Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם את זה צריך - מילה טובה על מנוע ה-1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריכה מעולה!.

שאלה לי אליך, האם אתה נוסע עם מזגן?, ובנוסף מה המהירות הממוצעת שהיית אומר שאתה נוסע?

אני לא חושב שיש מה להשוות מפני שאנחנו לא עם אותו מנוע בכלל, אתה עם 1.4 ואילו אני עם 1.2.

בכל מקרה, בבוקר אני כמעט ולא נוסע עם מזגן אבל בחזור תמיד המזגן דולק.

מהירות ממוצעת של 90-100 קמ"ש, תלוי בתנאי הדרך, אל תשכח שרוב הנסיעה היא על כביש 40 וכביש 444 ששניהם לא בדיוק פנויים כל הזמן.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צריכה מעולה!.

שאלה לי אליך, האם אתה נוסע עם מזגן?, ובנוסף מה המהירות הממוצעת שהיית אומר שאתה נוסע?

הסיבה שאני שואל היא כי אני כמעט כל יום נוסע לרכבת הלוך חזור על אותם כבישים כמוך עם רכב אודי a1 2015 אוטומטי 1.4 tfsi והצריכה שלי רחוקה מאוד משלך.. בסביבות 12.8 לקמ בדוק לפי ממוצע של כמה תידלוקים,וחישובים באקסל, אני פאנט ידוע:).

השאלה המעניינת ממה נובע הפער.. נסיעה אגרסיבית יותר או זה שאני בחיים לא מכבה את המזגן, גם ב6 בבוקר.

קראתי שמישהו אמר שבעת הנעה לרכב לוקח כמה שניות להתעורר ופתאום הוא נותן קפיצה של גז לא פורפורציונאלית, מסכים עם כל מילה.

בנוסף המערכת stop and go אצלי לפחות באוטו לוקח לה שניה וקצת להנעה.. ברמזורים ארוכים זה בסדר אבל יש פעמים שזה קצת יותר מידי זמן, ביחוד להשוואה עם רכבים כמו הונדה, פשוט שם ראיתי שההנעה מאוד מהירה ולא מורגשת כלל.

וגם קרה לא פעם שבו זמנית שהרכב מניע לחצתי על הגז ומה שקורה זה שלוקח לו שניה להגיב וכשהוא מגיב הוא מזנק חזק קדימה.. קצת קשה לתאר אבל כל בנאדם שדיברתי איתו על הרכב הזה ישר ידע למה התכוונתי.

בקיצור לפחות באודי לדעתי המערכת של הstop and goמתפקדת פחות טוב, לפחות פחות טוב מהונדות, גם שנמצאות כמה שנתונים מתחת..

גם אני עם אותו רכב ואין לי את הבעיה שאתה מתאר עם הסטארט &סטופ והוא מניע בשנייה אצלי. לפעמים אם אני מתחיל נסיעה בעלייה יש השהייה קטנה כמו שתיארת . לגבי צריכת דלק אם תיסע על 90-100 אתה תראה שיפור משמעותי לעומת אם תיסע באיזור של ה קמ"ש120 צפונה . מדי פעם אני אוהב ליסוע על מצב S ואז המחוג של הדלק צולל בחדות למטה.

פורסם

כבר אוטו שני עם המנוע הזה. מאוהב מן הסתם. התגובה המהירה כשמועכים את הדוושה שווה את הכל. המנוע מאוד חסכוני בנסיעה רגילה אבל כשאני צריך לצאת לעקיפה לוחצים והרכב מזנק כאילו שמו לו דלק סילוני בתחת. במנוע צנוע נפח וחסכוני כזה, זה פשוט מעולה. לא חוכמה לקחת איזה מפלצת V10 ולהגיד וואו איזה כוח מתפרץ יש לה. בקיצור, אני חושב שזה מאוד בטיחותי זמינות כוח כזאת כדי להשלים עקיפה בטוחה במקום דפיקות לב וזיעה קרה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...