Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מקרר LG למים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

קניתי מקרר LG וצריך לחבר אותו לזרם מים על מנת שייצר קרח.

היבואן ברימאג מחייב אותי להזמין טכנאי שלו על מנת לבצע את ההתקנה.

הבעיה : הם דורשים ממני להכין ברז 4\3 מאחורי המקרר. (כך מקריאה הפקידה משירות הלקוחות מתוך דף שיש לה)

אני לא רוצה להעביר צינור פלסטיק 16 שחור מגושם, ולחבר אליו ברז 4\3מגושם עוד יותר.

לחילופין, אני רוצה להעביר צינור 6 מ"מ בצבע לבן,בדיוק כמו אלו שמתחברים לברי מים, כי הוא דק משמעותית וכמעט בלתי נראה על הקיר.

צינור כזה אפשר לחבר ישירות למקרר בלי צורך בברז מגושם.

מצב תמונות של החיבור למקרר.

מישהו יודע האם ניתן לוותר על ברז ה 4\3 ועל הצינור השחור ?

תודה

IMG_20150711_164915.jpg

IMG_20150711_164921.jpg

IMG_20150711_164941.jpg

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדירה הקודמת סידרו לי ברז 3/4 על הניל מתחת לכיור המטבח - למעשה שניים, כי בטור אליו גם ברז למדיח ואז בטור הצינור של ברז הכיור הנשלף - ומשכו לשם את הצינור הלבן של המקרר (סמסונג), מרחק כ-2 מ', מרביתם מתחת לאחרון המטבח אבל היה גם קטע גלוי. בדירה הנוכחית כבר הכנתי מראש את הברז בקיר מאחורי המקרר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לפצל כל נקודת מים ואליה להתקין ברז ומשם מתאם וצינורית פלסטיק.

בכל חנות לחומרי בניין יש את הציוד המתאים וזה גם לא יקר.

מה שיקר הוא הפילטר.

אני ויתרתי עליו מזמן ועדיין חי לספר על כך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נכון שהפילטר יקר ומצריך החלפה תקופתית, מצד שני בר המים הקרים והקרח נוח מאד. לאדם כמוני, שהמשקה המועדף עליו הוא מים קרים ולא בוחל בקפה קר, מדובר בתרומה משמעותית לאיכות החיים.

לגבי ברז ה-3/4, בשעתו הותקן על ידי הטכנאי של סמסונג, אבל מאז חלפו 10 שנים והוחלפו הרבה פילטרים (ופלני כמה חודשים גם המקרר) ואני לא יודע מה המדיניות הנוכחית היבואנים והטכנאים לגבי התקנות כאלה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ויתרתי על הפילטר לא על הבר מיים/קרח.

נראה לך שהטכנאי יוותר על פילטר? הרי הם מוכרים אותם במחיר הזוי.

עזוב אותך טכנאי תתקין לבד, כולה צינור מיים לא צריך דוקטוקט בשביל זהץ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בסמסונג הפילטר נמצא בתוך המקרר, הוצאתו מהמעגל דורשת עבודה מסובכת, וכאשר מוציאים את הפילטר הישן נשפכין ממנו מים שמסבירים בשביל מה הוא קיים..

מה שכן עשיתי - התחלתי להזמין את הפילטרים מהרשת. פילטרים חלופיים מאנגליה או ארה"ב עולים בין חצי לשליש מהמקוריים במארץ.

פורסם

לא. כאמור - החלפתי מקרר, ועדיין לא נזקקתי לפילטר עבורו.

מעבר לכך - לסדרות מקררים שונות פילטרים שונים.

הרץ באיביי את דגם המקרר בתוספת water filter או משהו דומה ותקבל עשרות אתרים, אישית אני מעדיף אתרים מערביים, בכל זאת מדובר במים שנכנסים לגוף.

פורסם

רכשתי מקרר סמסונג בדיוק עם אותו חיבור ובעיה

ההבדל שהם לא דרשו שיגיע תכנאי להתקנה בכדי לשמור על האחריות, מה שעשיתי העברתי צינור דק לבן בדיוק כמו שאמרת עד למדיח שמתי מחבר שעושה גולד 3/4 ומפצל לברז של המדיח.

משהו כמו 15 דקות עבודה

תמונה של מפצל: http://www.centerhouse.co.il/pl_product~1610~28~0.htm

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אני מקווה שאני רואה טוב בתמונה ומדובר בחלק 100% פליז. אזהרה - אל תשתמש בחלק ה"חלופי" שהוא מפצל Y פלסטי. כמו:

280010_large.jpg

מפצל כזה, אחרי 6 שנים של שימוש, התפוצץ יום אחד (טבעת ההידוק התבקעה לשניים). למזלי הייתי לייד כשזה קרה, ועדיין כל המטבח הוצף במיים.

:turn-l:
פורסם

אהלן.

מישהו יודע האם ניתן לוותר על ברז ה 4\3 ועל הצינור השחור ?

תודה

בגדול, התשובה מתחלקת ל-2:

1. בעיקרון, ככל שהנקודה תהיה קרובה יותר למקרר, יהיה פחות איבוד לחץ מים (שגם ככה הולך לאיבוד בצינור הדק שמתחבר למקרר) ובאופן עקרוני, לזה התכוון המשורר - שהנקודה של המים תהיה קרובה למקרר.

2. מצד שני, כמות לא מבוטלת של מכשירים ("ברי מים" למינהם) עובדים עם צינור דק שמתחיל מתחת לכיור מטבח ומסיים את דרכו מטרים רבים משם. הלחץ בסדר גמור, אין סיפורי זוועה כל שני וחמישי על צינורות מתבקעים, סה"כ בסדר.

שתי האופציות הנ"ל עובדות. מי מהן "לפי הספר" ? כנראה שמספר-1, וגם זה בספק מסויים. סה"כ שתיהן עובדות מעולה ולא נצפו בעיות (אחרת היו מחייבים את כולם לנקודת מים "רגילה" במרחק שלא יעלה על 1-2 מ' מהמכשיר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם מניסיוני (ה-2 מ' שהזכרתי בהודעה קודמת היו "מרחק אוירי").

לי דלף צינור 6 מ"מ אחרי כ-9-10 שנים, למזלי מסדק קטן והתגלה מהר מאד, הצינור קוצר וחובר מחדש ושימש עוד כשנה.

פורסם

מתעלק...

יש לי מקרר סמסונג, (שתי דלתות ומגירה למקפיא מתחתיהן), שמייצר קוביות קרח.

המקרר אצלי מ2012.

בחורף האחרון כיביתי את יצור הקרח, מלוח הבקרה.

כשהפעלתי אותו, עם בא הקיץ, לא יוצאות קוביות.

ניסיתי לנתק את המקרר מהחשמל לכמה שעות וזה לא עזר.

הפילטר של המים לקרח (נמצא בתוך המקרר למעלה), מעולם לא הוחלף, אם כי הוצאתי והחזרתי אותו.

עצות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...