Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן.. יש לי פולקסוואגן גולף 2.0 fsi שנת 2007.

לאחרונה החלטתי לשפר את האוטו קצת כדי שיתן ביצועים יותר טובים.

לפני שהרכב היה ללא שום תוספת ושיפור הרכב העמיד מ0 ל100 קמש ב10 שניות.

הוספתי לאוטו

צנרת יניקת אוויר של k&n שיונק אוויר מהטמבון (לא מהתא מנוע)

וספרינט בוסטר (מצב נהיגה ספורטיבי)

האוטו מ0 ל100 לאחר השיפור (ללא הפעלת הספרינט בוסטר) העמיד מ0 ל100 ב8 שניות וזה היה עליה של גשר ישר.

לאחר מכן הופעל הספרינט בוסטר למצב נהיגה ספורטיבי אדום ונתתי האצה במישור ישר מ0 ל100 האוטו העמיד 6.7 שניות בול.

האם זה הגיוני ? (;

ולפי דעתכם האם השיפור הזה נחשב שיפור משמעותי לרכב מסוג זה ללא טורבו ? דא הרכב ללא שום שינוי בניהול תוכנת ניהול מנוע.

תודה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נשמע מעולה. מהי העלות של השיפורים?

הפילטר סביבות ה1300 שקל והתקנה עוד 500 סך 1800

הבוסטר 1000

2800 שקל הכל

פורסם
נשמע מעולה. מהי העלות של השיפורים?

דא מה עוד אפשר לשפר באוטו כזה?

הפילטר סביבות ה1300 שקל והתקנה עוד 500 סך 1800

הבוסטר 1000

2800 שקל הכל

פורסם (נערך)

איך מדדת?

מה עוד החלפת מאז המדידה של רכב "סטוק" (פילטר דלק, שמן, בולמים, צמיגים, חישוקים וכיוצב')?

הרכב אוט' או ידני?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

6.7 בנפילה מצוק...

ה-GTI שנת 2007 שלי הייתה עושה 6.7 כשהייתה מקורית עם דלק 98 עם צמיגים חדשים ובקרת שיגור... נמדד עם רייסינג-לוג'יק.

אחרי 20,000 ש"ח השקעה (גם במתלים) הגעתי לסביבות ה-5.5 למאה (עם R888 חדשים).

חבל שלא ידעתי שב-2,800 שקל אפשר לסגור את הסיפור ולקזז יותר מ-30% בזמנים.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

גם מנפילה מצוק אין סיכוי.

אולי אם חיברו אותו לרקטה של נאסא.

זה מנוע אטמוספרי כך שהסיכוי שהוא יעשה 7 שניות ל100 עם השיפורים שעשית לו שואף לאפס.

לא מדדת נכון.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מדובר במנוע אטמוספרי שגם אם משפרים אותו (ללא טורבו), ההבדל זניח מאוד. אין מצב שהרכב הזה קיזז מעל ל-3 שניות. אם הצלחת להוריד 0.3 שניות, זה הישג.

פורסם

יש סטיה של 7-8 קמ"ש בין המהירות המוצגת למהירות האמיתית , וזה גם תלוי מעט אם החלפת מידת גלגלים.

אחרי שתבדוק עם מכשיר GPS בנהיגה במהירות קבועה במישור על כמה מורה מד המהירות במהירות אמיתית של 100 קמ"ש, אז תעלה סרטון.

פורסם

בשביל לקזז אפילו שנייה מנתוני יצרן במיאוץ מ 0-100 באוטו הזה.

תצטרך להשקיע הרבה יותר מפילטר ושטויות כאלו.

ולשאלתך: כן נראה לי שאתה הוזה.

פורסם

החלפת גם סטופר?

מה שאתה מתאר לא הגיוני. בוודאי לא באטמוספרית.

תחזור עם צילום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צילום לא מספיק. המתודולוגיה צריכה להיות מדידה על כביש מישורי, כאשר פעם לכיוון אחד ופעם לכיוון השני. הממוצע יהיה זמן תאוצה אמיתי. אבל ספידומטר זה לא אינדיקציה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אם תעלה סרטון ותפעל לפי ההוראות כאן, לא יתכן שהרכב עם השינויים שאמרת בלבד ירד מ-7 שניות למאה.

להערכתי, השינויים שעשית יורידו חצי שניה במקרה הכי, אבל הכי טוב. אני מהמר על שינוי של 0.2-0.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...