Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בסוף השבוע הבא אני טס לגרמניה, אני יתחיל את הטיול שלי בברלין בימים הראשונים , משם יסע לפרנקפורט ברכב מושכר מראש (bmw 2 cabario) שהשכרתי מסיקסט, ומשם למינכן, סהכ 1100 ק"מ.

רציתי להתייעץ איתכם על כל מיני מקומות שאפשר לחוות באזורים האלו שקשורים לרכבים ועוד המלצות שלכם על חוויות מהאזורים האלה, בינתיים זה רק לנורבורגרינג, אני לא מכיר שם שום דבר מעבר.

גם בנורבורגרינג בהתאם לגיל שלי שרק בסוף אוגוסט אני יהיה 23, אני לא יוכל לנהוג ברכבי על או אפילו m3 או מתחרות בקטגוריה.

אם אני לא טועה אני גם לא בטוח שאני יוכל להיכנס כי בדיוק באותו חודש ימלאו לי 23.

האם אתם מכירים מקומות באזור או השכרת סיבוב עם מלווה על רכבי על כלשהם? ובכלל אם יש לכם עוד המלצות כמו לדוגמא מפעלים ותערוכות אשמח לשמוע.

המון תודה,

תומר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם (נערך)

מבלי חלילה לזלזל, כדי לנהוג במכונית על אתה זקוק לניסיון בנהיגה. הרבה ניסיון. לצורך הדוגמה: השבוע הזדמן לי לנהוג ב-BMW 235M למשך כמחצית השעה. לא זאת בלבד שהרכב היה חדש לי, גם הכביש בו נסענו אינו מאוד מוכר לי, וכך יצא שכאשר החבר היקר מ.ב. שישב לימיני שאל אותי משהו, לפני שהוצאתי מילה מהפה שמתי לב שאני בכלל מנסה להסדיר את הנשימה שלי.

רכב על במרבית המקרים יהיה טוב יותר מהנהג הממוצע. אם הנהג קטן אגו, הוא סתם יתבעס מזה שהוא אינו יכול לקחת את הרכב לקצה. לעומת זאת, אם הנהג אינו יודע לרסן את האגו שלו, הוא יגלה חיש קל שגם לרכב כזה האחיזה מסתיימת בשלב מסויים, ואז הוא יקבל עקיצה כואבת במיוחד.

אין לך מה לכוון לרכבי על אם אינך מורגל בהם - גם סוזוקי סוויפט שבנויה למסלול יכולה להיות מהנה בדרכה שלה ואפילו תהיה סלחנית לטעויות שבוודאי תעשה (כולנו עושים...).

לעניין האטרקציות:

ראשית, גילוי נאות: במזרח גרמניה לא ביקרתי, כך שכל המידע שלי מבוסס על הכתוב ברשת ומעדויות של מכרים שכן היו שם.

בדרכך דרומה מברלין תוכל לעצור בדרזדן, שחוץ מהיותה מקום מקסים גם מארחת את מתקן ההרכבה המודרני של פולקסווגן, שהוא אטרקציה תיירותית ראשונה במעלה.

במינכן נמצאים המפעל והמוזיאון של BMW. הביקור במפעל כרוך בתיאום מראש ובימי ראשון אין ביקורים, אז קח את הנושא לתשומת לבך.

את הדרך מפרנקפורט למינכן אני מניח שלא תעשה ביום אחד - לי לקח שלושה ימים לעשות אותה, כולל ביקור ביער השחור.

בדרך אתה בסבירות גבוהה תעבור בעיר מנהיים, שבסמוך מאוד אליה תוכל למצוא את המוזיאון של ד"ר קרל בנץ - מרתק!

אם תחליטו לעצור גם בשטוטגרט, תוכל לבקר שם במוזיאונים של מרצדס (לא להפסיד!) ופורשה. במרחק לא גדול משטוטגרט נמצאת העיר זינדלפינגן, בה שוכן המפעל של מרצדס. כמו ב-BMW, גם שם הביקור אפשרי בתיאום בלבד.

לא רחוק ממינכן נמצאת העיר אינגולשטדט - מעוזה של אאודי. לא ביקרתי בה, אבל יש לי הרגשה שאם אתה תעשה את זה אז כנראה שלא תתאכזב. גגל קצת.

אם בכל זאת תהיה מעוניין לנהוג במכונית על בחינם, אתה מוזמן לחפש את השרשור האחרון שלי מפרנקפורט - תתמקד בחלק של נסיעת המבחן שביצעתי ברכב עם הקילשון :lol:

רק בקשה אחת, ולגמרי ברצינות: הנציגים שלי יצא לפגוש היו עפ"י רוב מאוד מתירניים ונחמדים. אם הגעת למצב שהצלחת להוציא מהם נסיעת מבחן, אל תנצל את הנחמדות שלהם כדי לשגל את הרכב עד כדי גרימת נזק. תהנה מהחוויה ותזכור שהמטרה הראשונה במעלה היא להחזיר את הרכב בחזרה לסוכנות כשכולם בריאים ושלמים והרכב באותו מצב שבו הוא יצא (מינוס כמה ליטרים של דלק ומ"מ או שניים מהיקף הצמיגים).

בכלל, בחרת לך מסלול די ארוך. אני מקווה בשבילך שהקצבת לשהותך שם לפחות שבועיים, אחרת תמצא את עצמך רודף אחרי הזנב של עצמך, בלי קשר לדריפטים שתעשה או לא תעשה בסדרה 2 שאתה מתכוון לשכור :wink:

קיבינימאט, עכשיו עשיתי לעצמי חשק גם לנסוע לגרמניה. יש לך מקום במזוודה בשבילי? :bigcry:

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה לך שהקדשת לי זמן, זה חשוב לי מאוד ☺

דבר ראשון, בקשר לסיבוב ברינג כמובן שלא הייתי משכיר שם רכב על לאחד הסיבובים.

תכננתי על גולף קאפ או משו בסגנון, הכוונה שלי ברכב על הייתה שפעם לפני כמה שנים שמעתי שיש אנשים שעומדים עם הפרארי לדוגמה באיטליה ומבקשים 80 יורו לסיבוב עם בעל הרכב (לא בהכרח במסלול).

אני מודה לך על כל המקומות האלה לבקר בהם, אני חייב להספיק כמה מהם, הטיול מתוכנן ל11 ימים אז ככה שזה די צפוף, בכל מקרה מון תודה לך, עכשיו אני יעיף מבט על הטיול שלך

ד"א אתה מוזמן !

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תודה רבה לך שהקדשת לי זמן, זה חשוב לי מאוד ☺

דבר ראשון, בקשר לסיבוב ברינג כמובן שלא הייתי משכיר שם רכב על לאחד הסיבובים.

תכננתי על גולף קאפ או משו בסגנון, הכוונה שלי ברכב על הייתה שפעם לפני כמה שנים שמעתי שיש אנשים שעומדים עם הפרארי לדוגמה באיטליה ומבקשים 80 יורו לסיבוב עם בעל הרכב (לא בהכרח במסלול).

אני מודה לך על כל המקומות האלה לבקר בהם, אני חייב להספיק כמה מהם, הטיול מתוכנן ל11 ימים אז ככה שזה די צפוף, בכל מקרה מון תודה לך, עכשיו אני יעיף מבט על הטיול שלך ������

ד"א אתה מוזמן !

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

ספר קצת על הלו"ז המתוכנן, יש לי תחושה שתבלה יותר מדי באוטובאהנים ופחות מדי באתרים.

תביא בחשבון שברלין עצמה מצריכה לפחות שבוע, מינכן 3 ימים אבל אין שום בעיה להכפיל ולשלש זאת כאשר יוצאים ברדיוס של טיול יומי סביבה. הביקור ביער השחור שהזכיר אלעד נראה לי מוזר כיון שתא שטח זה (200X70 ק"מ) מצריך שבוע גם בלי מוזיאוני הרכב שבשוליו.

בקיצור - העלה את תוכנית הטיול ותקבל תובנות כיון שרבים מחברי הפורום סיירו בגרמניה, ויותר מפעם אחת. עם זאת תביא בחשבון שיש גישות שונות, אני שייך למחנה שמעדיף להתרכז בכל טיול בתא שטח קטן ולסייר בו באופן כמה שיותר יסודי, גם בדרך זו קשה לכסות את החומר הרב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, ביקרתי רק בחלקו הדרומי של היער השחור. את הלילה העברנו בבאדן-באדן במלון מקסים שמצאנו על הדרך, שבאורח מפתיע גם היה זול בצורה לא הגיונית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באדן-באדן דוקא בצפון מערב היער השחור, אבל בהחלט על הדרך מפרנקפורט. מכל מקום, לפני 6 שנים ביליתי שבוע ביער השחור (ועד 6 ימים במינכן), והרגשתי שזה ממש לא הספיק. צריך להביא בחשבון שכאשר נמצאים ביער השחור יש אתרים בטווח נסיעה יומית גם מחוץ להגדרת האיזור, למשל היידלברג, קולמאר, פארק אירופה, ערכי הרכב שהוזכרו לעיל ועוד רבים ומעניינים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial בהמשך לשאלתך, הלו"ז הוא:

נחיתה 9:30 בבוקר של ה 26.7 בעיר ברלין, במלון הזה נשהה חמישה לילות, בצ'אק אאוט לאחר החמישה לילות נקום בע"ה מוקדם בבוקר נארוז וניסע לחברת ההשכרה sixt ליד המלון. שם נאסוף את הרכב, וניסע כ550 ק"מ לפרנקפורט, צאק אין במלון בפרנקפורט בתאריך ה31.07 בערך ב18:00 ערב של יום שישי.

*בפרק זמן זה של שישי ושבת לא תכננתי כלום, ככה שהכל פתוח להצעות שנתתם/ תתנו. עד יום ראשון ב2.8 שניצא בערך ב7 בבוקר מהמלון ונגיע בסביבות 9 וחצי לרינג.

שם בטח נתרברב קצת הרבה וכשנסיים ניצא עם הרכב 550 ק"מ עד למינכן.

במינכן נחזיר את הרכב בסניף של sixt וכאן נעבור גם את הגבלת הק"מ שלנו (מישהו יודע מה הקנס הצפוי?:-D).

שנסיים ניצא למלון שלנו במינכן ונעביר את שאר הימים שלנו במינכן בלבד. אז גם כאן יש לנו פרק זמן שפתוח להצעות.

ב5.8 בבוקר טיסה חזור.

זה התכנון שלנו לבינתיים.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לגבי מינכן - יש לכם שם בסך כיל יומיים, שזה די מעט. נצלו יום אחד למרכז העיר והמוזיאונים בסביבה, ארמון נימפנבורג (אלא אם תבקרו בשרלוטנורג בברלין וזה יספק את העניין שלכם בארמונות), ויום אחד, במיוחד אם מזג האויר לא יהיה טוב ויש לכם עניין במדע וטכנולוגיה, ה-Deutsches Museum . כמובן שאם רוצים לצאת קצת מהעיר ולא נמאס לכם ממכוניות אפשר לנסוע לכפר האולימפי ולמוזיאון BMW.

פורסם

תודה שהזכרת לי, בקשר למזג האויר, באירופה קיץ עכשיו אז אתה אומר לי שיכול לקרות מצב שירד גשם באמצע אוגוסט?

שמעתי שיש במינכן גם משחק ידידות של באיירן נגד ריאל מדריד, מישהו כאן ממליץ? או שנראה לכם שרובן, ריברי, רונאלדו ועוד כמה כוכבים לא יעלו כי זה בסהכ משחק ידידות.?.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם (נערך)

באיזור מינכן הייתי מציע לעבור את הגבול לכיוון אוסטריה ולעלות לקן הנשרים, מקום מדהים, אפשר אחר כך לטייל מעט באוסטריה.

זה מסלול שאנחנו עשינו, תעזר בזה אם תרצה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?556552-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עכשיו אני שבע, יכול לכתוב תגובה מלאה.

פות"ש - אני יודע שאקבל התראה - אבל שיהיה לך ברור: התוכנית שלך מטורפת לחלוטין.

נתחיל בחדשות הטובות. מעיון באתר סיקסט עולה שהקצבת הקילומטרים ל-BMW סדרה 2 היא 500 ק"מ ביום. כמובן שעליך לבדוק בחוזה שלך, אבל אם אלה התנאים שלך יש לך אפילו קצת רזרבה של קילומטרים.

נקודת המוצא שלי היא שאין לך ניסיון בנהיגה בחו"ל בכלל ובגרמניה בפרט. אני רוצה להזהיר אותך: נהיגה של 550 ק"מ ביום היא עבודה קשה, ובסוף היום תהיה על ארבע, במקרה הטוב. אתה מתחיל בשכירת רכב בתוך ברלין. התחלה גרועה מאד, כיון שתתחיל את הנהיגה ברכב שאינך מכיר, בתנאים שאינת מכיר, בעיר שאינך מכיר ועם מערכת אכיפה שאינך מכיר. סיכוי גבוה להתברברות כבר בקילומטרים הראשונים, ובתקוה שלא תטעה ותתקל במשטרה המקומית הקשוחה.

בהמשך - מאות קילומטרים באוטובאהן, נהיגה משעממת במהירות גבוהה, וזאת בהנחה שמזג האויר יאפשר זאת. אם מזק האויר יהיה קשה, וזה לא נדיר בגרמניה, תמצא עצמך נוהג במהירות 80 קמ"ש ומרגיש שגם זה מהר מדי. וכמובן שאתה חייב להקפיד על כל פסיק בחוק, שכן חריגה של קמ"ש בודדים מהמהירות המותרת (ובחלק נכבד מרשת האוטובאהנים המהירות מוגבלת, אם בתמרורים קבועים ואם במתחלפים) עשויה לזכות אותך בד"ש מהמשטרה. כך גם עבירות שנראות לך טריויאליות, כמו נהיגה בנתיב שאינו הימני ביותר (שלא לצורך עקיפה), עקיפה מימין או אי איתות בשינוי נתיב, כולל יציאה ממעגל תנועה.

לגבי מזג האויר - יכול להיות יותר חם מחמסין ישראלי, יכול להיות גם גשם שוטף. לפננ 5 שנים הייתי בדרום גרמניה, שוויץ ואוסטריה, וב-14 מתוך 15 ימים ירד גשם שוטף. השיא היה בנהיגה בת 50 ק"מ ממינכן לנמה"ת שבה הגשם היה פשוט מסך, והמהירות באוטובאהן היתה מוגבלת ל-90 קמ"ש או משהו דומה, אבל יומיים קודם נהגתי מבאזל למינכן דרך אגם קונשטנץ - כ-550 ק"מ של נהיגה מתישה בגשם שלא פסק לרגע.

לגבי משחק הכדורגל - בדוק כבר עכשיו אם יש כרטיסים למכירה (אני מהמר שלא) ומה מחירם. מכל מקום, ביקור באליאנץ יכול להיות מעניין גם בשעה שאין משחק, ולהשתלב בפר האולימפי ו-BMW.

פות"ש - כיוון שתשהה בשתי ערים גדולות למד מראש את נושא התח"צ. התח"צ בגרמניה יעיל וזול להפליא, ואם תשתמש בה נכון גם תהנה ממנה. ובכל זאת חשוב שתכיר את הכללי כיון שמבקרי כרטיסים עולים לרכבת\תחתית\אוטובוס\טראם לעתים קרובות ולבושים אזרחית, ומוסמכים להטיל קנס של כמה עשרות אירו שחבל שתצטרך לשלם בגלל חוסר באיזה חותמת על הכרטיס.

דור - ההצעה שלך לא מתאימה למסגרת, הן כיון שהבחור מחזיר את הרכב והן כיון שהוא טרם ביר במינכן עצמה, ואין טעם לשרוף עוד 500 ק"מ בנסיעה לגבול האוסטרי וחזרה כאשר יש הרבה מה לעשותבטווח של תחבורה עירונית.

פורסם (נערך)

קראתי הכל, נשמע דיי מעניין, קצת התעייפו לי העיניים מהבחירה של הפונט(כתב) :).

לא הבנתי רק בסוף למה היה לכם קצת מסובך לחזור בטיסה ממנכן, כי גם אני טס משם חזור, יש משהו מיוחד שצריך לדעת?

sperial אני חייב להודות שקצת נלחצתי עכשיו, בכל מקרה אנחנו נעשה תחלופה בין הנהגים (שלושה נהגים), את האמת דמיינתי יום קייצי עם הגג תקוע עמוק בתא מטען, אבל כנראה שחלמתי יותר מדי.

מה בנוגע לנהיגה בגרמניה, אני קצת בשוק.

עריכה אחרונה על ידי pronella

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אל תחשוב שהנהיגה בגרמניה יותר קלה מאשר בארץ.

צד אחד הרבה יותר קל: הנהגים שומרי חוק בצורה קיצונית ואדיבים מאד.

הצד השני יותר קשה: נתחיל בכך שעליך להכיר את החוק ומנהגים המקומיים. ממליץ לך לחפש בגוגל מחרוזות מסוג driving in germany ו-autobahn (שים לב שהמונח אוטובאהן כולל גם את אוסטריה ושוייץ, אבל בהן החוקים שונים), ולמד היטב את הכללים. הדבר השני הוא שאתה צריך להסתגל למנהגים, לקצב, למבנה הדרכים, השילוט וכו'. נתחיל בדבר הבעייתי ביותר: רמזורים.

יש איאלו נושאים שונים מאשר בארץ.

רמזורים - פניה ימינה ברמזור אדום, אשר מותרת בתנאי שיש בצמוד לרמזור תמרור עם חץ ירוק ימינה או שדולק רמזור עם חץ ירוק ימינה, ובמצב זה עליך להתיחס לפניה ימינה כאל תמרור עצור. אם אין חץ כזה - יש לפנות בירוק בלבד. ואם יש ספק - אין ספק. תמתין לירוק הבא ברמזור, הגרמני מאחוריך ימתין בסבלנות. הנושא היותר מסובך הוא פניה שמאלה: אם ברמזור יש חץ ירוק שמאלה - אין בעיה, הפניה "מוגנת" כמו בארץ. לעומת זאת, אם העדשה הירוקה עקולה מלאה עליך לצפות לתנועה שתגיע מולך. במצב זה עליך להתקדם עד אמצע הצומת ולהמתין שם עד שהדרך תתפנה - ורק אז לפנות שמאלה. לא קורה כלום גם אם תפנה לאחר הרמזור מתחלף, הגרמנים משמאלך וממינך רגילים בכך ויודעים שהצומת יתפנה בעוד רגע.

סימון חשוב נוסף - שטח בנוי. הסימון הוא שלט צהוב שעליו כתוב שם היישוב בשחור. שלט דומה עם פס אדום אלכסוני הוא היציאה מהשטח הבנוי.

דרך חד סטרית - בתחילתה הסימון דומה לשלנו, אבל אם אתה מצטרף באמצע תראה מולך שלט מלבני כחול ועליו חץ לבן בכיוון התנועה המותר.

אזור מיתון תנועה - אצלנו השיטה בחיתוליה, אבל בכל אירופה תמצא שלטים גדולים עם הסימון Zone 30 או משהו דומה. מרגע שחלפת על פני מרור כזה המהירות המרבית המותרת היא 30 קמ"ש עד שלט דומה עם פס אלכסוני מבטל. מגבלת המהירות באזורים אלה נאכפת באדיקות כיון שבדרך כלל מדובר בסמיכותלבתי ספר, או בשכונות מגורים עם ריבוי הולכי רגל.

מבנה כבישים - היציאות מהאוטובאהנים מסתיימות הרבה פעמים בפניות חדות של 90 מעלות, לכן הקפד על האטה ביציאה. בכבישים בין עירוניים ,במיוחד בחד מסלוליים, אין שוליים!!

חניה בשעות הלילה - יש מקומות בהם חובה להשאיר פנסי חניה דולקים. אם אתה חונה במקום מואר החובה לא קיימת, לצורך זה יש איזה סימון על עמודי התאורה, אבל איני זוכר את הפרטים. כמוכן אינה חובה בחניה מסודרת שאינה לצד כביש.

שלטי דרכים - מסייעים לך לזהות גם את סוג הכביש. באוטובאהנים השילוט הוא לבן על גבי כחול. בכבישים אחרים - שחור על גבי צהוב. שים לב שיש כבמשי "B" שנראים ככבישים מהירים אבל אינם כאלה, השילוט בהם צהוב והמהירות מוגבלת בד"כ ל-100 קמ"ש (בדוק באינטרנט, יתכן שאני לא זוכר במדויק אולא מעודכן).באוטובאהנים המהירותהמותרת 130 קמ"ש אלא אם יש תמרור עם הגבלה אחרת, או תמרור המתיר נהיגה במהירות לא מוגבלת (עד תמרור המטיל שוב מגבלה). יש גם הגבלות מהירות לפי מזג האויר (Regen - גשם, Nebel - ערפל). שים לב לשלטים אלה וציית להם.

בקו התחתון - אינך צריך לחשוש מהנהיגה בגרמניה. אבל בהחלט צריך להיות זהיר ולהתרגל לתנאים, השונים מאשר בארץ. אני זוכר עד היום איך בנהיגה הראשונה שלי בחו"ל (זה היה בכרתים) כמעט עברתי באור אדום ליד ניידת משרה, רק זהירות מופלגת בהתקרבות לצומת אפשרה לי לגלות את הרמזור הנסתר לפני שהייתי מקבל קנס אחרי פחות מקילומטר נהיגה. אז כדי שלא יקרה לך משה דומה למד היטב את התאוריה, נהג בזהירות, עשה הרבה הפסקות ותהנה מהטיול (למרות שאני הייתי מתכנן אותו אחרת לגמרי).

פורסם

וואו..

זה המון ולא היה לי מושג מכל זה.

בגדול- אני יתחיל לשנן את החוקים וישמור לי לטיול בגלריה של הסמארטפון את מה שרשמת. אבל, אני חושב שאנחנו יכולים להסתבך קצת, זה מתחיל להרתיע , וחבריי לטיול לא ישמחו כל כך לשמוע את זה.

בקשר לתכנון הטיול, זה הוא טיול גברים אז ככה שברלין צריכה להיות לב הטיול, המרכז של חיי הלילה.

ותכננו הכל לפי הטיסות ולפי איך שיתאפשר מבחינת מחירים וכו'.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...