Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא שמתי לב שהם מאורסים.

בכלל, מוסד הארוסין זר לי. אבל אני בהחלט מבין את החששות שלו כעת, כאשר הוא מתחיל להבין את משמעות הצעד שעשה. כפי שכתבתי, לאחר שאשתי ואני החלטנו להתחתן היתה לי תקופה לא קצרה של חששות, ובמקרה שלנו זה היה אמנם לאחר תקופה קצרה (כ-3-3.5 חדושים) של היכרות, אבל קשר רציף ואינטנסיבי מאד, לא מקוטע כמו של פות"ש.

כל מה שנותר לי הוא לאחל לפות"ש שבעוד 25 שנים הוא יוכל לתת עצות, מתוך נסיון של נישואין מאושרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
הם מאורסים, זה לא סוג של התחייבות סופית?

ממש לא.

גם חתונה היא לא התחייבות, רק אחרי שיש ילדים זו התחייבות אמיתית.

כל השלבים לפני, בתכלס - קשקוש.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש לי חבר שהסביר לי שארוסין הם מאסר על תנאי, שהופך למאסר עולם במקרה של התנהגות טובה. כנראה שהוא מתנהג יפה, כיון שנשוי כבר למעלה מ-35 שנים.

מה שכתב אלון די נכון, אבל, בכל זאת, בכל שלב גם מחיר הפרידה הולך וגדל. מתחיל בענייני "הפרת הבטחת נישואין" שקוראים עליהם מדי פעם בפיקנטריה של בתי המשפט, ממשיך בסיפור טבעת האירוסין שהסתובב כאן לפני שנה-שנתיים, מגיע לסיבוכים המשפטיים הפוטנציאליים של גירושין, וכמובן המחוייבות האולטימטיבית לילדים.

לאושרנו יש בישראל אפשרות לפרק כל חבילה, אבל עדיף להמנע מלהגיע לצורך בכך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על פניו לדעתי אתה בכיוון הנכון רק מה שנותר הוא לנקות את הראש מדאגות ולזרום עם החיים.

צא לדוג, לשחות, לשחק כדורגל וכד' תשתחרר מהדמיונות.

המקום שלה בתור יהודיה הוא בארץ בסופו של דבר, ככה שאין כאן שום בעיה שהיא תעלה לארץ בגללך.

.מקסימום אם לא יסתדר לה איתך יש כאן עוד המון גברים יהודים שיתאימו לה.

ברוסיה המבחר קטן יותר.

ואני יגלה לך סוג שגם היא לא מטומטמת והיא לוקחת הכל בחשבון.

.אז חאלס עם המחשבות ותתחיל לעבוד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הפחד שלך הוא ממחוייבות,זה לא קשור לבחורה,

והעגלה נוסעת אין עצור קפצת ממנה היום חלפו שנתיים

והנה נשארת מאחור,

כל לא כל יום מוצאים כזה דבר והחשש שלך יכולה להיות בכיה לדורות

וחבל,

אני יכול להבטיח לך שעם כל בחורה יחזרו אותן מחשבות בדיוק,

גם לי היו אותן חששות,לפעמים פשוט צריך ללכת על זה וזהו,

ותניח את הדאגות בצד.

פורסם

המקום שלה בתור יהודיה הוא בארץ בסופו של דבר, ככה שאין כאן שום בעיה שהיא תעלה לארץ בגללך.

הקאתי קצת בפה, אני מתנצל.

המקום שלה הוא איפה שהיא רוצה להיות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

~

ברוך השב, טוב לראותך שוב בפורום.

כל מי שסיים טירונות יודע ש-M16 לא שווה הרבה אם מוציאים לו את הנוקר, והנוקר בכל הסיטואציה הזאת הוא הנישואין. בנוסף לדברים הנכונים ולאנליזות העמוקות שכתבו החברים לעיל, אני מציע לך לנטרל את הרובה הזה שמוצמד לך לרקה ולסכם עם זוגתך שאתם מחכים לפחות שנה מרגע הגעתה ועד לנישואין בפועל. זו תהיה הטירונות שלכם - היא תתן לכם זמן לגור יחד ולהכיר זה את זו במגוון סיטואציות, אתה תוכל לראות איך היא מתמודדת עם ההגירה (חתיכת מבחן אופי), היא תוכל לראות מה אתה שווה, ובסופו של תהליך תהיו הרבה יותר בשלים לקבל החלטה משותפת ומושכלת באשר לעתיד יחסיכם.

תן לזה זמן, תקפיד על אמצעי מניעה, ובעוד שנה תראה היכן אתה עומד. הסיטואציה שלך לא קשה כמו שאתה מדמיין אותה, לא צריך להיות בלחץ וגם אם תחליטו בסוף להיפרד זה בסדר. מה שחשוב זה להיות בן אדם ולא לדפוק זה לזו את מהלך החיים התקין בגלל שנבהלתם קצת.

פורסם

גדי,

קפוץ אלי לאפסנאות, בדיוק הגיע משלוח חדש של אשכים ונראה לי שאתה זקוק לאיזה זוג חבר :wink:.

ובנימה קצת יותר רצינית- נראה לי שרצת קצת מהר מדי בלי ממש לדעת לאן ועכשיו שהתאפסת על עצמך אתה קצת נבהל מקו הסיום שמתקרב מהר מדי אלייך.

אם לחזור למשפט הראשון בהודעה שלי, הוא לא נכתב כדי לפגוע בך, הוא נכתב כי אתה צריך לאזור את האומץ, לטוס אל הבחורה, לספר לה את התחושות שלך.

אתה לא צריך לעשות את זה דרמטי סטייל "אין חתונה!!!", להיפך, תגיד לה בדיוק את אותם דברים יפים שכתבת פה שאתה אוהב לגבי, תן לה להרגיש אהובה, תגיד לה שאתה רוצה שהיא תבוא לארץ אבל לקחת את זה צעד אחר צעד.

קחו לכם את הזמן להכיר אחד את השניה, לא לפעול מתוך אמוציות.

אומרים שלכל מערכת זוגית יש חצי שנה של "ירח דבש", יש בזה משהו, בתחילת קשר הכל מרגיש מדהים, האהבה יותר עוצמתית, הבדיחות יותר מצחיקות, האוכל טעים יותר, הסקס טוב יותר (והתדירות.....מזדיינים כל יום ואם אפשר כל היום).

אתה לכאורה מכיר את הבחורה פרק זמן ארוך יותר אבל זה רק לכאורה כי אתם נפגשים רק אחת לכמה חודשים, הפכתם את "ירח הדבש" למסטיק ולאט לאט אתה נכנס עם זה לתסביכים שלדברייך כבר היו שם בעבר.

אתה צריך להכיר את הבחורה טוב יותר לאורך פרק זמן ממושך שאתם יחד, לא שבוע פעם בחודשיים, יכול להיות שזה יסיר לך חלק מהחששות שיש לך ותגיע להשלמה ש"זה זה", יכול להיות שתגיע להשלמה שזה לא זה.

אם אחרי פרק זמן שאתם יחד והיא עדיין כל כך מדהימה ואתה עדיין עם כל כך הרבה חששות, שקול לבדוק את העניין לעומק, פעם אחת כדי שלא תפסיד אותה, פעם שניה כדי שאם בכל זאת תפסיד אותה לא תפסיד את הבאה אחריה.

בכל אופן, אל תיהיה שמוק ותיתן לה להגיע עד ישראל בשביל לומר לה "אז את זוכרת שדיברנו על חתונה? אז זהו, שלא".

דבר אחרון, זו הבחורה הכי יפה שיצאת איתה, תמונה ליד אבטיח או שזה בכלל לא קרה ואפשר לבקש מהמנהלים לנעול את השרשור.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מכיר את התופעה ולצערי לוקה בה. כל בחורה שאני יוצא איתה אני מחפש חסרונות ופאקים ומשווה אותה לאחרות . הדוגמא הכי נפוצה : אני והיא יושבים בפאב ואני מתחיל לסרוק את הבחורות ולהשוות . אתה לא הדפוק היחיד בעולם. מקווה שזה מנחם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מה עבר לך בראש כשהצעת לה? אני לא מתכוונת ל"מה חשבת לעצמך חתיכת $##$", אלא באמת שואלת.

אני מניח ש'לא עבר כלום כי אני מטומטם' זו לא תשובה? עבר לי שאני אוהב אותה, שאני רוצה להיות איתה ושאני רוצה שהיא תהייה מאושרת ותעשה עלייה בראש שקט.

אגב, אני לא מרגיש מחויב בגלל שהצעתי לה (והיא גם לא לוחצת בכיוון, למרות שהיא מצפה כמובן), ולא בגלל זה אני דואג. אני פשוט לא רוצה לפגוע בה (כן, הייתי צריך לחשוב על זה קודם, אבל עדיין לא מאוחר).

בכל מקרה, אחרי שיחה עם חבר קרוב (בכל גולנצ'יק טמון פסיכולוג מסתבר) הבנתי שצריך לקחת את עצמי בידיים כנראה (ידעתי את זה לבד, אבל הייתי זקוק לכאפה שתעיר אותי), ואני אצטרך לעבוד על עצמי לפני שהיא תגיע כדי לא להרוס את הקשר, ולא להרוס לעצמי הזדמנות כל כך טובה (וגם לא לפגוע בה כמובן).

עידן, אתה חבר של האנשים הלא נכונים בפייסבוק פשוט ;) אתה יכול לשאול את דריש, שסובל אותי גם בפייסבוק, לדעתו בנושא.

פורסם
אתה יכול לשאול את דריש, שסובל אותי גם בפייסבוק, לדעתו בנושא.

בכל פעם ש-gadik6 מעלה תמונה עם המיועדת, דריש תוהה אם יש לה אחות ושוקל לצאת לטיול שורשים.

פורסם
בכל פעם ש-gadik6 מעלה תמונה עם המיועדת, דריש תוהה אם יש לה אחות ושוקל לצאת לטיול שורשים.

אין כמו הבחורות מברית המוצצות לשעבר.

וואלה אני מפסיק את הטיפול של הפסיכולוג הפורום הזה הוא הפסיכולוג הכי טוב ששמעתי עליו.

פורסם

דריש, אתה יודע מה אומרים?

לכל כוסית יש מישהו שנמאס לו לז**ן אותה.

לעניות דעתי כל הנושא הזה גדול מדי לעיכול לפותח השירוש, בין השורות גם אפשר לקלוט הרבה שיכונע עצמי, הרבה מדי למען האמת.

אישית הייתי נותן לזה צ'אנס ובסופו של דבר עושה את מה שטוב בשבילי, כי בסופו של דבר זה גם מה שטוב בשבילה.

אם אין לך מספיק ביצים כדי לזרוק אותה עכשיו תאמין לי שכשתתעורר בגיל 40 איתה תקוע לך בפרצוף ומחזיקה את הטלפון השני שיש לך רק בשביל המאהבת זה לא יהיה כואב פחות.

בהצלחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

:lol:

יש אחות, אבל עם בעל וילדים.

אבל יש חברות

דריש, אתה יודע מה אומרים?

לכל כוסית יש מישהו שנמאס לו לז**ן אותה.

לעניות דעתי כל הנושא הזה גדול מדי לעיכול לפותח השירוש, בין השורות גם אפשר לקלוט הרבה שיכונע עצמי, הרבה מדי למען האמת.

אישית הייתי נותן לזה צ'אנס ובסופו של דבר עושה את מה שטוב בשבילי, כי בסופו של דבר זה גם מה שטוב בשבילה.

אם אין לך מספיק ביצים כדי לזרוק אותה עכשיו תאמין לי שכשתתעורר בגיל 40 איתה תקוע לך בפרצוף ומחזיקה את הטלפון השני שיש לך רק בשביל המאהבת זה לא יהיה כואב פחות.

בהצלחה.

יש שכנוע עצמי, אין ספק, אבל זה בעיקר בגלל שאני רואה את עצמי חוזר שוב ושוב על טעויות שכבר עשיתי בעבר (ולא עם בחורה אחת).

אגב, לגבי המאהבת, אם בר רפאלי לא רצתה אותי עכשיו, אז לא נראה לי שמשהו ישתנה בעוד עשר+ שנים.

• תוכן חדש...