Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסועה שנתית: 15,000 ק"מ

אני מתכנון להחזיק את הרכב כשנתיים עד שלוש

שקלתי לקנות קיה סיד סטיישן ביד 01 ב105,000 שקל אך אני חושש מירידת ערך גבוהה בעוד כשנתיים.

כעת ראיתי טיוטה אוונסיס סטיישן שמורה, מטופלת רק במורשה עם 80,000 ק"מ שנת 2009 ב65,000 שקל

האם זאת עסקה יותר כדאית למרות החשש העליות ההחזקה עקב גיל הרכב או שזה מחיר יקר לשנתון?

פורסם

לדעתי המחיר לא כזה מנותק מהמציאות. האוונסיס נחשבת לאמינה ומרווחת, ובגרסת סטיישן היא גם מיוחדת מאוד.

להערכתי לא צפוייות בה תקלות מיוחדות, למעט בלאי טבעי. עסקה מעניינת. אל תפסול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קח את הטויטה.

גם סביר שתהיה אמינה יותר (למרות הגיל), גם תפסיד עליה פחות ירידת ערך וגם תהנה מרכב מרווח ועדיף בכל קטגוריה.

פורסם
קח את הטויטה.

גם סביר שתהיה אמינה יותר (למרות הגיל), גם תפסיד עליה פחות ירידת ערך וגם תהנה מרכב מרווח ועדיף בכל קטגוריה.

תהיה יותר אמינה ממי בדיוק?

יונדאי i30 או קיה סיד לא פחות אמינות מטויוטה. הגיע הזמן לצאת מהקבעון הזה שקוריאני זה זבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היונדאי לא פחות אמינה והאחזקה שלה זולה משמעותית. האוונסיס רכב לא נפוץ (מניסיון) וכל חלק קטן שלא סטנדרטי- אצל היבואן עולה הון. לדוגמא תנסה להשיג מתז לוישר לאוונסיס (ולא תחליפי של קורולה), גומיות לאיטום, בקלית שנסדקה וכד'. בוא תנסה למצוא אוונסיס בפירוקיה-כמעט ואין.

בסה"כ היונדאי נותן יותר רכב לשקל גם ברכישה וגם באחזקה. זה שעדיין יש כבשים במרעה, זה לא אומר שהזאבים יצאו לפנסיה ומי שרוצה לשלם יותר על מוצר דומה-שיהיה לו בכיף.

לרכב בן 7 שנים יש בלאי טבעי ואתה זה שתשלם אותו (גומיות שהתייבשו, שלטי נוחות שהתבלו, פלסטיקים שצריכים צביעה, צינורות מע' קירור שצריכים חידוש ומה לא).

ב 65 אלף ש"ח לא הייתי מתפשר על פחות מרכב 2012 ואף 2013

פורסם

אנ לא חושב שהאוונסיס אמינה פחות, מסכים לגבי מחירי החלפים, וחושב שאלמנט ירידת הערך הנמוכה מנצח - בכל מקרה מהערתו של פות"ש אני מבין שהויוטה כבר לא רלוונטית - ואולי זה אומר הכל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לקח לרכב פחות מ24 שעות ביד 2 להימכר, זה אומר משהו על הדגם...

שבעלי טויוטה אוהבים לבקש מעל המחירון על הרכב שלהם.

אני בטוח שבסכום הזה אפשר למצוא i40cw משנתון חדש יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תהיה יותר אמינה ממי בדיוק?

יונדאי i30 או קיה סיד לא פחות אמינות מטויוטה. הגיע הזמן לצאת מהקבעון הזה שקוריאני זה זבל.

מסכים איתך לגמרי. לדעתי הקוריאניות עשו במהלך שנים האחרונות זינוק משמעותי.

הייתי הולך דווקא על הסיד מבין שתיהן, הרבה בזכות ה7 שנות אחריות שמגיעות איתה.

• תוכן חדש...