Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעניין מי החברה הבאה שתיקח את מוני מושונוב לפרסומת.

אני מזכיר שהקודמת הייתה קרן קלע של אמיר ברמלי (בפרסומת הוא שיחק את סטנלי פישר, מאז החברה חדלה לעבוד ובעל השליטה נמצא בחקירות בחשד ל"פירמידה").

הוא כמובן שחקן נפלא, ועד כמה שידוע לי אין לו קשר לביזנס.

עריכה אחרונה על ידי איתן_כ
  • תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין מי החברה הבאה שתיקח את המתחם של בטר פלייס.

לי חבל על הרעיון, מקווה שיקום בגלגול כזה או אחר. אישית מדובר במכירת רכבים יד שנייה, מה גם שהם לא שלהם, והחוויה האישית שליוויתי הייתה מזוויעה. לא רק המכונית, גם כוח האדם והשירות. (אני אישית לא מועמד להשתמש בשירותיהם).

חבל על הרעיון, אל הביצוע פחות התחברתי כאמור.

פורסם

https://switch.co.il/faq/

בעאסה. היו פתרון מצויין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מעניין מי החברה הבאה שתיקח את מוני מושונוב לפרסומת.

בתקווה החמאס :lol:

אולי גם הם יסגרו את הבאסטה אחר כך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב, לפחות הסלוגן עדיין רלוונטי, סוווווויץ' וסגרנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לדעתי לא נתנו לזה מספיק זמן. יכול להיות שהיו משנים את השוק בעוד שנתיים-שלוש וזה שווה את זה. כל דבר ניתן לשבור ולשנות, לא כל דבר יכול להצליח תוך זמן כ״כ קצר.

ועכשיו שאלה לחברי הפורום. מה הייתם עושים אחרת או איך אתם הייתם עושים את זה? איך אתם חושבים שהרעיון הזה, או דומה לו, יכול לפתור בעיות בשוק המשומשות ברכב וכמובן, להיות ריווחי מספיק.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אני מלכתחילה חשבתי שזה רעיון מטופש ולא רווחי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

הסוף: מיזם מכירת המכוניות המשומשות סוויץ' - נסגר

אסף חרל"פ, מנכ"ל סוויץ' ובנו של שמואל חרל"פ, יו"ר כלמוביל, לחברי ההנהלה: "למרות הצמיחה המואצת וההישגים הרבים לא הצלחנו לבסס מודל עסקי בר קיימא בסוויץ׳"

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.2892203

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

לדעתי הסיבה העיקרית למה העסק שלהם לא הלך, זה בגלל קריאה לא נכונה בעליל של קהל היעד.

רוב המוחלט האנשים יעניין אותם דבר אחד : המחיר

זו הסיבה שחברות הליסינג מרוויחות יפה, למרות שהן דורכות אחת על השניה על הרגליים, וזה הסיבה למה מיזם שמוכר רכבים פרטיים בלבד וללא תאונות, במחיר הוגן- יפסיד.

פורסם

היתה כאן יותר מידי השקעה על מיזם רכב משומש ששולי הרווח בו זעומים.

אמרתי את זה ביום הראשון.

ולא שזה לא חיובי. זה מצויין. אבל הגזימו.

פורסם

גם אותי תמיד עניין איך בעצם הם מתכוונים להרוויח אם הם משקיעים כל כך הרבה.

זה לא מגרש שיכול לקנות בזול ולמכור ביוקר.

הם הרי גוזרים את הרווח שלהם באחוזים מהמוכר והקונה משלם איזשהי עמלה אבל הסכומים הם נמוכים וצריך למכור כמות דיי מכובדת של רכבים מדי יום כדי להרוויח.

לי אישית הקונספט מאוד קסם ואפילו קבעתי שם פגישה עם רכב מסויים אבל המוכר מכר לבד בסוף אז הפגישה בוטלה.

פורסם

האמת שנראה לי שהם לא בדיוק התכוונו להרוויח ממש אלא לתת איזשהו סוג של שירות ערך מוסף ל"חברים של כלמוביל" כלומר הלקוחות שמגיעים לקנות רכב חדש.

אבל כנראה שעלויות התפעול היו גבוהות מידי.

זה בסדר לא להרוויח או להרוויח מעט על שירות צדדי אבל להפסיד כבר אסור.

פורסם
https://switch.co.il/faq/

בעאסה. היו פתרון מצויין.

על העמוד הזה של הFAQ מגיע להם הרבה קרדיט לדעתי.

אני בטוח שרוב האנשים לא סומכים על העמוד הזה ועדיין מתקשרים בלחץ כדי לשאול מה קורה איתם, אבל עברתי שם על הדברים וזה בהחלט מהלך נכון ויפה.

לגבי פיתרון מצוין, אני לא מסכים.

אנשים חיים בסרט שהרכב שלהם הכי טוב (למרות שהוא שבור מהתHת עם קילומטראז' של מונית) אז מי אלה סוויץ' שיבואו ויגידו לאנשים שהרכב שלהם סטנדרטי לחלוטין ולא מיוחד בשיט, ועוד יגידו להם שהמחיר הריאלי הוא נמוך בהרבה ממה שהם מבקשים?

אחר כך עוד לקחת מהמוכר עמלה? לא בארץ ישראל. לא בארץ ה"אני יודע הכי טוב".

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לא בארץ ה"אני יודע הכי טוב".

זה מתמצת הכל למשפט אחד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...