Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השירוש צריך לתת לזה צ'אנס, לעשות חשבון נפש עם עצמו ולפעול בדרך שהוא ימצא לנכון.

הוא, לא ההורים או משתמשים עם אווטרים מוזרים מפורום רכב, בסוף, הכל לטובה.

אנשים לא לומדים מטעויות של עצמם, אז למה שיילמדו מטעויות של אחרים?

בסוף הוא יעשה מה שבא לו, זה נכון, אבל בסוף יכול להיות ממש לא טוב, אפילו רע לתפארת (כדברי המשורר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש פה גם לא מעט יהודים זבל שעדיף שלא היו קיימים כלל מעולם.

גישה מגעילה ומתנשאת.

אם היה כפתור לייק היית מקבל אחלה תגובה!

לא יודע איפה המקום שלה ואיפה בא לה להיות , אבל בלי קשר ועם הקשר שלה עם גדי , זה נכון שהסיכוי שלה למצוא בן זוג ולהתחתן עם גבר נורמלי(אם זה מה שהיא רוצה ורוב הבחורות רוצות) בארץ הרבה יותר גבוה מרוסיה.

הכאת בפה על זה שהבחור חושב שמקומם של יהודים הוא בישראל? נו טוב באמת אפשר לסגור את המדינה וללכת הביתה ... זה נכון שהרעיון הציוני גוסס אבל עדיין יש פה מדינה שלמה שעדיין חיה ובועטת שמבוססת אליו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קודם כל אתה יכול להירגע - אתה לא מטומטם. אתה גבר. ואני מבין אותך לגמרי כי אני נמצא במצב מאוד דומה. החברה הנוכחית היא ככל הנראה הכי טוב שאני יכול למצוא מהרבה בחינות, ועדיין אני לא בטוח מה לעשות איתה. אנחנו לא גרים ביחד ואני תוהה אם כדאי להציע לה לעבור לגור איתי או לא. אני מחפש כל מיני סיבות למה לא לחזק את הקשר ולא ברור לי אם זה מה שכדאי לי לעשות או לא. זה מתחיל מסיבות לגיטימיות (תלוי בעיני מי) כמו שהיא לא ישראלית או יהודיה ומגיע עד סיבות מטופשות כמו שאני רואה איזו בלונדינית פצצה ברחוב (יש פה פאקינג טונות מהן) ואומר לעצמי שאני צריך. מהעבר השני יש המון סיבות טובות להיות איתה, ואני פשוט מפחד לעשות החלטה שתוביל לכאן או לכאן, כי יותר נוח להישאר באמצע... זה טבע האדם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אגב, לגבי המאהבת, אם בר רפאלי לא רצתה אותי עכשיו, אז לא נראה לי שמשהו ישתנה בעוד עשר+ שנים.

ברור שמשהו ישתנה. עוד עשר שנים בר רפאלי תהיה בת 40, עם כל מה שמשתמע מכך. אז אתה תרצה מישהי שהקידומת שלה מתחילה ב-2, ואם יהיה לך המון כסף... :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מכל הסיפור לא ברור איפה האירוסין נכנסו פה (אולי פספתי משהו ב-5 העמודים, אבל נראה לי שקראתי את הרוב). סיפרת סיפור נחמד שמסתיים בזה שהיא מתעתדת לעלות ארצה, ובסיפור הזה לא ראיתי איפה בדיוק התארסתם - או שזה סתם משהו שנדמה לך שנדמה לה שאולי היא חושבת שאתה חושב? כי זה הדבר היחיד פה שדפוק, התחייבות (כביכול. אירוסין יהודיים זה לא חתונה קתולית) למישהי שהיית איתה, אם אני קורא נכון, משהו כמו שבועיים נטו.

מציע לך לשכוח מכל הקטע של האירוסין והמחוייבות, פשוט מישהו שהכרת מגיע ארצה וכנראה שיהיה לכם כיף ביחד, אולי תגורו יחד עכשיו או אחר כך ואולי לנצח ואולי לא. יותר חשוב מזה, תנסה לחשוב אם נראה לך שהיא תסתדר פה בארץ במידה וזה לא יסתדר ביניכם, כי אם התשובה שלילית אז ודאי שאתה חייב לחלוק איתה את ההתלבטויות עכשיו. אם היא יכולה להסתדר פה, דחה את זה לאח"כ כי התפלספויות יתר בד"כ לא מובילות לשום מקום טוב ועדיף פשוט לזרום עם זה. שלא תרגיש אשמה אם לא יסתדר - רוסיה זה לא גן עדן, רחוק מזה, אם היה לה טוב שם לא היתה מגיעה לפה כל כך מהר. עם כל החסרונות בארץ - היא עדיפה על רוסיה בכל מובן אפשרי, לא משנה מה מצבה הכלכלי הספציפי שם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אתה צעיר.

כמי שהיה בכמה סרטים כאלה החשש שלך ברור - התחייבות עכשיו ? לכל החיים? כבד .

סע אליה דבר איתה (כמו שהציעו כבר ) תזמין אותה לגור יחד ותן לזמן לעשות את שלו.

אולי כדאי שתפגוש את פאולו לשיחה ,בינתיים הדברים שהוא כתב הכי חדים.

דע לך שהאהבה של ההתחלה נגמרת והופכת למשהו שונה ויותר יציב.

היופי והצורה החיצונית גם הם דועכים .

מה שצריך זה את הקשר החברי,החיבור שדיברת עליו -כשיש כזה חיבור צריך לשמור עליו.

תתנסו בחיים משותפים ותחליטו.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

דע לך שהאהבה של ההתחלה נגמרת והופכת למשהו שונה ויותר יציב.

היופי והצורה החיצונית גם הם דועכים .

מה שצריך זה את הקשר החברי,החיבור שדיברת עליו -כשיש כזה חיבור צריך לשמור עליו.

תתנסו בחיים משותפים ותחליטו.

מסכים עם כל מילה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אז דיברתי איתה אתמול, סיפרתי לה מה אני מרגיש ומה עובר עליי.

היא כמובן תצטרך לחשוב על זה.

אין הרגשה יותר חרא מזה, לגרום כאב לאדם שאתה הכי אוהב.

פורסם

מגולנצ'יק לגולנצ'יק

נמושה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אולי כדאי שתפגוש את פאולו לשיחה ,בינתיים הדברים שהוא כתב הכי חדים.

בינתיים את הדברים שהוא אמר אמרו גם אחרים, הוא פשוט היה הכי אסרטיבי. אי היכולת להבחין בכך מעידה יותר על המגבלות שלך מאשר על הכשרון שלו (אשר כבודו במקומו מונח). והרי ידוע שבישראל מי שצועק הכי חזק נשמע הכי צודק.

אז דיברתי איתה אתמול, סיפרתי לה מה אני מרגיש ומה עובר עליי.

זו הבעיה עם הדור הזה - "דיברנו, הרגשנו, עובר עלינו"... מוציאים הכל החוצה כבר בשלב הספק הראשוני ולא נותנים לסיטואציה צ'אנס להתפתח עד הסוף.

פורסם
זו הבעיה עם הדור הזה - "דיברנו, הרגשנו, עובר עלינו"... מוציאים הכל החוצה כבר בשלב הספק הראשוני ולא נותנים לסיטואציה צ'אנס להתפתח עד הסוף.

"דיברנו, הרגשנו, עובר עלינו ועדכנו את כל העולם ואחותו על כך בפייסבוק".

פורסם

רובנו כתבנו לך לתת לזה צ'אנס והחלטת לדבר איתה על משהו שעוד לא נסית?

איפה עכשיו עומדת ההגעה שלה למדינת היהודים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

צ׳מע, אני לא מכיר אף אחד ממכם אישית וגם לא ראיתי את הגברת בפייסבוק, אבל תחושת הבטן שלי (שהתגבשה משילוב הדברים שאתה כתבת בפוסט הפותח, הדברים שדריש כותב פה והתוצאה הסופית של העניין) שאתה עושה טעות.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...