Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בפיאסטה 2000 שהיתה לי החלפתי מצבר כשרכשתי אותה, ומכרתי אותה לאחר 4 שנים כשהוא תקין לחלוטין (varta)

בסובארו לגאסי 93 היה לנו אחד שהחזיק 6 שנים (שנפ) ואחד שהחזיק שנתיים וחצי (גם שנפ..)

בסיוויק 2003 עוד אחד שהחזיק 8 שנים ואחד חדש יותר שהחזיק קצת פחות מ4 שנים (start up)

מאמין שזה עניין של מזל, ובדברים האלה לא הייתי הולך על מותג יקר כי זה לא באמת אומק משהו על כמה זמן יחזיק..

שלומי

פורסם

יש דבר נוסף שצריך לחשוב עליו: מצברים של שנפ לרוב מצריכים טיפול ועם הזמן נוזלים ומזהמים את כל האזור ולכן לדעתי עדיף מצברים "יבשים"

פורסם
מצברים הם תעלומה, חוץ מדפוס נסיעות אני מאמין שזה גם עניין של מזל, לא מצאתי הסבר מדעי לתופעה הזו.

המצבר הקודם שלי החזיק ארבע שנים מינוס שבועיים (והוחלף כשהרגשתי שהוא עייף, לא נתקעתי איתו), מצבר של ורטה הממותג תחת Startup.

אני לא מוצא שום תעלומה או עניין של מזל במצברים שיש להם אמא ואבא כמו מצברים תוצרת בוש/וורטא.

אופי הנסיעה/מספר התנעות/טמפ' עבודה/מספר פריקות ועד כמה פרמטרים אשר משפיעים על אורך החיים של המצבר ולא מזל.

איזה כייף לי :)

פורסם

איביזה טורבו 2001- עלתה על הכביש בשנת 2000 עם מצבר מקורי של וורטא (נראה לי)

הוחלף ב2010 בפעם הראשונה בחייו של הרכב.

נס? מזל? אין לי מושג...

מצבר של שנפ, על אותו רכב ואותו אופי שימוש הוחלף לאחר שנתיים וכצפוי כחודש לאחר פקיעת האחריות.

פורסם

מצברים של שנפ הם המיץ של הזבל ביחד עם וולטה.

מנסיון של כמה וכמה כאלה משום מה הם לא מחזיקים יותר משנתיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...