Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נא עזרו לי לבחור רכב ליסינג.

המבחר הוא בין יונדאי 30CW , פוקוס דגמים שונים, טויוטה קורולה , והונדה גאז היברידי.

היו עוד כמה רכבים אך לא הבאתי אותם לישורת האחרונה.

כמות הדלק שלי מוגבלת לכן חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני ונוח ומרווח (יש מדי פעם נסיעות משפחתיות עם 3 בוגרים מאחורה).

הלב שלי הולך עם הטויוטה קורולה , אבל יש לי גם התלבטות לגבי היונדאי cw i30 .

תודה מראש,

פורסם

אני גם צריך להחליט בשבוע הקרוב לגבי קבלת רכב מהעבודה. לאחר בדיקת מספר אופציות, נשארתי עם שתי מתמודדות: קורולה מול אוקטביה.

מבין האפשרויות שעומדות מולך, כאשר אחת מן הדרישות שהעלת מתייחסת להסעת שלושה מבוגרים במושב האחורי, אין ספק שהקורולה היא הבחירה הנכונה, מאחר והיא בעלת המרחב הפנימי הנדיב ביותר.

השאלה מה חשוב לך יותר: יכולת העמסה (יונדאי cw/ פוקוס סטיישן) או מרווח לנוסעים במושב האחורי.

פורסם

טויוטה קורולה לא חסכונית, ולטעמי בחירה לא כדאית כרכב ליסינג.

כך גם יונדאי CW30

אני חושב שכדאי שתתן מרחב גדול יותר ממה שמציעים לך. ותסביר טוב יותר מה הצרכים שלך. וכך יהיה יותר קל לעזור לך.

פייבוריט: עבור רכב ליסינג, אני חושב שאין מה להתלבט בין קורולה לאוקטביה, לטעמי, אוקטביה היא הבחירה העדיפה חד משמעית. היתרון של קורולה לרוכש היא שמירת ערך ואולי אמינות, כרכב ליסינג, זה לא מעניינך.

פורסם (נערך)

אין מחלוקת על כך שהאוקטביה עדיפה על הקורולה ולכן הדבר מתבטא גם בעלות חודשית מעט גבוהה יותר ומכאן ההתלבטות.

פות"ש ציין כי הוא עתיד להסיע שלושה מבוגרים במושב האחורי. לקורולה בסיס גלגלים נדיב (2.70 מ') המעניק מרחב בירכיים מצוין ורצפה שטוחה המאפשרת לשלושה מבוגרים לשבת בנוחות יחסית ומכאן שהמלצתי עומדת בעינה.

עריכה אחרונה על ידי favorite 1
  • תוכן חדש...