Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

אנחנו עומדים בפני רכישת רכב 7 מקומות ומתלבטים בין 2 הדגמים הנ"ל.

שניהם בעלות דומה של סביבות ה30,000 ש"ח (הבדל של 3,000 ש"ח ביניהם).

הסיטרואן עשה למעלה מ220,00 ק"מ והלוגאן קרוב ל200,000.

שניהם ללא תקלות/תאונות (כך נאמר לי לפחות).

מכיוון שאין לי כ"כ ידע והבנה ברכבים אודה לכם מאוד על עצתכם-

על מה הייתם הולכים מבחינת צריכת דלק, אמינות, חלפים ובכלל.

תודה על כל תגובה!:-D

פורסם

הלוגן אמינה יותר , בעלת מכלולים פשוטים יותר וכנראה גם זולה יותר לאחזקה. פחות מפנקת פחות מאובזרת פחות בטיחותית אבל מרווחת יותר בשורה השלישית. בתקציב שלכם הייתי הולך על הלוגאן

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
הלוגן אמינה יותר , בעלת מכלולים פשוטים יותר וכנראה גם זולה יותר לאחזקה. פחות מפנקת פחות מאובזרת פחות בטיחותית אבל מרווחת יותר בשורה השלישית. בתקציב שלכם הייתי הולך על הלוגאן

זולה לאחזקה מבחינת חלפים או תצרוכת דלק?

לא הבנתי איך הלוגאן אמינה יותר ובטיחותית פחות.

שתיהן בתקציב שלנו, הסיטרואן זולה יותר בכמעט 5K.

פורסם

אמינה=פחות נוטה לתקלות טכניות.

בטיחותית = תוכל להגן יותר טוב על הנוסעים בזמן תאונה/להמנע מתאונה.

צריכת דלק אין ביניהם הבדלים משמעותיים.

הבנתי ששניהם בתקציב אחרת לא הייתם מתלבטים ביניהם, הכוונה שלי הייתה שהתקציב שלכם יחסית נמוך לכן מבחינת מכלול התכונות הלוגן תתאים לכם יותר לדעתי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני מחזיק לוגאן (ידנית) מזה 3.5 שנים (ו65K ק"מ), לשם השוואה השכן (שלא ישן) קנה פיקאסו 2008 מיד אחרי,

הלוגאן - נוחה לנסיעה מתלים רכים, אמינה ביותר (טפו טפו) ומרווחת משמעותית בגיזרת הספסל האחורי.

בטיחות - ללא ESP ורק 4 כ"א (גילוי נאות זה הסיבה שהיא כנראה תעבור בקרוב לבעלים חדשים).

הC4 - יותר מפנקת ומאובזרת ספסל אחורי יצוגי בלבד, צריכת דלק טיפה יותר גבוה (רובוטית - הגיר לדעתי זוועה), יותר בטיחותית וחוץ מטיפולים שוטפים ביקרה כבר 3 פעמים במוסך יזום, ו3 פעמים אחרות על גרר, עלות הטיפולים יקרה יותר.

בתקציב שלך הייתי הולך על אמינות = לוגאן.

פורסם

למי שמתקצב 30 אלף לרכב משפחתי כמובן שהלוגאן עדיפה. אין הפתעות. What you see is what you get

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...