Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרי בישול (נערכה הכותרת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על ספרים שמסבירים על נהיגת מרוצים וכו'

אני בטוח שישנם ספרים כאלו שנכתבו על ידי נהגים וכו'

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ואני בטוח שאין. הרי לא ניתן ללמד נהיגה בהתכתבות. מקסימום יש ביוגרפיות או אוטוביוגרפיות אבל ספרים טכניים - אני מאמין שאין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש הרבה טכניקה מאחורי נהיגה!

ואת אותה טכניקה אני בטוח שניתן להעביר בכתיבה! הסברים על העברת משקל וכו'

DFC

פורסם
ואני בטוח שאין. הרי לא ניתן ללמד נהיגה בהתכתבות. מקסימום יש ביוגרפיות או אוטוביוגרפיות אבל ספרים טכניים - אני מאמין שאין.

רוני

כמובן שאם אתה יודע איפה לחפש אתה תמצא ספרים על הכל.... ה-כ-ל..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כמובן שאם אתה יודע איפה לחפש אתה תמצא ספרים על הכל.... ה-כ-ל..

בוודאי שיש על הכל - השאלה היא מה זה נותן לך. אתה לא יכול לצפות לקרוא את הספרים האלו ולצאת לקרוע את האספלט. זה יהיה חסר אחריות מצידך לעשות את זה. מקסימום להשתמש בהם בתור חומר השלמה ללימוד בפועל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברגע שהספרים ניתנים לרכישה, האחריות היא על כל אחד שרוכש וקורא.

ברור שברגע שסיימת לקרוא את הספר אתה לא נהג מירוץ, אבל זה בהחלט מומלץ, בייחוד אם יש אח"כ מישהו שכן יודע ומבין שאפשר להתייעץ איתו (ולידידינו רמי יש אחד כזה :wink: ).

בקיצור הכל עניין של בגרות ושליטה עצמית.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הספר הראשון ברשימה של רולס רויס, drive to win של קרול שלבי, נחשב לאחד הקלאסיים בתחום. אתה יכול למצוא אותו באמאזון ויש שם גם אפשרות לקרוא את העמודים הראשונים של הספר, שכוללים בין השאר המלצות על ספרים נוספים, כמו הספר של סנה שעליו המליץ דרור, ספר של אלאן פרוסט וספר של ניקי לאודה.

פורסם

תודה

מי ערך את הכותרת, אני חייב להודות שזה אפילו לא העלה חיוך על פני:?

DFC

פורסם
בוודאי שיש על הכל - השאלה היא מה זה נותן לך. אתה לא יכול לצפות לקרוא את הספרים האלו ולצאת לקרוע את האספלט. זה יהיה חסר אחריות מצידך לעשות את זה. מקסימום להשתמש בהם בתור חומר השלמה ללימוד בפועל.

רוני

אכן לא נותן כלום חוץ מביטחון עצמי מופרז... אבל מה שבטוח זה שהם קיימים...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...