Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנים עם נוקיות עתיקות, שלמרות הפשטות שלהם המקשים נורא קטנים, ולאחר שכבר שבקו חיים, החלטתי לרכוש להורים סמארטפון, הכי פשוט הכי בסיסי, יש בשוק המון חברות גם האלו הפחות מוכרות.

אשמח לשמוע על המלצה, בתקציב עד 700 שקל, מה חשוב? אחריות ארוכה, עמידות.

פורסם

המחירים הנדרשים בישראל שערוריתיים.

מכשירים של doro במחיר גבוה מאד, וכנראה שגם ביבוא הם לא זולים.

לדעתי מבוגר עם יכולת טכנית סבירה, ראיה שמורה ומוטוריקה תקינה יסתדר עם כל סמארטפון בעל מסך מתאים. אפשר להתקין ממשק מותאם אם כי כאשר ניסיתי כמה לאונצ'רים כאלה ממש לא התלהבתי.

אני מתכוון לרכוש לאמי (בת 86) סמארטפון, הנטיה שלי היא לרכוש מוטו G או אפילו E מהדור החדש או משהו דומה, כיון שהיא תסדרת עם Win 8.1 איני רואה סיבה לכך שלא תסתדר עם האנדרואיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק לפני שבוע הזמנתי לסבתא שלי לרגל יום הולדתה את הסמארטפון הזה, כשכיום היא משתמשת בנוקיה שאפשר לדפוק איתו ברגים במידת הצורך. עלות המכשיר כולל משלוח וקופון הנחה בנתיים 525 שקל. (במידה ולא יתפס במכס).

אם אתה רוצה לחכות, אעדכן אותך בשימוש ובהליכים כשיגיע.

פורסם

אני מעדיף מכשיר mainstream, במיוחד כאשר מדובר במכשיר המיועד לסבתא שאינה מורגלת בטכנולוגיה. ואני מדבר על דבר בסיסי כמו תמיכה בעברית, שכנראה מצריך התעסקות בקרביים של מערכת ההפעלה. מעדיף מכשיר יותר קטן כמו Moto E או Moto G או G2 או משהו דומה. היתרון במוטורולה הוא המחיר הנוח, איכות בניה מצויינת ואנדרואיד (כמעט) ואנילה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מציע לך בחום לקנות מכשיר עם מסך גדול ומעבד איכותי. תתפלא כמה מהר מבוגרים קולטים עבודה עם סמארטפון. רק תקדיש שעתיים להסברים ועוד שעה יומיים אחר כך.

פורסם

אין לי כל ספק. אם אבא שלי פתח חשבון פיסבוק בגיל 87 ולמד לקרוא בקינדל בגיל 91 (הנכדים טיפלו בהורדות, כיון שהיה מאושפז) אין שום סיבה ש"סבתא" בת 65-70 וגם הרבה יתר לא תסתדר עם סמארטפון.

פורסם

אני קניתי לסבתא שלי לומיה 820 לפני כשנתיים והיא מבסוטה ממנו מאוד!

לדעתי המכשיר די נוח למבוגרים עקב הסידור של המסך שלו עם הקוביות הגדולות והתפריט די ברור.

פורסם

מתעלק.

מחפש מכשיר לאבי.

אין לו שום ידע, רצון או עניין ללמוד דברים חדשים, בפרט לא בתחום הסלולרי.

אני מחפש לו מכשיר, לאו דווקא סמארטפון, שיהיה הכי פשוט בעולם לתפעול. הכי אמין שאפשר. ושני הדברים החשובים הבאים הם טייפ מנהלים [יעני יכולת הקלטה איכותית] ומצלמת וידאו איכותית [יחסית לסלולר].

מה אתם אומרים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין בעיה של אפליקציות?

פורסם

הוא לא יודע ולא רוצה לדעת לפתוח מייל. זה אומר עליו הרבה.

אני לפעמים מנסה ללמד אותו אבל הוא פשוט לא בעניין.

צריך מכשיר שהתפעול שלו דומה לנוקיה 3100. ברור מאוד למה אחראי כל לחצן.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני עדיין בכיוון של מכשיר ייעודי למבוגרים, אין ממש רצון מצידם ללמוד טכנולוגיה.

שמעתי על amoi ושאר הדברים הדומים, מה דעתכם?

פורסם

אם כבר אז עדיף משהו כזה

ההגדרה היא טלפון למבוגרים\ילדים

אין לי ניסיון איתו אבל תוכל לקנות 5 בתקציב!

הסוללה 2000mAh (!) כמו כן תומך ב-2 סימים רדיו FM ורמקול ענק וחזק.

לכל מקרה תוכל לחפש Elder-People או Elders Mobile לעוד דגמים.

פורסם

אברג'ל - אתה מזכיר לי את חמי - בשנת 2001 קניתי לו ביג-טוק עם קרדיט 100 ש"ח, ועדיין לא חיסל אותם.

מקס המשוגע - עם כל הכבוד, המכשיר שאתה מציע לא מתאים, מסיבה פשוטה: קרוב לודאי שאותו אדם זקוק למכשיר תומך עברית (בתוכנה ובמקלדת), ולכן המכשיר חייב להרכש בארץ. יש מספר מכשירים דמויי 3100 (בעקר מתוצרת נוקיה וסמסונג) שנמכרים בחנויות האלקטרוניקה והמחשבים תמות 100-300 ש"ח. או מכשירי Doro ודומיהם שלמיטב זכרוני עולים סביב 600 ש"ח, ועדיפים אם יש בעיה בראיה או במוטוריקה.

פורסם

אכן היה לו טוקמן איזה 8 שנים [עד שבעצם קיבל סלולרי ממקום העבודה].

הטוקמן היה סוני אריקסון dh318vi...

אנטנה מקוצרת קבועה. מטען שולחני. אין שעון ותאריך. הכל בצהוב / שחור. איזה 30 זיכרונות ביום טוב.

בקיצור, המכשיר הראשון של רובנו, רק שהוא סחב איתו עד ההתנתקות בערך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...