Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי שלום .

ברשותי סקודה פאביה 12

ברכב יש נורת h7 55w , כשאני מסתכל על הנורות הן דולקות בצורה יפה

וכמו שהן צריכות לדלוק .

הבעיה או לא בעיה מתחילה בשעת נסיעת לילה, כאשר אני נוסע,

עוצמת האור אינה מספיקה לי כדי להאיר את הדרך ויותר קשה לי להבחין בעצמים פשוטים ..

הפנס הוא פנס עם עדשה (אולי זה הגורם) כשאני מגביר לאור גבוה

אני רואה בבירור הכול ..

חשוב לציין כי האור מכוון למעלה ביותר וכמו כן הפנס נקי משריטות או מלטושים.

הראייה שלי תקינה לחלוטין למתלבטים ..

ברכב השני שיש לי בבית אין שום בעיה ובניגוד לפאביה אין לו פנס הכולל עדשה .

השאלה האם אגדיל את הנורה ל 60W או 70W או יותר ישפר את המצב ?

עריכה אחרונה על ידי AmStAf-

פורסם

אכן לא משנים את ההספק, אבל תוכל לרכוש נורות איכותיות מחברות מוכרות.

(לינקים - בחיפוש)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

אלו עוד הנורות המקוריות של הרכב ע"פ דעתי ..

אתם חושבים שנורות "איכותיות יותר" ישנו כ"כ את הראות ?

פורסם

תכוון את גובה הפנסים בהתאם למשקל באוטו ולא סתם כלפי מעלה בכדי להאיר רחוק יותר.

בכבישים ללא תאורה או חושך מוחלט אתה יכול להדליק אורות גבוהים ובזה פתרת את הבעיה.

אל תתפתה לרכוש מנורות במחיר פי 3 מהמנורות המותקנות אצלך ברכב. בדרך כלל ברכבי קונצרן VAG מותקנות מנורות תוצרת OSRAM או פיליפס מסוג לונג לייף.

האם בדקת כיוון אורות במכון ?

איזה כייף לי :)

פורסם
דווקא נורות של "אור לבן" פחות מומלצות, הגוון בא על חשבון העוצמה.

יש נורות שאמורות לתת יותר עוצמה בהספק המקורי.

דוגמה (כדאי להשתמש בתרגום של גוגל)

http://teknikensvarld.se/vart-test-avslojar-vilka-lampor-som-ger-bast-ljus-pa-bilen-181624/

בכדי לשפוט איזה מנורה מפיקה יותר אור צריך לפענח את המונחים הטכניים שכול ייצרן מפרסם ולא לסמוך על הבדיקה בקישור שצירפת מכיוון שלמנורות יש עוד מספר פרמטרים מעבר לאלה שנבדקו בקישור שצירפת.

המנורות והפנסים המקורים שמגיעים עם הרכב אמורים לעמוד במספר תקנים בינלאומים לכן קשה לי להאמין שקיימת איזה בעיה בעוצמת התאורה ברכב של פותח האשכול.

אני אישית לא הייתי מחליף את המנורות המקוריות שעלותן היא בסביבות 35 שקל למנורת מסוג לונג לייף תוצרת HELLA למנורות בעלות 80-100 שקלים למנורה שאורך החיים שלה בדרך כלל נמוך ממנורות לונג לייף.

Here are the latest new ultra high performance headlight bulbs from Philips.This X-treme Power bulb gives an enormous improvement in beam focus andformation. They put up to 80% more bright white light in the beam's hot spotso your headlamps reach out further down the road — wider, too, for easierseeing in turns and on curvy roads.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני מרגיש שכשאני מכוון את האור כלפי הרצפה אני מכבד המון משטח התאורה ובכלל העוצה לא מספיקה.., לא בדקתי עם מכוון אורות או משהו כזה, אני לא מאמין שהעדשה עכורה, הפנס ככללותו ניראה כחדש! אבי מה מחירה של נורה כזו?

עריכה אחרונה על ידי AmStAf-

• תוכן חדש...