Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני משתמש בהתקן כזה כדי לפתוח מעגל חדש מקופסת הפיוזים. ההתקן עצמו עם המעגל המחובר אליו עובד (אני עושה סביבת בדיקה עם סוללה מתאימה והכל עובד סבבה). כשאני מחבר לקופסת פיוזים זה לא עובד (כשהמנוע דולק...). זה נראה שלא מגיע לשם מתח מקופסת הפיוזים. ניסיתי בכמה סלוטים פנויים ובכולם אותו דבר.

מה יכולה להיות הבעיה? האם כעקרון כל סלוט פנוי בקופסת פיוזים אמור לספק מתח במקרה של שימוש בהתקן כזה?

פורסם

ברוב הסלוטים הפנויים בכלל לא קיימים מגעי חשמל וגם באלה הקיימים הם לא תמיד מחוברים למערכת החשמל לכן זה לא עובד לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ההתקן הזה לא נועד למטרה שאתה מתאר. זה נועד לבצע פיצול מתוך מעגל קיים מוגן פיוז לצורך יציאת זרם לצרכן נוסף. תוציא פיוז ממעגל קיים, תקע את הפיוז שהוצאת בראש המתקן. המעגל הקיים יסגר והנה עומד לרשותך מקור זרם ללא ביצוע חיתוך במעגל קיים. פיתרון ומצויין לחיבור קבוע של אביזרים לרכב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

יש לבחור פיוז מתאים ולא סתם להתחבר לכול פיוז. יישנם פיוזים שאם תוציא אותם אתה תגרום להופעת קוד תקלה או במקרה של צריכת זרם גבוהה אתה עלול לגרום לכשל של החיווט החשמלי של הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

ואם אני רוצה להתעלק על שקע פיוז פנוי וליצור שם מעגל חשמלי חדש, האם הדבר אפשרי?

אם כן, במה זה כרוך?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מניח שיש מספר מעגלים שיש להם חיבור חשמל - תבדוק במפה של הפיוזים סביר להניח שיש הכנה לחימום מושבים שלא נפוץ אצלנו בארץ או עוד כל מיני תוספות - שם בדרך כלל לא יהיה פיוז אבל יהיה חיבור לפס צבירה של ה12 וולט.

• תוכן חדש...