Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה פתאום? בוודאי שיש ולכן ההתלבטות לגיטימית (אם כי הוא עדיין מטומטם). העניין הוא שצריך להיות מוכנים. הפילוסופיה שלי היא שאני לא מבצע אקט כזה משמעותי בחיים בלי לתכנן את האופציות שלי אם משהו יקרה. אם הייתי עובר מדינה בשביל מישהי, זה היה רק אחרי שהיה לי מושג טוב למדי מה קורה אם זה לא מסתדר.

הוא לא מתכנן להתחתן עם גבר מבוסס שפושינג פורטי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי המעבר שלה - היא תסתדר גם לבד, בזה אני בטוח (יש לה כאן אחות, חברות והיא בחורה עצמאית)

זה כבר הרבה יותר טוב.

כלומר, אתה לא מכיר אותה ואין לך מושג לאיזה סרט קנית כרטיס... אבל עצם זה שהיא לא לבד בארץ זה כבר מצויין.

מה שנשאר זה לתאם מולה ציפיות. אם היא כזו חברה טובה, לא תהיה בעיה.

במקביל, כמו שכתבתי לך בהתחלה, לך לקבל ייעוץ.

אתה פשוט מאוד נאיבי בגישה שלך לחיים, וזה לא מתכון להצלחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כשהיא לא הראשונה זה לא נורא שתהיי האחרונה, לדעתי על סוגיה זו יפול ויקום דבר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זה כבר הרבה יותר טוב.

כלומר, אתה לא מכיר אותה ואין לך מושג לאיזה סרט קנית כרטיס... אבל עצם זה שהיא לא לבד בארץ זה כבר מצויין.

מה שנשאר זה לתאם מולה ציפיות. אם היא כזו חברה טובה, לא תהיה בעיה.

במקביל, כמו שכתבתי לך בהתחלה, לך לקבל ייעוץ.

אתה פשוט מאוד נאיבי בגישה שלך לחיים, וזה לא מתכון להצלחה.

לא לגמרי מסכים לגבי זה שאני לא מכיר אותה (נכון, אנחנו לא גרים ביחד שנתיים, אבל במצב שלנו להמשיך בקשר ממרחקים עם מפגשים של פעם בחודשיים לא היה תורם ל"היכרות").

אגב, נאיבי מאיזו בחינה? שאני נכנס לקשר עם בחורה שלא מספיק מכיר כביכול?

היא הראשונה שלך?

על אדמת רוסיה כן. מה שכן, קשרים רציניים באמת כמעט ולא היו לי (וה-2 שהיו נמשכו כחודשיים), אלא בעיקר קשרי "טינדר", מסיבה ומונית בוקר למחרת (למרות שבבאר שבע הולכים ברגל, כולם גרים קרוב) וכדומה, אז זה בטח לא מוסיף.

פורסם

בקיצור, כנראה לא "ראית מספיק עולם", זו דעתי בסוגיה, הפתרון בעייתי ולא משנה כיצד תפעל.

עכשיו צריך למזער נזקים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ראיתי מספיק עולם, בישראל ובחו"ל (תמיד אפשר יותר, אבל ככה זה בכל דבר טוב). זה לא הבעיה כנראה, אלא זה שבמהלך השנה וקצת האחרונות (לפני שהתחלתי את הקשר) הייתי עסוק רק ב"לראות עולם" ולא במשהו יותר רציני וארוך טווח, ובמובן מסוים כבר התרגלתי לזה.

פורסם

נורא קל להתרגל לזה. גם אני התרגלתי לזה פה בחו"ל. אבל באותה הקלות מתרגלים גם למשהו קבוע. יש בזה המון יתרונות, במיוחד אם היא טיפוס שנותן ספייס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה נכון. אם אתה לא שם זין על "הייבוא אישי", אז אין בעיה.

אחרי שתהיה מהגרת שהגיעה לבד למדינה זרה, דבר איתי על הקלות הבלתי נסבלת של הקיום.

עד אז, אם תרצה כמה תובנות, אני אשב איתך על כוס קפה ואספר לך קצת סיפורים מהחיים.

קבע מקום ושעה ואני אספר לך עשרות סיפורים על אנשים שבאו, חזרו, עברו לקנדה או אוסטרליה. אני יודע בדיוק מה אני אומר. בגיל 28 לעבור מדינה זה פשוט. Been there, done that.

פורסם

מסכים לגמרי. אני עדיין טוען שצריך לתכנן היטב, אבל המעבר עצמו ממש לא חייב להיות טראומטי, אפילו אם לא מדברים את השפה. בארץ נחשפים לזה פחות, אבל באירופה אני מכיר הרבה אנשים שעברו ממדינה למדינה והכל בסדר. בחברה בה אני עובד יש אנשים מכל קצוות אירופה וגם ממקומות אחרים בעולם. מישהי שיצאתי איתה עברה לגרמניה. מישהו שעבדתי איתו עבר לאוסטרליה. החברה שלי גרה שנה בפורטוגל ויש עוד המון סיפורים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
(אני מישראל והיא מרוסיה)

כן, תברח.

היא תגיע לפה, תלמד את השפה, תגלה מה למה וכמה, ותזרוק אותך לטובת מישהו יותר מוצלח.

ייבוא אישי תשאיר למכוניות ומוצרי חשמל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מבין שקריאה סלקטיבית זה תנאי קבלה לפורום?

לא מדובר ב"ייבוא אישי" (שלא לציין שהיא יהודיה ויודעת עברית ברמה די טובה).

פורסם

אתה מביא אותה לארץ, זה ייבוא אישי.

תיירות זה דבר אחד, הגירה זה דבר אחר.

יכול מאוד להיות שהשהיא תעלה לארץ, ותהפוך לאזרחית ישראל מן המניין, הדברים ייראו אחרת לגמרי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...