Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקבתי אחרי השרשור ואין לי דיאגנוזה אחרת מאשר "אתה מטומטם". במקום להיות מאושר אם האשה אתה אוכל סרטים ופחדים.

זרום ותראה לאן זה יוצא. כל עוד אין ילדים - הכל הפיך.

פורסם
הוא שאל שאלה בכותרת, קראתי ונתתי תשובה קונקרטית. פשוט

הוא שאל למה הוא מטומטם, לא אם הוא מטומטם.

בקיצור, הוא כבר יודע שהוא מטומטם.

פורסם

למה הוא מטומטם? כי יש לו בחורה טובה ביד, וזה נדיר, מה הקטע? בוא אני אשים תמונות של בחורה טובה, משכילה , אוהבת ויש לו פאקינג ספקות...

בוא נתחלף

haters will hate

פורסם (נערך)

והוא גם מבין מה יש לו ומה הוא מאבד (בהודעה הראשונה הוא כבר כתב את זה), זה עושה אותו עוד יותר מטומטם.

מה הוא עוד מחפש ? היא יפה, שותפה אמיתית, כיף להם ביחד, היא אוהבת אותו ובנוסף רוצה לבוא עד אליו.

למה בדיוק אתה מתגעגע ? לסצינת המועדונים הארץ ישראלית ? לפאבים מסריחים ? לזיון של חמש דקות ומונית ? כל הדברים האלה, כבודם מונח במקומם... אבל מצאת משהו טוב, זה באמת נדיר ואתה גם מבין את זה - GROW UP !!

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
זרום ותראה לאן זה יוצא. כל עוד אין ילדים - הכל הפיך.

מה זה "זרום"?

היא עוברת מדינה בשבילו, אתה מבין?!

זו לא מישהי שהוא פגש בבר וצריך להחליט אם מזדיינים הלילה או לשחק אותה קשה להשגה...

ואם אחרי חודשיים לא בא לו, לאן הוא יזרים אותה, לביוב?

למעון עולים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם אחרי חודשיים לא בא לו, לאן הוא יזרים אותה, לביוב?

למעון עולים?

ספר לנו אתה, באמת, לאן מזרימים אישה ביבוא אישי.

מבחינתי אני לא רואה בעיה. זה לא שהיא מוכרת בית ועסק ועוקרת משפחה בשבילו. לא טוב לה - שתחזור או תמשיך הלאה.

פורסם

זה נכון. אם אתה לא שם זין על "הייבוא אישי", אז אין בעיה.

אחרי שתהיה מהגרת שהגיעה לבד למדינה זרה, דבר איתי על הקלות הבלתי נסבלת של הקיום.

עד אז, אם תרצה כמה תובנות, אני אשב איתך על כוס קפה ואספר לך קצת סיפורים מהחיים.

פורסם (נערך)
.

מבחינתי אני לא רואה בעיה. זה לא שהיא מוכרת בית ועסק ועוקרת משפחה בשבילו. לא טוב לה - שתחזור או תמשיך הלאה.

וואוו, מדהים, אתה גבר אמיתי... אין מה להגיד.

תכלס, כולה עוברת מדינה בשבילו... שיתקתק ויזמין לה מונית לנתב"ג.

יודע מה... שהיא תזמין לבד, למה מה קרה !

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רגע, אנ'לא מבין, היא בת 12? היא אשה בוגרת וצריכה להיות מסוגלת להחליט החלטות בעצמה. זה סיכון לא רק מבחינתו, אלא גם ובעיקר מבחינתה ואם היא לא מבינה את זה, אז באמת שאין מה לומר. ואולי אחרי חודשיים של מגורים ביחד הם יבינו שזה לא זה? אז היא צריכה פלאן B ואם אין לה - אז אין לה למי לבוא בטענות חוץ מלעצמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זו גישה מופלאה למישהי שרוצים להתחתן איתה...

זה אולי מתאים ליחסי עובד-מעביד, לא בין אנשים שאמור להיות להם איכפת אחד מהשנייה ואחת מהשני.

עזוב את זה שדרך ההתנהלות שלהם היא לגמרי של אנשים שאין להם מושג מה קורה בחיים.

אולי היא תסתדר גם בלעדיו, אולי הוא יימצא את עצמם בהריון תוך חודשיים... אבל זה שמשנה לו מה היא עושה, זה א'-ב' של מערכת יחסים עם מישהי, לא?!

כאילו, היית עושה את זה לחבר?

לדוגמא, מציע לו עבודה אצלך בארץ אחרת, ואחרי חודשיים מפטר אותו בלי להניד עפעף, כי זה לא מסתדר?

כולנו אנשים מבוגרים שמקבלים את ההחלטות לעצמנו, אבל באמת אין לך אמפטיה לאף חבר שמקבל החלטות, אפילו שגויות?

באמת?!

פורסם

מה פתאום? בוודאי שיש ולכן ההתלבטות לגיטימית (אם כי הוא עדיין מטומטם). העניין הוא שצריך להיות מוכנים. הפילוסופיה שלי היא שאני לא מבצע אקט כזה משמעותי בחיים בלי לתכנן את האופציות שלי אם משהו יקרה. אם הייתי עובר מדינה בשביל מישהי, זה היה רק אחרי שהיה לי מושג טוב למדי מה קורה אם זה לא מסתדר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
והוא גם מבין מה יש לו ומה הוא מאבד (בהודעה הראשונה הוא כבר כתב את זה), זה עושה אותו עוד יותר מטומטם.

מה הוא עוד מחפש ? היא יפה, שותפה אמיתית, כיף להם ביחד, היא אוהבת אותו ובנוסף רוצה לבוא עד אליו.

למה בדיוק אתה מתגעגע ? לסצינת המועדונים הארץ ישראלית ? לפאבים מסריחים ? לזיון של חמש דקות ומונית ? כל הדברים האלה, כבודם מונח במקומם... אבל מצאת משהו טוב, זה באמת נדיר ואתה גם מבין את זה - GROW UP !!

כל מה שכתבת מדויק, ואת כל זה אני גם יודע בעצמי, אבל בכל זאת אני אוכל סרטים על כלום.

לגבי המעבר שלה - היא תסתדר גם לבד, בזה אני בטוח (יש לה כאן אחות, חברות והיא בחורה עצמאית), אבל אני בכל זאת מרגיש מחויבות כלפיה וצורך לדאוג לה ולעשות הכל כדי שתהיה מאושרת (לא בגלל איזו חתיכת מתכת ויהלום על האצבע או כי "זה נהוג", אלא כמישהו שאוהב אותה והיא חשובה לו, ויודע שהיא עוזבת הכל למעני, גם אם היא מודעת לכך שיש בזה סיכון).

בנצי, יש מצב להגיע לייעוץ? כיבוד קל עליי כרטיס טיסה עליך.

• תוכן חדש...