Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי יונדאי גטס שנת 07 שנקנתה לפני חצי שנה לערך, כל הרביעיית צמיגים שלי לא במצב מי יודע מה חלקם יבשים יותר חלקם פחות ואני כאחד שלא לוקח טיפת סיכון מעדיף להחליף כבר את כל הרביעייה.

לא מעוניין בצמיג סיני זול אלא בצמיג איכותי מחברה מוכרת.

מידת צמיגים שלי ע"פ רישיון רכב 175/65R14 קדמי ואחורי.

נסיעה יומיומית שלי זה לערך 15 ק"מ ביום, הרוב נסיעה עירונית לעיתים רחוקות יוצא נסיעה בינעירונית.

פעם ראשונה שאני מחליף צמיג ברכב אז אם אפשר לדעת מה לדרוש שאני קונה צמיג (לדוגמא אמרו לי שעדיף לקנות צמיג שתאריך ייצורו לא עבר את השנה) - עוד טיפים בסגנון אני אשמח לשמוע.

על הדרך אם מישהו מכיר פנצרייה טובה באיזור ירושלים להחליף את הצמיגים שלוקח מחיר הוגן וגם שירות טוב אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...