Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי, לא מעניין אתכם למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם קצת הוצאת קיטור -

חפצה נפשי לבדוק דגם מסוים של אאודי (s1), כחלק מתהליך שדרוג שאני מתכנן לבצע בתקופה הקרובה.

התקשרתי להשאיר פרטים אתמול, לא חזרו אליי. התקשרתי להשאיר פרטים היום - לא חזרו אליי.

מה קורה להם? לא מדבר על זה שסירבו לנסיעת מבחן או לא יודע מה, פשוט לא מתקשרים אפילו. מפאת חוסר זמן אני לא אסע לאולם תצוגה סתם כדי להתברבר היות והם עובדים עד 18:00 בלבד.

רציתי לתאם פגישה עם נציג ע"מ שאוכל להגיע ולקבל את הדרוש לי ע"מ לעזור לי להחליט, בלי לבזבז זמן. ואם אפנה את זמני, אהיה מעוניין בנסיעת מבחן. הם פשוט לא נותנים הזדמנות.

האם לא חפצה נפשם בלמכור רכבים?

הייתי חושב שאולי מפאת גילי הצעיר, אך בטלפון אין שום פרט שמציין את גילי.

אם יש פה נציגים של צ'מפיון - אאודי, אשמח שיטפלו בעניין.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרם טלפון לאולם אאודי הקרוב לביתך ובקש לשוחח עם נציג מכירות. בד"כ נציג לא ימהר לתאם נסיעת מבחן מבלי שתגיע פיזית לאולם, אך שווה לנסות. אולי התרשמות טלפונית תספיק.

נ.ב. כל אולמות התצוגה (רכבים) פתוחים לכל המאוחר עד 18:00.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ישנם שלושה רכבי S1 באוטודיל בני ברק,יד1 עם 0ק"מ

למקרה שתכננת לרכוש או מי שבפורום..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קודם כל אני רוצה לראות את הרכב במציאות, לראות איך הוא מתנהג, לראות איך הוא מבחינת אבזור ונוחות.

יצרתי קשר עם אולם התצוגה ברחובות, הושארו פרטים והובטח לי שיחזרו אליי היום או מחר.

מחכה בקוצר רוח.

פורסם

גם אני קיבלתי יחס דומה כשהתעניינתי ב-A1 לפני כחצי שנה. עם זאת, כשהתעניינתי בה לפני שנתיים וחצי היחס היה טוב יותר. משהו כנראה השתנה לרעה (שיכורים מההצלחה במכירות אולי?).

:idea:
פורסם

אילו פרטים אתה רוצה לקבל בטלפון שאתה לא יכול לקבל באינטרנט? מה בדיוק אתה מחפש מהנציגים?

אני גם לא חושב שהייתי לוקח ברצינות מישהו שמחפש לקנות רכב חדש בטלפון, אתה כל כך מעוניין ברכב? תגיע לשם ותתרשם. אני לא חושב שלסוכן יש מה להציע לך בטלפון.

פורסם

אני מעוניין לתאם נסיעת מבחן. זאת אומרת שאני אגיע ויהיה רכב ונציג שיחכו ע"מ לבלות עמי חצי שעה ע"מ שאוכל להתרשם מהרכב, מההתנהגות, מהאיכות ומהשהייה בו כדי שאוכל לראות אם זה רכב שמתאים לי לרכוש.

אני לא ביקשתי לקנות דרך הטלפון. היכן זה משתמע מהודעתי? ציינתי במפורש שאני מעוניין בנסיעת מבחן.

אציין כי היחס מנציגת המכירות בסוכנות ברחובות היה טוב, התנצלה על כך שלא חזרו אליי והעבירה את הפרטים שלי למחלקה שמטפלת בתיאום נסיעות מבחן. מקווה שאכן אוכל להתרשם מהרכב.

פורסם

הוא לא צריך להציע לו כלום, שיתאם לו נסיעת מבחן ואז הרוכש הפוטנציאלי יחליט מה לעשות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מניח שהם מסננים כי הם לא רוצים אנשים שלוקחים נסיעות מבחן בשביל הכיף.

אני לא מצדיק את זה כמובן - יש כל מיני דרכים יותר אפקטיביות לעשות את הסינון הזה (בראש ובראשונה - לחזור אל הלקוח!), אני רק מנחש מה עומד מאחורי המדיניות האומללה הזו.

או שלחלופין זו סתם אוזלות יד של סוכנות עצלנית שחסר לה אינסנטיב למכור רכבים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בדרך כלל ברכבים עם אוריינטציה ספורטיבית יש בעיה עם נסיעת מבחן - בעיקר בגלל שנסיעת מבחן כפופה למגבלות החוק, ואף אחד לא לוקח רכב ספורט כדי לנסוע גג 110 קמ"ש.... (שלא לדבר על בדיקת מגבלות האחיזה) - לכן המסננת של היבואן חריפה יותר.

מציע שתסביר להם מראש את כוונתך וגם תגיד בן כמה אתה, סביר להניח שיצטרכו להכין לך במיוחד ביטוח.

STI 2004

פורסם

אני חושב שבהחלט יכלו לחזור טלפונית (ז"א יכולים לחזור ללקוח, בפרט אם פנה יותר מפעם אחת).

כנראה אמצעי סינון (לא הכי נחמד מבחינת מי שמתקשר, כמובן).

אולי חוסכים שם בשיחות טלפון והמצב קשה, איני יודע :lol:

כנראה צריך לגשת לסניף (היו גם מקרים שתוארו כאן שגם פרונטלית היתה חווייה לא נעימה ללקוח).

alfa 156 2.5.

פורסם
בדרך כלל ברכבים עם אוריינטציה ספורטיבית יש בעיה עם נסיעת מבחן - בעיקר בגלל שנסיעת מבחן כפופה למגבלות החוק, ואף אחד לא לוקח רכב ספורט כדי לנסוע גג 110 קמ"ש.... (שלא לדבר על בדיקת מגבלות האחיזה) - לכן המסננת של היבואן חריפה יותר.

מציע שתסביר להם מראש את כוונתך וגם תגיד בן כמה אתה, סביר להניח שיצטרכו להכין לך במיוחד ביטוח.

זה לא בדיוק נכון. אני הצטרפתי לחבר בן 26 לשתי נסיעות מבחן באותו היום על וולו s60 r T5 ועל קאדילק ATS, הבחור באמת מתעניין באחד משני הרכבים האלה, במהלך אחת מהנסיעות הוצע גם לי לנהוג, לא אספר על מקומות שקטים שלקחו אותנו כדי שננסה לבחון את הרכבים אבל לגבי קביעת נסיעת המבחן והביטוח לא הייתה שום בעיה.

פורסם
ישנם שלושה רכבי S1 באוטודיל בני ברק,יד1 עם 0ק"מ

למקרה שתכננת לרכוש או מי שבפורום..

רק שהם דורשים עליו מחיר מופרך, 229K ש"ח ליד 1, 0 ק"מ ועוד מגדירים את זה כ"מחיר מבצע".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הזוי. ידוע לי על מישהו שרכש חדשה בפחות מזה. מישהו החליק על השכל, ואני מאמין שהרכבים יבלו באוטודיל עוד זמן רב.

פורסם

קודם כל ולפני הכל, דחוף שהמחיר יתחיל בסיפרה 1.

אחרי שהוא יתחיל ה 1, נתחיל לריב איתם אם הסיפרה השניה תהיה 9 או 8, אבל במחיר הזה, זה פשוט מבריח לקוחות פוטנציאלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...