Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 2011- בדיקה לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הבדיקה? משהו חריג? הקצה שילדה לא משמעותי- עניין של הורדת ערך.

בדיקה מטעמי.

אקסנט 2011

70 א' ק"מ.

כמה סביר לדעתכם לשלם עליה?

תודה

20150921_200741.jpg

פורסם

תלוי כמה קבע שמאי הורדת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריך לברר מה מהות הפגיעה מאחור, ועד כמה היא משמעותית. לא מדובר ברכב נדיר או מיוחד, ולכן ההורדה צריכה להיות משמעותית - האם הרכב מליסינג?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן מליסינג.

החברה בכלל לא ידעה שיש פגיעה- גילו את זה בבדיקה מטעמי- זה הפתיע אותם.

הבוחן הראה לי את הפגיעה- זה עיקום קל עד בלתי נראה בשלדה- גם לטענתו אין לזה שום משמעות חוץ מקלף כדי להוריד את המחיר.

בחברת ליסינג אמרו לי שלפי הניסוח זה אפילו לא בדיוק קצה שלדה, אלא משהו פחות מזה.

רוצים 35 (רצו 41, וה-35 זה לאחר שגילו את קצה השלדה)

פורסם

נשמע לא רע - אבל קח בחשבון שכשאתה תצטרך למכור את הרכב, קצה שלדה או לא, זה יכול להיות ההבדל בין יכולת למכור את הרכב, לבין להתקע איתו - ולכן הייתי מוותר עליו כי ה"רווח" של 6000 ש"ח עכשיו יכול להתברר כהפסד הרבה יותר גדול בעת המכירה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתך עוד 3-4 שנים, כשהרכב יהיה בן 7-8, עם קילומטראז של 120 א' ק"מ (עושה 15 א' לשנה פלוס מינוס)- אני לא אצליח למכור אותו ב15-20? עם קצה שלדה? (שדרך אגב, כלל לא בטוח שתתגלה- בבדיקה שהוצגה לי מטעם החברה לא צוינה הפגיעה, והם באמת הופתעו לראות את זה בבדיקה מטעמי- לא מאמין שהסתירו בכוונה- חברה בסדר גודל כזה לא מסתירה פגיעות שלדה).

פורסם

התשובה שבהחלט יתכן שלא, כי השוק מלא כלי רכב כאלה. אתה כבר יודע שיש קצה שלדה והסתרה מקונה עתידי היא עבירה פלילית.

כבר היום אקסנט כזאת תקינה לחלוטין נמכרת במחיר קרוב ל-20000 ש"ח ואם לשפוט לפי הקצב המואץ של רכישת מכוניות חדשות, בהחלט יתכן שלא ימצא לה (אז) קונה בסכום של חמש ספרות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...