Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם את זה צריך - מילה טובה על מנוע ה-1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיימינג טיימינג טיימינג!!!

וברצינות, באמת צריכת דלק מרשימה. על פולו/פאביה עם אותו מנוע יהיה ניתן להגיע לצריכה אפילו יותר טובה בגלל נתון משקל נמוך יותר?

יש פה מישהו עם הרכבים האלה שיכול להעיד אולי?

אני בעל איביזה עם אותו מנוע ידנית ובנסיעה רגועה בבין עירוני הכי חסכוני שהצלחתי להגיע אליו הוא 1:19 (נסיעה על סביבות ה85-90 קמ"ש) בכביש מישורי (עם קרוז קונטרול)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצד שני, השילוב שלו עם DSG7 פשוט נוראי בזינוקים. לא מעט קורה שאני עם גז מלא בריצפה והמכונית לא זזה (בעיקר באיזורים הרריים כמו בית שמש וחיפה).

אני לא משווה לקליאו, אני משווה לi35 שהייתה קודם. ברכב מלא המצב פשוט בלתי נסבל ואני צריך לפעמים לזנק עם רגל שמאל על הברקס וימין על הגז.

לדעתי הרכב לא תקין. הייתי הרבה על פולו 1.2 TSI בעליות, ירידות ומה שתרצה. ההשהיה היא לרבע שניה, וגם אם אני ארצה אני לא אספיק ללחוץ "פול גז" עד שהרכב יתחיל לנסוע. אולי שווה להיכנס למוסך. אני מסכים אתך שזה מורגש, אבל מעולם לא התדרדרתי בעליה יותר מסנטימטרים בודדים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש פה מישהו עם הרכבים האלה שיכול להעיד אולי?

מאשר לגבי הצריכה הנ"ל,אצלי בממוצע 1:15 (הרבה מאוד הררי,צפון..)

אבל בנהיגת סבתא אפשר להגיע ל1:17 ומעלה בלי בעיה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

Kreios, בשביל השוואה, מה הייתה צריכת הדלק בלאון הקודמת באותם מסלולים?

In Flame, אותה תופעה מתרחשת אצלי גם בראפיד 1.4. כל עוד יש עלייה קטנה והטורבו עדיין בהשהייה הזינוק נורא איטי בשנייה וחצי~ הראשונות.

אולי אני מגזים קצת כי אני רגיל לפיאסטה שהיא אטמוספרית וה״דחף״ מורגש ישירות בזינוק ללא כל השהייה.

פורסם

אצלי בפאביה 2015 הזינוק מהיר, ברגע שאני מוריד את הרגל מדוושת הברקס ומעביר לדוושת הבנזין הרכב נוסע.

צריכים להתרגל בגלל שהרכב מזנק מהר מדי, עדיף ללחוץ בעדינות.

פורסם
Kreios, בשביל השוואה, מה הייתה צריכת הדלק בלאון הקודמת באותם מסלולים?

גם את צריכת הדלק של ה-1.8TSI שיבחתי יותר מפעם אחת.

עם הלאון הקודמת הגעתי לצריכה של 1:12 בממוצע, בנסיעה משולבת רגועה יחסית.

בנסיעות ארוכות על כביש מהיר אפילו הגעתי לצריכה של 1:13.5.

ממש לא רע בהתחשב בעובדה שדובר על 1.8 טורבו עם ג'אנט 18".

פורסם

אני לא חושב שיש מי שטוען שהמנוע ( כשהוא תקין ) אינו משלב ביצועים טובים וצריכת דלק טובה. הבעיה היא כשהוא לא עובד. וזה לפי לא מעט אנשים - יחסית תדיר ( בשילוב dgs )

פורסם
אני לא חושב שיש מי שטוען שהמנוע ( כשהוא תקין ) אינו משחב ביצועים טובים וצריכת דלק טובה. הבעיה היא כשהוא לא עובד. וזה לפי לא מעט אנשים - יחסית תדיר ( בשילוב dgs )

או! שני עמודים חיכינו לתגובה הזו!

:wink:

פורסם

לכל מי שלא מכיר אותי, לאחרונה עברתי מלאון 1.8TSI ללאון החדשה 1.2TSI, כאשר השיקול העיקרי היה חסכון בדלק.

אני מניח שהשיקול היה כלכלי (לשלם פחות) ולא סביבתי (לזהם פחות), וכאן באה השאלה:

בשקלול ההוצאה על קניית רכב חדש, האם לא יצא שכרך בהפסדך?

כלומר, האם לא היה חסכוני יותר להשאר עם הרכב הקודם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא חושב שיש מי שטוען שהמנוע ( כשהוא תקין ) אינו משלב ביצועים טובים וצריכת דלק טובה. הבעיה היא כשהוא לא עובד. וזה לפי לא מעט אנשים - יחסית תדיר ( בשילוב dgs )

למה אתה קורא "תדיר"?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
או! שני עמודים חיכינו לתגובה הזו!

:wink:

תמיד יגיע אחד שיקלקל.

ויסיח את הדעת מהדיון הרציני.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם
האם לא היה חסכוני יותר להשאר עם הרכב הקודם?

היו הרבה שיקולים מעבר לעניין צריכת הדלק, שיתפתי את כל מחשבותיי ולבטי הרכישה בשרשורים שונים במשך הזמן.

ההחלפה הייתה צריכה להתבצע בכל מקרה מפני שעסקת המימון איתה רכשתי את הלאון הקודמת הגיעה לקיצה.

לאחר שלא הצלחתי למכור את הלאון הקודמת בשוק הפרטי, ביקשתי הצעה לטרייד אין מכמה חברות כאשר הטרייד אין של צ'מפיון היה המשתלם ביותר.

באופן טבעי בחרתי בלאון 1.2 למרות שהיו מחשבות גם על סקודה אוקטביה, ספייסבק ורנו קפצ'ור.

עריכה:

למה הטקסט שלי הופך ללינקים במקומות מסויימים...? :roll:

פורסם

אני מבין שהמנוע מצוין, מילה טובה וכו' וכו'.

אבל האמת שאני לא יודע אם ל-VAG יש יתרון על היצרניות האירופאיות האחרות מלבד זה השיווקי (אצלם זה TSI ואצל האחרים זה "סתם טורבו").

ספציפית - האם ה-1.2 טורבו שלהם עדיף על זה של PSA או של רנו? ה-1.4 טוב יותר מזה פיאט? ה-1.8 מחולל פלאים שהיחידה המקבילה במרצדס לא יודעת לעשות?

אני שואל ברצינות ולא מתוך קנטרנות. אני נוהג מס' פעמים בשבוע על 1.4 טורבו של חברה אחרת ולא חסרות לי מילים טובות עליו מבחינת זמינות כוח וחיסכון. כנ"ל 1.8 טורבו של עוד חברה שעשיתי עליו 2000 ק"מ והיה עם הרבה כוח זמין וחיסכון (היה זה רכב די כבד שננהג מהר עד מהר מאוד). האם ה-TSI של VAG יוצאי דופן או פשוט נמצאים בישור קו עם כולם ומילה טובה מגיעה לכל היצרניות האירופאיות היום עם המנועים האלו?

פורסם

טיימינג מצויין להודעה כי אני לא מרגיש שאני מכיר אותך

בוקר טוב לכולם.

לכל מי שלא מכיר אותי, לאחרונה עברתי מלאון 1.8TSI ללאון החדשה 1.2TSI, כאשר השיקול העיקרי היה חסכון בדלק.

טוב, זה עוזר קצת להכיר אותך, אבל לא ממש.

ספרים אהובים ? תחביבים ? סיפור מיוחד אחד או שניים ? בע"ח ?

סיאט לאון הוא רכב נאה ומגניב בעיני, כמו גם דודניו הרחוקים למינהם A3 או גולף,

הם יפים לדעתי מבפנים ומבחוץ, משדרים ומעניקים מעין יוקרתיות [ודאי יחסית

לאחרים בסגמנט] ו'כייפים' פה ושם. אני מאחל לך אמינות, אם היה להם מוניטין אמין אזי

הייתי מצטייד באחד מהם כרכב שני כבר מזמן, אישית אצלי אמינות היא הפרמטר הכי חשוב.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...