Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי, עם שיכנוע עצמי לא הולכים למכולת.

שלא תטעה, אתה חייב לתת לזה הזדמנות, אולי באמת קיבלת רגליים קרות והכל יסתדר ברגע האמת, אבל אם זה לא מסתדר תדע לחתוך ולעשות את הדבר הנכון.

אלו החיים שלכם, אל תבזבזו אותם על "לא נעים אז שתקתי".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

~

נו יופי דניס, ומה האלטרנטיבה? הרי אצל רוב האנשים הכמיהה והיעד הסופי הם חתונה וילדים, אז מה הסיכוי הממשי שלהם בסיטואציה דומה לקבל "חבילה" טובה יותר? האם אלו לא אותן פשרות שחכמי הפורום כ"כ אוהבים תמיד לדבר עליהן?

יש אנשים שמוכנים להיות רווקים בכיף, לחיות לבד ואין להם צורך ממשי בחברה או בבן/בת-זוג, אבל זה נדיר. אצל הרוב הביולוגיה או הלחץ החברתי משתלטים מתישהו ואז צריך לחשוב מה סדר העדיפויות - לשתוק כי לא נעים כהגדרתך או להישאר לבד (כלומר בודד/עצוב) למשך זמן לא מוגדר ועם סיכויים לא ברורים לשיפור.

לי אישית אין בעיות כאלה כי אני מת מבפנים ולא ממש זקוק למישהו אחר בחיי (למרות שזה יכול להיות נחמד), אבל אני מבין את האנשים שעושים שיקול רציונלי ואומרים "טוב, אולי אהבה גדולה לא תהיה פה ואולי היא לא מושלמת, אבל היא אמינה ונאמנה וחברה נוחה ותהיה אמא טובה אז אני אלך על זה..."

פורסם (נערך)
ידידי, עם שיכנוע עצמי לא הולכים למכולת.

שלא תטעה, אתה חייב לתת לזה הזדמנות, אולי באמת קיבלת רגליים קרות והכל יסתדר ברגע האמת, אבל אם זה לא מסתדר תדע לחתוך ולעשות את הדבר הנכון.

אלו החיים שלכם, אל תבזבזו אותם על "לא נעים אז שתקתי".

אתה צודק, לא נשארים בקשר רק בגלל שזה נוח/לא נעים להיפרד/לא מסתדר וכדומה.

העניין הוא שבמקרה שלי אני אוכל סרטים לא כי לא טוב לי איתה אלא למרות שממש טוב לי בקשר הזה ואיתה. בקיצור, צריך לגרום לעצמי להפסיק לאכול סרטים בגלל שטויות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
~נו יופי דניס, ומה האלטרנטיבה?

בשלות, ידידי המת, בשלות.

כמו אבוקדו עטוף עיתון וזרוק במגירה הכי חשוכה במטבח אתה צריך לתפוס את הרגע הקסום הזה שהוא בשל לאכילה אבל עדיין לא התקלקל.

הרגע הזה שבו אתה קולט שוואלה, בא לך משפחה וילדים, אולי כי פגשת את האחת,אולי כי נמאס לך מלZין בחורות חלולות ואולי כי אתה מרגיש את הזמן חומק לך מבין האצבעות.

מי כמוך יודע שבאירופה מקובל להביא ילדים בגיל 35 ומעלה, עם הרפואה של היום זה נטול סיכון (פרט לעובדה שיתפס לך הגב כשתשחק עם הילד תופסת כי אתה טרחן זקן), אז אם זה טוב לאירופה למה שזה לא יהיה טוב לישראל?

פותח השירוש צריך לתת לזה צ'אנס, לעשות חשבון נפש עם עצמו ולפעול בדרך שהוא ימצא לנכון.

הוא, לא ההורים או משתמשים עם אווטרים מוזרים מפורום רכב, בסוף, הכל לטובה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה הולך להתחתן עם בחורה שלא גרת איתה יום אחד בחייך ? אתה חרדי במקרה ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

גדי,

תהנה עכשיו מזה שיש לך חברה כוסית, זה אחלה שיש חברה שנראית טוב אבל יופי זה גם הדבר הראשון שמפסיקים "להתלהב" ממנו ככל שחולף הזמן.

במילים אחרות, גם חבר של בר רפאלי כנראה יתחיל לבחון בחורות אחרות בחלוף הזמן.

תפוס טיסה לרוסיה, תגיד לקוזינה שקצת רצת מהר מדי, אתה עדיין מעוניין להשאר בזוגיות אבל לקחת את הדברים לאט יותר.

במחשבה שניה, אם יש לקוזינה מכרים עם רכבים גרמניים גדולים ושחורים שכח מזה, תתחתן איתה, עדיף מאסר עולם עם כוסית מאשר הרחת פרחים מהשורש.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שרשור שהתחיל יפה אבל מתדרדר לשפה מגעילה, חבל.

מזל שיש את דריש בשביל הבלחות טובות:

~לי אישית אין בעיות כאלה כי אני מת מבפנים ולא ממש זקוק למישהו אחר בחיי

אם אתה לא מכיר את http://www.ho-lo.co.il , אז אין בעד מה חביבי ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
על פניו לדעתי אתה בכיוון הנכון רק מה שנותר הוא לנקות את הראש מדאגות ולזרום עם החיים.

צא לדוג, לשחות, לשחק כדורגל וכד' תשתחרר מהדמיונות.

המקום שלה בתור יהודיה הוא בארץ בסופו של דבר, ככה שאין כאן שום בעיה שהיא תעלה לארץ בגללך.

.מקסימום אם לא יסתדר לה איתך יש כאן עוד המון גברים יהודים שיתאימו לה.

ברוסיה המבחר קטן יותר.

ואני יגלה לך סוג שגם היא לא מטומטמת והיא לוקחת הכל בחשבון.

.אז חאלס עם המחשבות ותתחיל לעבוד.

יש פה גם לא מעט יהודים זבל שעדיף שלא היו קיימים כלל מעולם.

גישה מגעילה ומתנשאת.

הקאתי קצת בפה, אני מתנצל.

המקום שלה הוא איפה שהיא רוצה להיות.

אם היה כפתור לייק היית מקבל אחלה תגובה!

פורסם

האחרונים שלו קצת פחות חזקים, ממליץ לך לעבור מההתחלה או לעשות RANDOM. יש לו קומיקסים אדירים.

לדוגמא, הראשון שעלה כשלחצתי על אקראי, ענק!

עריכה: השני

שיט אני כבר רואה איך אני שורף היום שעה על blast from the past

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בשלות, ידידי המת, בשלות.

כמו אבוקדו עטוף עיתון וזרוק במגירה הכי חשוכה במטבח אתה צריך לתפוס את הרגע הקסום הזה שהוא בשל לאכילה אבל עדיין לא התקלקל.

הרגע הזה שבו אתה קולט שוואלה, בא לך משפחה וילדים, אולי כי פגשת את האחת,אולי כי נמאס לך מלZין בחורות חלולות ואולי כי אתה מרגיש את הזמן חומק לך מבין האצבעות.

מי כמוך יודע שבאירופה מקובל להביא ילדים בגיל 35 ומעלה, עם הרפואה של היום זה נטול סיכון (פרט לעובדה שיתפס לך הגב כשתשחק עם הילד תופסת כי אתה טרחן זקן), אז אם זה טוב לאירופה למה שזה לא יהיה טוב לישראל?

פותח השירוש צריך לתת לזה צ'אנס, לעשות חשבון נפש עם עצמו ולפעול בדרך שהוא ימצא לנכון.

הוא, לא ההורים או משתמשים עם אווטרים מוזרים מפורום רכב, בסוף, הכל לטובה.

יכול להיות שאתה צודק (ולהגיד שכנראה שאתה צודק לא יהיה מוגזם), אבל זה לא בהכרח אומר שבעוד 5-10 שנים אני אהיה בשל (בין אם זה איתה או עם מישהי אחרת), ואז אני סתם זורק הכל לפח (ופוגע בה כמו אחרון החארות).

עידן, זה לא קשור למראה (או זה לא קשור רק למראה), וגם לא רק לכל התכונות החיוביות שלה, אלא לעובדה שיש מישהי שהיא לא רק בת זוג אלא החבר הכי טוב (כמו שמישהו ציין), ואוהבת ומקבלת אותך כמו שאתה, בלי שום תנאי (פרט לאהבה חזרה כמובן).

פורסם

אף אחד לא אמור לחשוב שהוא מקבל את האחר בלי תנאי.

אין כזה דבר.

תחושת האפס ציפיות מהאחר היא משהו שעובר עם שלב ההתאהבות.

נישואים זה הקמה של יחידה כלכלית, של גידול ילדים ביחד.... אפס ציפיות מתאים לחיים של נערים שגדלים על חשבון ההורים.

לאנשים מבוגרים יש צפיות, מעצמם ומאחרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...