Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, נראה לי שעל הרכב הזה מישהו הדביק מדבקות S-Line למרות שהרכב ברמת גימור נמוכה יותר (כלומר, הרכב אינו S-Line).

קודם כל, אחת ממדבקות ה-S-Line ממוקמת מתחת למדבקת דגם הרכב על מכסה תא המטען שזה לא סטנדרטי ברכבים אלה. בנוסף לכך, הפגוש הקדמי אינו פגוש S-Line - אפשר לראות תמונות של כל הפגושים בלינק הזה. כמו כן למיטב ידיעתי חבילת S-Line כוללת ריפודי עור נאפה וברכב שמופיע באתר שלכם יש ריפודי בד.

זה נראה אולי הבדל קטן אבל חבילת S-Line עלתה 27,000 ש"ח כשהרכב הזה נמכר כחדש כך שקונה תמים עלול לטעות ולהאמין שהוא מקבל את הגירסה הבכירה בעוד שהמצב בשטח שונה.

הנה מפרט של רכב Audi A3 משנת 2011, בו מצוינים כל מרכיבי החבילה:

mifrat.jpg

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רחוב שם שזה a3 sharp מה אתה רוצה שהם יורידו מדבקות מרכבים של לקוחות? ואם אני בא עם מדבקה של פוואר ריינג'ר תתלונן שזה בעצם יונדאי ולא פוואר ריינג'ר?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נו, באמת!

גניבת הדעת! :screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
...

אני רואה בזה סוג של גניבת דעת.

באותה מידה אפשר לטעון כלפי האופל הזה, שכתבו שיש לו חישוקי מגנזיום:

2ac00b64c19305256f988040400efb58.jpg

שזו גם גניבת דעת. הרי מדובר בטאסות דמויות "מגנזיום" (ובתמונה אפשר אפילו לראות שהקדמית שבורה).

לא חושב שזה בכוונה, סתם טעות\חוסר ידע של הצוות שם.

פורסם

זה פטנט עתיק, נפוץ בעיקר אצל GM. מייצרים גלגל ברזל כזה:

SOTW1.jpg

ועליו מלבישים טאסה כזאת:

$T2eC16JHJF8E9nnC6VKFBRQKI1Cob!~~60_35.JPG

או כזאת:

13267807.jpg

וכן הלאה...

פורסם

חבורה של סבתות זקנות ובכייניות חצי מהאנשים כאן. פשוט לא להאמין. אני מתחיל להאמין שגם אם היו נותנים להם רכב חינם הם היו מתלוננים שהצבע לא טוב או שדפקו אותם כי אין עץ ריח בפנים.

קל להתלונן על מגרשי הרכב והסוחרים.

מניסיוני האישי, רוב הרמאים והשקרנים היו דווקא המוכרים הפרטיים.

רובם שתקו, הסתירו מידע על הרכב,

למרות שידעו כי הפגיעה תתגלה בסופו של דבר,

וגרמו לי להפסד זמן וכסף על בדיקות מיותרות.

-

פורסם

מחר ב9 אני אצלכם :).

נקווה לטוב.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הפונטו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כאחד שמשתמש בשרות שלכם כדי למכור רכב - אחלה שרות !

כל הקונספט הוא גאונות

בעיה אחת שיש בשרות זה שלוקחים את הרכב כל פעם לפגישה והוא חוזר עם טנק דלק ריק :)

פורסם

שמתי לב לאיזו מגמה בתמונות של הרכבים באתר - כמעט כל הרכבים עם מנוע מוזנח ועם שיכבת פיח/אבק/שמן שלא ניקו כבר לפחות כמה שנים לפי איך שזה ניראה...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...