Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קפיצי הנמכה על בולמים מקוריים הורסים את התנהגות הרכב.

כמו כן ב 90% מהמצבים בארץ אנשים מתקינים קפיצי הנמכה רכים מדי ביחס לבולמים (גם אם הם מחליפים בולמים, דוגמא אחרת היא קוני צהובים שאנשים שמים על 100% קשיחות, הבולם קשיח מדי ביחס לקפיץ ) , מה שדופק את התנהגות הרכב, או שהם פשוט לא יודעים איך קפיץ אמור לעבוד ביחס לבולם, או מה המטרה של כל אחד מהם.

בעיקרון מה שאתה רושם זה נכון, אבל בחלק גדול מהאפליקציות זה לא עובד נכון. במיוחד אצל אנשים שרק מחליפים קפיצים, היתרונות של מרכז כובד נמוך יותר נדפק ע"י כל שאר החסרונות.

לא משנה מה האפליקציה, נוחות הנסיעה תיפגע קשות ורוב האנשים לא נוהגים אגרסיבי בכביש.

כמו כן סטאפ קשיח למרות שתאירוטית טוב יותר, מעשית על כבישי ישראל המשובשים גורע כי כל שינוי גיאומטרי בכביש גורם לרכב להגיב חד וקיצוני יותר על סטאפ קשיח מה שמוריד את האפשרות שלך לתקן.

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם 240 כ"ס ועם 35 קג"מ ועם תיבה כפולת מצמדים במצב ספורט מצליח להשיג בין 7.2 ל 7.5 שניות ל 100 תלוי בתנאים ובכביש ובהאצה שהתיבה מחליטה לה... (תלוי בעצלנות שלה).

אומנם הרכב קצת יותר כבד ממשפחתית ממוצעת... משקל עצמי גבוה אבל עדיין, אם רק הייתי יודע שבסכום כזה אוכל לעשות 0-100 ב 5 שניות :shock::lol:, איפה זה היה כל חיי.

פורסם

אני שמתי מדבקה של NoFear זה הוסיף לי 30 כח סוס, את המדבקה קיבלתי בחינם בחנות בגדים אז בשביל מה לשלם כסף?

חחחח

Golf 1.6 DSG 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...