Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

gadik , הסיפור שלך קצת דומה לשלי.

אני יוצא עם בחורה שעלתה לבד מדרום אפריקה ( היא לא שחורה - זו התגובה של הישראלים ששומעים לראשונה ) , יהודייה שעלתה לעשות צבא.

יצא הגורל והכרנו באינטרנט חודשיים לפני שהיא עלתה ( דרך תוכנת מוזיקה Imesh ). דיברנו שעות בפייסבוק , מסנג'ר סקייפ.

המשפחה היחידה שהייתה לה זו הסבתא ז"ל , וקרובי משפחה קרובים \ רחוקים.

ברגע שהיא עלתה לארץ נהיינו חברים , ומאילוצים כאלה ואחרים גרנו ביחד אחרי 4 חודשים.

היום (בדיוק היום ) אנחנו 5 שנים ביחד.

בכל מקרה קח בחשבון שאם ארוסתך תעלה לבד לארץ בלי משפחה, אתה האימא אבא דודה דוד סבא סבתא אח אחות וכ'ו. .

זה קשה לעיכול, אבל מתרגלים מהר. צריך הרבה סבלנות ולחשוב פעמיים לפני כל ריב שמתחיל. (בכל זאת אין לי לאן ל"גרש" אותה )

ד"א מי שרשם שייבוא אישי זה רק חלקים למכוניות ואלקטרוניקה לא יודע מה הוא מפסיד - אין כמו בחורה מחו"ל.

בכל מקרה, אם תרצה לשאול להתייעץ על משהו אשמח לעזור.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פות"ש יקר. תפסיק לאכול סרטים ותתקונן להתאחד עם האשה שטוב לך איתה. היא יודעת עברית. יש לה אחות בארץ ולפי דעתך היא תסתדר.

תבוא לזה נקי ופתוח בלי ציפיות וכוונות ויהיה בסדר.

+++1

מה שכתבו לך כאן מאד נכון, שים בצד את כל השטויות, היא גורמת לך אושר? (אמרת שכן), טוב לך איתה? (אמרת שכן) אז חבל על הזמן שלך שאתה חושב על כל מיני אופציות אחרות.

תגור איתה ותזרום ומקווה שתהייה מאושר.

קובי

:-)

פורסם

במקרה הצורך היא יכולה גם לקנות שם רישיון (כנראה יותר זול ויותר קצר מלהתחיל להוציא רישיון בדרכים חוקיות), אבל היא ככל הנראה לא תעשה את זה. רכישת רכב חדש זה לא בסדר העדיפויות כרגע (הנחה של כמה עשרות אלפים על רכב ספורטיבי זה נחמד, השאלה היא מאיפה משיגים עוד 100+ אלף כדי לשלם על מה שנשאר אחרי ההנחה :-P).

ישה, לבסס את הקשר במפגשים של אחת לחודשיים לא ממש יתרום ל"בסיס", אולי להפך, ולכן החלטנו (ביחד) שהיא תעשה עלייה. לגבי השיחה - לא הפלתי עלייה את כל מה שסיפרתי בפורום, אלא סך הכל שיתפתי אותה בעדינות בזה שאני אוכל סרטים ויש לי חששות. הלוואי והייתי יכול לזרוק הכל ולטוס לכמה ימים, אבל אני לא יכול (גם כי לא הסתדר כרגע וגם כי הטיסות הקודמות לרוסיה גמרו לי את כל הכסף).

Car Man, תודה על העצות, אולי באמת יהיו לי כמה שאלות.

פורסם

אמרה שלכולם יש חששות (שזה נכון), והתבאסה כמובן (אי אפשר שלא להבין אותה), אבל בסך הכל הסכמנו שיותר טוב לנסות מאשר לא לנסות (ואני על הדרך אנסה להפסיק לאכול סרטים).

פורסם

גדי, נראה לי שהפרחות המקומיות עדיין לא שכנעו אותך שיש לך בחורה זהב,

לדעתי: כמה שיחות נפש עם חברים שנמצאים בקשר עם הזן הנ"ל, די ישכנעו אותך שיש לך משהו טוב בידיים, כי לפי מה שאתה מספר יש לך בחורה באמת שווה וטובה.

(אני בקשר עם אחת מסנט פטרסבורג כבר חצי שנה).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...