Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על יונדאי I10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

חברה של אישתי, מעוניינת לרכוש רכב במחיר של 30-35 אלף ש"ח.

היא התעניינה ביונדאי i10 כאשר חשוב לה אמינות, צריכת דלק.

לציין שהיא גרה באילת ומידי פעם, ממש לפעמים היא מגיעה לירושלים.

לכן צריכת דלק חשובה לה והיא צריכה רכב קטן.

האם היונדאי מתאימה לצרכים שלה? אם יש המלצות לרכבים אחרים קטנים גם אשמח לשמוע על מנת לעזור לה לרכוש אחד כזה.

תודה רבה על העזרה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה-i10 האוטומטית לא חסכונית כל כך בדלק, לא משנה באיזה נפח מנוע תבחר. למרות שבתכלס, בנסיעה בין עירונית רגועה מאילת לירושלים כל רכב יהיה די חסכוני. השאלה היא כמה זה "ממש מעט", כי ה-i10 לא ממש מיועדת לנסיעות האלו. לא רק ה-i10, אלא כל מכוניות המיני הקטנות. אפשר לעשות את זה איתן, אבל זה כמו לתת למושיק עפיה לשיר שיר של מיילי סיירוס. באנגלית.

אני הייתי מחפש דייהטסו סיריון אם יש דרישה לאוטומט או על סיטרואן C1/פיג'ו 107 אם אפשר גם ידני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם בגלל שהיא קטנה אבל יותר בגלל שככה בנו אותה. זאת מכונית עירונית שמיועדת לנסיעות עירוניות, לא מכונית שמיועדת לתפור את כביש הערבה. הסוויפט כבר הרבה יותר בכיוון, מנוע 1,500 סמ"ק זריז וחזק שיעלה את העליות של סדום בכיף. רק שים לב שגם הסוויפט לא ממש חסכונית בדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הi10 , נסיעה מאילת לירושלים, פעם בחודש, פעם בחודשיים גם לא משתלם לקחת? לא יתאים לרכב?

התקציב שלה הוא 45 אלף. מה תמליצו בבקשה?

תודה רבה ואחלה שבוע

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הספלאש אחלה אופציה,רכב אמין וחיסכוני,בשביל פעם בחודש גם ליונדאי I10 ל תהיה בעיה,רק שימו לב שלגרסה באוטומטית יש מנוע 1.0 ו 1.25,כמו גם יש גם בתקציב הזה את הפיקנטו.

סך הכול בשביל נסיעות בעיר רכב מיני יספק וגם את פעם ב יש נסיעה כזאת איני רואה בעיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

אני בעל יונדאי I10 אוטומט כבר 4 שנים נפח 1.1

אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מבסוט מהרכב, טפו טפו פעם אחת לא הייתי במוסך.

טיפולים בזמן והכל כראוי.

אני עולה מדי פעם חודשיים - שלוש לטבריה (אני אשקלוני)

עם רכב עמוס ציוד ו 3 חברים.

אני מספר לך את זה שתבין, שאפילו שהיא קטנה ודיי חלשה האמת ..

היא נוסעת בסדר גמור, אין ספק שהיא מרגישה חלשה אבל את העבודה היא עושה יפה.

לגבי הצריכה של הדלק, אני מסכים עם כמה פה שאמרו לך, בוא נגיד שהיא לא הכי חסכונית שיש ..

כניראה מעצם העובדה שהרכב כבד ביחס לנפח הקטן או תקרא לזה איך שתרצה, אבל גם לא כלכך נורא.

מקווה שעזרתי לך, תשאל שאלות בכיף אם לא תבין משהו.

פורסם

יצא לי לנסוע הרבה באזור הבקעה ירושלים עם I10 1.25 עם ציוד מטעם העבודה. בהחלט אפשרי ואין לה בעיה להתמודד, אבל פחות מומלץ. בעליות רוב הנסיעה על סל"ד גבוה והאוטו לא נוח לנסיעות ארוכות של כמה שעות. אם זה פעם בעוד אפשר לסבול את זה. לדעתי עדיף סופרמיני עם נפח מנוע יותר גדול לנסיעות ארוכות יותר.

פורסם

מה אומרים על סיטרואן c1? חסכוני ואמין או צרפתי אז לא להתקרב?

סיריון? ספלאש וסוויפט? יאריס הקטנות האלה טויוטה?

סליחה על החפירה ותודה על העזרה

Kia Sportage, 2014 

פורסם

עוד לא ענית על השאלה האם הרכב המבוקש ידני או אוטמט?

סיריון תעשה את העבודה מבחינת צריכת דלק, למרות שכח כמובן בכולן אין יותר מדי

פורסם

הפיגו והסיטרואן אלו בעצם טיוטה אייגו,היה שיתוף פעולה ביניהם.

אלו רכבים חיסכונים זולים לאחזקה ודי פשוטים כך שאין יותר מידי מה להתקלקל.

• תוכן חדש...