Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קראתי הכל, נשמע דיי מעניין, קצת התעייפו לי העיניים מהבחירה של הפונט(כתב) :).

לא הבנתי רק בסוף למה היה לכם קצת מסובך לחזור בטיסה ממנכן, כי גם אני טס משם חזור, יש משהו מיוחד שצריך לדעת?

sperial אני חייב להודות שקצת נלחצתי עכשיו, בכל מקרה אנחנו נעשה תחלופה בין הנהגים (שלושה נהגים), את האמת דמיינתי יום קייצי עם הגג תקוע עמוק בתא מטען, אבל כנראה שחלמתי יותר מדי.

מה בנוגע לנהיגה בגרמניה, אני קצת בשוק.

ספריאל - הנסיעה אורכת משהו כמו 150 ק"מ למיטב זכרוני, ממש לא 500 ק"מ, ובכל מקרה לדעתי זה שווה גיחה. אבל שיקול שלו.

יש במינכן טרמינל נפרד לטיסות לישראל ומישראל (A1F), יוצאות ונכנסות אליו כל הטיסות של כל החברות שטסות מ/לישראל.

הוא די נידח והשילוט לכיוונו לא ממש בולט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ברלין נפלאה, ואין לי ספק שתהנו בה. מה שמטריד אותי בתכנון הטיול הוא ההמשך, עם הנסיעות הארוכות והשהיה הקצרה בשאר היעדים.

כתבתי לך - אתה לא צריך לחשוש. אתה צריך להתכונן, ללמוד את הכללים (ואני חוזר, אני לא סמכות, נהגתי בגרמניה רק כמה אלפי ק"מ. חפש אתרים של בעלי ניסיון רב, ובמיוחד אתרים רשמיים של הרשויות הגרמניות). כמוכן - להכין תוכנית עם הרבה שפיל לטעויות. תחשוב על כך שפספוס של יציאה באוטובאהן יכול לעלות לך נהיגה של עוד 50-100 ק"מ עד המקום הבא שבו תוכל לבצע פרסה (במחלף או בכביש כפרי) ו"פספוס" יכול להיות יציאה ברמפה הראשונה במקום השניה באותו מחלף, הפרש של 200 מ' על הכביש. ואני מדבר מניסיון.

ד"א - GPS יש לך? טלפון נייד נוסף הכנת, בשביל סקייפ וויז? קנה לך סים גרמני עם חבילת דאטא, יוכל להיות שימושי מאד.

ושני דברים אחרונים:

1. גרמניה ארץ מצויינת לקניות. להכין מזוודות מתאימות, וגם תקציב.

2. לגבי הטיסה חזרה - תביא בחשבון שנמה"ת נמצא כ-50 ק"מ ממינכן. הגעה ב-S1 או S8 (אם לא השתנה ב-5 השנים האחרונות), נסיעה של כשעה. השדה עצמו גדול מאד ומרבית הטיסות לישראל יוצאות מטרמינל 1F הידוע לשמצה, ובצדק. להביא בחשבון בתכנון היציאה לשדה בבוקר האחרון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב כל מה שנשאר לי זה להגיד לך תודה רבה רבה רבה, נתת לי הרבה כלים, זאת אחת הסיבה שאני כל כך אוהב את הפורום הזה.

ותודה לכם עזרתם לי כולכם!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אם מוצרי טכנולוגיה מעניינים אותך, לפעמים יש מבצעים טובים ברשתות כמו מדיה מרקט,

חוץ מזה תוכל לקבל עליהם החזר מע"מ. אם תעשה זאת, ביום הטיסה שלך בטרמינל A1F יש עמדת מכס ממש בכניסה, תבקש שם טפסים, אתה משלשל אותם לאחר מכן בעמדה שנמצאת בטרמינל אם זכרוני אינו מטעה אותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

רק צריך לזכור שהתנאי לקבלת החזר המע"מ הוא הצגת הטובין, כך שאם אתה מתכוון לעשות את זה, אל תשים אותם במזוודה שהולכת לתא המטען של המטוס, אחרת אכלת אותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד פשוט עדיף לגשת למכס לפני תהליך הצ'ק אין ושליחת המזוודות. והאמת היא שלעולם עוד לא ביקשו ממני להציג את הקניות (גם כשאלו היו מוצרי חשמל יקרים יחסית).

בכל אופן לגבי נהיגה בגרמניה מצטרף לכל העצות שנתן לך ספריאל, מנסיון של כמה אלפי קילומטרים של נהיגה בגרמניה והולנד.

כמו כן שים לב טוב טוב איפה אתה עומד או מחנה את הרכב, אני ממש התחננתי לפקח בברלין שלא יתן לי דוח (עמדתי בחניה המיועדת לדיירי הרחוב בלבד) הסברתי לו שבסהכ הורדתי אנשים עם מזוודות שיעשו צ'ק אין וכבר חוזרים לפה ואנחנו נוסעים להחזיר את הרכב, הבחור לא האמין עד שראה את חברי מגיעים..

פורסם
רק צריך לזכור שהתנאי לקבלת החזר המע"מ הוא הצגת הטובין, כך שאם אתה מתכוון לעשות את זה, אל תשים אותם במזוודה שהולכת לתא המטען של המטוס, אחרת אכלת אותה.

ממש לא, אתה ממלא טפסים ומשלשל אותם לתיבה בצירוף של הקבלות.

אחר כך מקבלים החזר ישירות לכרטיס האשראי.

פורסם

לא רק שצריך להציג את הטובין - בחלק מהמדינות הם צריכים להיות עטופים בעטיפה חתומה מיוחדת.

יש עוד בעיה - לא בכל מקום משרדי המכס פתוחיל 24/7 ובטיסות לילה לפעמים מפסידים את ההחזר (קרה לי לאחרונה כאשר חזרתי מדנמרק בטיסת בוקר מוקדמת).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא חוזר ממינכן, לכן מה שקרה בפרנקפורט או בדנמרק לא רלוונטי.

עם זאת, אם מדובר בטובין כמו לפטופ, סמארטפון, מצלמה או כל פריט אלקטרוני שניתן להעלות לתא הנוסעים, עדיף לעשות זאת כי במזוודה יש סבירות די גבוהה שהוא ינזק.

פורסם

קיבינימאט, עכשיו עשיתי לעצמי חשק גם לנסוע לגרמניה. יש לך מקום במזוודה בשבילי? :bigcry:

המזוודה עלי, חריגת משקל עליך. אתה בא? :lol:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דור - רלוונטי כיון שמצריך בדיקה מראש לגבי השדה הספציפי, במיוחד לאור העבודה הלא רציפה ב-1F. יותר מזה: בכל שדה המיקום שונה. יש מקומות שזה לפני הצ'ק אין, יש מקומות שב-airside. לכן אני חוזר ואומר: על הבחור לבדוק את העניין מראש. אולי בשעות מסויימות אפילו יאלץ לגשת לאחד הטרמינאלים הראשיים.

פורסם

בטרמינלים הראשיים זה סיפור, הוא יצטרך ללכת והמון, אנחנו הלכנו בטעות לטרמינל A1E או משהו כזה, מדובר על מרחקים ענקיים בשדה התעופה. יש לקחת את הזמן הזה בחשבון כדי לא לפספס את הטיסה לארץ בA1F.

• תוכן חדש...