Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה מזה 13 שנים שיש לי רכב פרטי ולא ליסינג, אז אין לי ממש מושג בתחום התחזוקה הקוסמטית.

כל הרכבים שלי בליסינג נשמרו כחדשים מבחינה פנימית (גם חיצונית, אבל רק שטיפות במכונת שטיפה),

פשוט כי אני שומר על נקיון.

אז עכשיו יש לי פוקוס 2012 שרכשתי באופן פרטי (אקובוסט), הרכב באמת במצב מעולה, עם 37K על השעון, יד ראשונה.

אני רוצה לעשות לו טיפול יישור קו פנימי וחיצוני. מה מפריע לי כרגע :

1- ריפודים בגדול נקיים, אבל אני רוצה שייראו כמו חדשים, ממש. שטיחים שעירים במצב חדש עדיין.

2- תא מנוע מטונף מכל האובך שהיה כנראה, הכל מאובק שם, לא מוכן שיישאר ככה.

3- כל הפלסטיקה שבאה במגע עם הידיים - ניקוי יסודי. הגה, מנופים, ידיות דלתות וכו'. יש את השכבה השמנונית הזאת שמצטברת עם הזמן בכל רכב שלא מנקים יסודי.

4- על חלק העליון של טבור ההגה (המקום של הצופר), ועל החלק של הדשבורד שנמצא רחוק מהיד, קרוב לשמשה הקדמית בצד של הנוסע - הפלסטיק הפך למבריק ודביק. תופעה שאני מכיר גם מרכבים אחרים, וגם מהפוקוס שהייתה לי בליסינג (לא בהגה, כן בדשבורד). זו תוצאה של המסה מהשמש, ואין קשר לחומרי ניקוי כאלה או אחרים. למיטב ידיעתי אין מה לעשות עם זה פרט להחלפה של החלק, אני טועה ?

5- מבחוץ - הצבע שחור ובמצב טוב, אבל לא עבר שום טיפול מיוחד. יש על הפגוש האחורי כמה שפשופי חניה שטחיים שאני שוקל אם שווה לצבוע. בגדול - רוצה לעשות טיפול שיחזיר לו את הברק המקורי וישמור עליו לעתיד.

בלונג ראן אין לי כוונה לנקות ולשפשף בעצמי, ממשיך להשתמש בשירותי רחיצה, אולי פעם בכמה חודשים טיפול יסודי יותר שייעשה ע"י מישהו מקצועי.

אז מה אני שואל ?

- מה מומלץ לעשות בדיוק ? אני רוצה ללכת למישהו שיעשה הכל, רק צריך לדעת מה לבקש בדיוק.

- כמה כל הסיפור צריך לעלות (סדר גודל).

- מישהו מומלץ באיזור נשר/חיפה ? אם הוא יכול להגיע אליי לעבודה ולעשות את זה בחניה זה הכי טוב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מתנצל על ההתפרצות לפוסט,

אך לקבל המלצות על בעלי מקצוע מומלצים באיזור תל אביב/מרכז.

גם לי יש פוקוס 2012 שתשמח לחזור להיראות צעירה יותר.

תודה,

• תוכן חדש...