Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 5 דלתות חצי-ספורטיבי ב-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כרגע נוסע ומטייל בשטח עם גרנד צ'ירוקי 2004.

אנחנו ניקח הפסקה ארוכה מטיולי השטח, ולכן אני מגשש בכיוון מעבר לרכב "רגיל".

אני מחפש רכב חזק יחסית, לא מפלצת, אבל שיתן דחיפה מהנה כשנותנים גז. אני מחפש שדרוג קל להרגשה שנותן ה-V8 בג'יפ.

הרכב לא צריך להיות ספורטיבי, אבל חשוב ש"ישב טוב על הכביש" גם בשיוט של 140-150 קמ"ש וידע לספק קצב נהיגה מהיר בכבישים מפותלים בלי לטלטל יותר מדי את הנוסעים (בדיוק ההפך מהג'יפ).

מעדיפים 5 דלתות, אפשר להסתדר עם 4. 3 דלתות לא בא בחשבון.

אפשר להתפשר בסעיף עלויות האחזקה וצריכת הדלק. מוכן לשלם יותר בשוטף בשביל רכב מהנה.

אין העדפה בין גיר ידני לאוטומט.

התקציב הוא סביב 80K. עדיף פחות, אפשר יותר.

רעיונות :?:

פורסם

אם אתה מחפש שדרוג קל ל V8 אתה צריך V12 :)

וברצינות, לעבור מ V8 למנוע טורבו אני לא יודע עד כמה תהנה.

תבדוק אפשרות של אינפינטי G37 או אם אתה רוצה משהו יותר רגוע מליבו עם מנוע 3500 (תוכל למצוא בשנתון 2010-2011)[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

A3

A4

פורסם

ה-V8 אמנם חזק, אבל הוא צריך לסחוב מעל 2 טון ולהתגבר על גיר עם יחסי העברה ארוכים מאוד. אז מרגישים את המומנט, אבל הביצועים לא בשמיים.

פורסם

V8 מתנהג ומרגיש אחרת ממנוע טורבו.

אם אתה מחפש רכב חזק/מהיר/ביצועים שיושב טוב זה דבר אחד. אם אתה מחפש הרגשה של V8 רק משודרגת זה דבר אחר.

כמו כן, תן כיוון של גודל (משפחתי, מנהלים, גיפ, גיפון)

A3

A4

פורסם

הבנתי אותך. לא הסברתי את עצמי כמו שצריך.

אני לא מחפש את ההרגשה של המנוע הגדול, אני פשוט מחפש רכב חזק יחסית.

גודל - משפחתי. לא ג'יפ/ג'יפון.

אפשר גם סטיישן.

נראה שה-G37 מאוד רחוקה מהתקציב..

פורסם

על ה

G37 המלצתי בגלל הV6

משפחתי חזק אתה יכול למצוא לאון 1.8 או אוקטביה 1.8 כנ"ל גולף 1.8 שתהיה יקרה יותר.

הם יתנו תמורה טובה לכסף אבל הם לא רכבים ספורטיבים (רשמת שאתה לא מחפש רכב ספורט).

אם אתה רוצה גדול יותר יש לך סופרב, מונדאו

A3

A4

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי קצת שיעורי בית שעשיתי, ה-159 היא כרגע הפייבוריטית.

לפחות לפי יד2, קל למצוא אקזמפלרים שמורים עם ק"מ נמוך נמוך במחיר של חמש ספרות.

ראיתי שהכי פופולרית היא ה-2200 סמ"ק. אבל נשמע לי שהביצועים לא מרגשים (הרכב שוקל 1.5 טון).

הביצועים לא מוצלחים כמו שזה נשמע מהנתונים?

ה-1.8 טורבו הגיע לארץ?

אנחנו מעדיפים תצורת 5 דלתות. יש סיכוי למצוא 159 סטיישן לארץ?

פורסם

יש עכשיו 2 סטישן למכירה באופן מפתיע. אחת TBI ידנית אפורה ועוד אחת לבנה 2.2 סלספיד לבנה

נדירה מאוד בארץ.

ב 159 הייתי מעדיף גיר ידני בכל מצב אם זו אופציה מבחינתך. סלספיד או בשמו השני זבלספיד זאת מערכת בלשון המעטה לא מהמוצלחות בשוק.

אבל דווקא ב 159 היא דיי אמינה (בשביל אלפא) אבל סביר שתחליף קלאץ' כל 50 אלף קילומטר :) - לא זול בלשון המעטה

מעבר לזה רכב מדהים (במיוחד הסטיישן) :-)

Subaru BRZ 2018 MT

• תוכן חדש...