לא בנוי ללימודים בסיסיים אפילו.

בסה"כ עוד בחור מהרחוב שבספק אם כן, יודע לעבוד קצת עם הידיים. אין ברירה העולם צריך כאלו גם כן, אין צורך להאכיל את הטרול.

לדעתי, קיבל את כל המידע שצריך.

כמו כן, לשם מה לעזור או לייעץ? הכל זמין באינטרנט ואני לא מבין למה צריך לצאת מהבית לחפש עבודה.

מר בחור, תמשיך לשחק בברגים, רחוק לא תגיע. (בכוונה צריכים להיות קשוחים שאולי הראש שלך יתחיל לעבוד ולעשות 1+1).

פורסם

אתה אמיתי ?

תכתוב בקורות חיים שלך "ניסיון רב בלמידה של מכונאות רכב ביוטיוב והורדת קבצי Workshop Manual באימיול".

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...