Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש קצר בהשוואת צמיגים ביד2 הכי נראה לי מתאים זה הצמיג הזה (Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2)

בעיקרון הדרישות שלי הן דגש על הבטיחות אם זה אחיזה טובה, מרחק בלימה וכו'...

יש עוד אפשרויות יותר זולות של Hankook, Dunlop, Toyo ו-Falken השאלה היא מה ההפרש בתמורה למחיר ולא מה ההפרש במחיר. האם לנסות למתוח את התקציב עוד קצת או שזה יספיק?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

מישליין pss,חבר עם מידה דומה קיבל הצעה של 800 שקלים מטיפ טופ ביפו.

גם הf1 מעולים, שאר החברות שציינת אני לא מכיר צמיגים מהטופ שלהם.

Miata ND2

פורסם (נערך)

הגודייר הוא הימור בטוח.

אם אתה רוצה לחסוך קצת, לא הייתי מהסס יותר מדי לבחור בהנקוק K117 (נקרא גם Ventus S1 Evo2 אם אתה מחפש ביקורות ברשת).

קודמו ה-K107 (נקרא גם כנ"ל רק EVO רגיל) מקבל ביקורות אוהדות.

הדנלופ מקסס TT פחות מומלץ בגדול מאחיו ה-RT שאינו זמין במידה זו כפי הנראה.

הטויו T1 ספורט, היה בעבר אפשרות לגיטימית לצמיג זול יותר בדר"כ. ההתרשמות שלי היא (מבוססת קריאה) שהוא כבר לא עומד בקנה אחד עם צמיגים חדשים ומעודכנים יותר.

הפאלקן ZE914, לא באותה קטגוריה בכלל.

אור, נראה שאין במידה הזו PSS.

יש PS3, אבל לא מופיע באתר היבואן.

ויש PE2 שהוא בערך קודמו של הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

850 ש"ח PSS במידה 225/40/18. תבדוק מולם.

באיזה רכב מדובר? כי PSS גם הלאון (לשעבר) שלי היו אוברקיל מטורף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

Goodyear Eagle

F1 Asymmetric 2) צמיג טוב (מנסיון) .קניתי ביחד עם חבר . אני מכרתי את הרכב אחרי שנה וחצי, והם סיפקו אצלי את הסחורה. אצלו הצמיגים היו בן שנתיים וחצי לשלוש שנים ואז התחילו להתפרק ,אבל הוא לא נוסע הרבה אולי עשה 30000 ק"מ בתנאים טובים גהה איילון.

פורסם

לא מצאתי PSS במידה הזאת.

תודה רבה לכולם! ככל הנראה אני אלך על הGoodyear Asymmetric 2

כרגע אני עם Goodyear EfficientGrip Performance (פשוט במידה יותר קטנה) ואני מרוצה מהם, אז ככה שאני די רגוע :-)

השבוע אקפוץ לצמיגיה הקרובה להצעת מחיר. שוב תודה לכולכם :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...